Quotes

Aflevering 1

Robbieazerty
”Ik kan een manipulatief monster zijn!” waarschuwt Edo ons.

Dennis beschuldigt Regina:”Als er één aartsleugenaar hier is dan ben jij het wel!”

Dunya heeft wel een heel speciale manier om de Mol te vinden:”Ik heb ook wel intuïtie, dus ik denk dat ik daar op vertrouw. Een beetje wichelroede zo. Voel ik daar een Mol?”

”Oh ik krijg hier zo’n zenuwen van!” de rillingen lopen Nicolette over het lijf bij het horen van de tune van Wie is De Mol.
Joris kent het klappen van de zweep in dit spel: “Het is één paranoia-circus natuurlijk, want iedereen gaat doen alsof ie het is, behalve de Mol, die doet dat niet, maar doet het eigenlijk ook weer wel, omdat anders gelooft niemand dat ie de Mol is…”

“Ze heeft een zweetbandje! Of heeft ze nou zo’n grijs ding? Volgens mij is dat Nicolette. Nee… of Regina!” Georgina is in de war over wie nou ook weer wat aan haar pols draagt.

Pieter Jan treedt kordaat op:”Joris zei als eerste ‘Geef hem maar aan mij’. Het geld gaat naar Joris!”
“Geef die van mij maar aan Edo. Ik sla over.” Coen weigert een glaasje te drinken.

”Ik denk dat ik wel een redelijk goede topcoach was. Daardoor heb ik veel liefde gewonnen van vooral de meiden natuurlijk. Ik denk dat het een goede zet is geweest.” grinnikt  Edo over zijn coaching bij het rotsklimmen.

Patrick doet een onthulling:”Er stonden tenten. Die waren gelukkig al opgezet, want… ik hou niet zo van kamperen, eigenlijk!”

Pieter Jan tracht de mannelijke klimmers verdacht te maken:”Rest natuurlijk de vraag of Edo en Coen uiteindelijk wel boven gekomen zouden zijn. Klimtalent zat duidelijk bij de dames.”
”Typisch Dunya: gewoon eerst doen en dan pas nadenken, maar goed…” Dunya beklaagt het zichzelf dat ze slechts één joker genomen heeft.

”Iedereen zou moeten weten hoe dit spel werkt en toch waren er mensen die maar één joker namen.” Regina is onthutst over het verloop van de joker opdracht. ”Onbegrijpelijk… onbegrijpelijk!”

Annette verdenkt Georgina. ”Ik heb vier uur naast haar gezeten in de auto! Dan kan je niet roepen dat ik met een rafelig rotbandje rondloop! Dat is een mollenstreek Grand Cru!”