Quotes

Aflevering 4

Robbieazerty
Patrick verveelt zich danig in de jacuzzi op het tropisch oord “Ik vind Mexico toch heel saai. Ik had toch anders verwacht.”

“Dat is echt heel eng. Dat is gewoon creepy. Dat is eigenlijk your worst nightmare, dat je met iemand mee naar huis gaat en je ziet alleen foto’s van jezelf hangen. Nou, dat is bijna gewoon ziek.” Patrick vindt zijn kamer blijkbaar niet echt gezellig.

“Echt overal. Een soort van serial killer moment. Echt van what the hell gebeurt hier dan?!” Dennis is duidelijk onder de indruk van de met foto’s volgeplakte kamer van Patrick.
Edo is geïrriteerd: “Godsamme man, we proberen toch allemaal hetzelfde te bereiken?!” Maar Coen antwoordt bijdehand terug “Nou, eentje niet he?”

“Oh gadver, hier zijn allemaal vleermuizAAAAAAHH!! Gadverdamme!” Gillend loop Regina van de beestjes weg.

Coen en Edo laten de bom ontploffen. Coen meldt dit:“Coen en Edo zijn geraakt. We zijn uit het spel en Edo deed raar.” Waarop Edo meteen verontwaardigd antwoordt: “Nee… nou doe ik weer raar?!”

“Hasta La Victoria Siempre!” roept Joris uit vlak voordat hij de bom laat ontploffen.
“Ik vind het zo erg, want ik vind jullie allemaal even lief. En als ik jou nu een roze geef, dan blijf jij er in, maar dan gaat er iemand anders naar huis door mij.” Regina’s reden om niet te ruilen met Dennis.

“Hey Mol, slaap je bij mij op de kamer?” Coen wacht vol verlangen op het antwoord.

Joris verdenkt Edo:”Edo heeft het mogelijk gemaakt om samen met Coen hand in hand op de hurkjes te wachten op een bom die afging zodat ze allebei tegelijkertijd uit het spel lagen. Ongelooflijk!”

“Wat zitten jullie nou geschrokken naar me te kijken?” vraagt Coen zich na een stilte en na zijn eliminatie af.