Quotes aflevering 10

 

”Ik kan niet wachten tot De Mol komt!” dreigt Sander met een geweer in de hand.
”Ik ging gewoon naast je zitten omdat ik dacht dat jij De Mol was” Liesbeth maakt een openbaring voor Menno.

Dick is erg onthutst bij het bekendmaken van De Mol. ”Krijg nou een paar grote schoenen!”

”Ik had op het laatst die doek van je gezicht willen trekken en je bril er af willen meppen, maar ik durfde niet! Jij was zo fanatiek! Ik dacht die gaat mij slaan en huilen en die gaat roepen!” Nadja was tijdens de foto opdracht erg bang van Eva.

Nadja legt haar visie uit over haar Mol-avontuur in Thailand:”Het waren geen mollenstreken, het was gewoon in Thailand feest vieren.”

”Iedereen die gezellig bij me op de kamer sliep was meteen tot verdwijnen gedoemd.” Inge vat de afvallers samen.

De kandidaten hebben al snel een andere naam voor De Mol gevonden. Renate:”Geniepenburg.” Dick:”Gluipenburg.”

Inge vertelt hoe sommige van haar tactieken mislukten. ”Soms waren er hele ingewikkelde spellen die ik wou spleen, maar toen gingen jullie meteen vanaf het begin de fout in, zodat ik niks meer hoefde te doen en alleen maar leuk mee moest werken met jullie.”

“Ik zie nu achteraf nog niet eens waarom jij de Mol bent!” Menno ziet na het bekijken van de molacties in de eerste aflevering niet in wat Inge gesaboteerd heeft.

”Inge is volgens mij iemand die naïef denkt dat ze die mensen van hun levensangst kan afhelpen. Ik denk dat ze dat echt denkt!” Nadja over De Mol.

Menno zit nog volop in het spel.
Karel:”Is er iemand geweest die, na die treinreis waar Paul die boekjes aan het pikken was, is er iemand die daarna nog Paul als Mol had?”
Menno steekt zijn hand op:”Tot op drie minuten geleden…”
Karel:”Maar als hij nou niet vier boekjes had kunnen pikken?”
Menno:”Ja maar het is hem wel gelukt… Ja sorry ik zit nog steeds in mijn tunnel!”

Dick over het bieden op de jokers:”Ik ga echt geen drie, vierduizend euro bieden voor een paar damschijven!”
Renate vertelt over de liftopdracht waar ze Inge gezien had:”Ik vond het echt de grootste mindfuck. De tactiek van foute antwoorden gaat niet op. Maar daar kwam ik niet op dat moment achter.”
Eva werd gek tijdens het spel:”Ik had al duizenden alarmbellen al weken in mijn hoofd hangen!”

”Het is heel erg leuk dat mensen je zomaar vertrouwen. Dat wat je ook tegen ze zegt, dat ze zeggen ‘Ik vertrouw je!’. Dat geeft wel een warm gevoel. Maar vervolgens vlogen ze er wel uit.” Inge wordt melodramatisch.