Quotes

Aflevering 6

Maud
"De drijvende tuinen van Xochimilco, zo heet dat. Iedere zondag gaan alle Mexicanen daar naar toe. Dat is echt mexico op zijn meest Mexicaans." Joris deelt zijn kennis over Mexico.

Joris overlegd met de groep over de te vragen prijs voor een lied: "Ze vonden het te duur. Ik vroeg: mogen wij een liedje zingen voor 100 pesos. Ze zeggen: nee dat is veel te duur, die Mariachi`s kosten 70. Dus wij gaan effe down in de prijs."

"Dunya, We hebben een goeie hit nu. We gaan die eerst exploiteren en loopt het niet, mag jij je ideetje doen. oke?" Edo wil elk goed idee eerst helemaal uitmelken.

Edo vind dat Dunya best wat harder mee mag doen: "Oke, we moeten beter ons best gaan doen, ik noem geen namen Dunya, want de laatste keer is niet goed gegaan."
Regina kan Edo`s inzet wel waarderen: "Jij bent van de positieve stimulans." maar Edo ziet het even niet meer zitten: "Ja, effe niet, want ik merk heel veel tegenwerking."

"Op de een of andere manier als ik en Regina daar gingen staan en we gingen met mensen op de foto, bracht dat veel meer op dan heel het zingen bij elkaar." Dunya snapt niet wat men eerst allemaal moeilijk heeft lopen doen met zingen. Regina vult aan: "Dus toen hebben we dat maar uitgemolken."

Regina stelt een vraag waar ze niet veel wijzer van zal worden aangezien de vlag midden op het plein staat waar men maar op een manier rond kan rijden: "Aan welke kant heb jij de vlag?"
Joris: "Edo, ik heb de T."
Edo: "Nee joh, ik heb de T."
Joris: "Nee man, ik heb de T."
Edo: "Regina zegt net dat ik de T heb."
Dan belt Joris met Patrick: "Welke letter heb ik want Edo zegt ook dat hij de T heeft."
Patrick: "Jij hebt de A, dat heb ik verkeerd gezegd."
Joris: "Lekker bezig."
Patrick: "Lekker bezig."
Joris: "Weet je het zeker?"
Patrick: "Nee, ik weet het niet zeker Joris. Volgens mij doe ik nu heel verdacht."
Joris: "Ja, het is toch raar."
Patrick: "Dat is heel raar."
Joris vertrouwd Patrick niet meer: "Mag ik Regina nog heel even?"
Patrick is echter niet van plan haar te geven: "Eh, nee, want Regina is aan het bellen. en hangt gewoon de telefoon op: "Ziezo."
Dennis belt Patrick: "Yo, Hey, Ik zit nu achter een touringbus." Patrick heeft dan pas in de gaten wie hij aan de telefoon heeft: "Oh, Dennis sorry, ja?" Waarop Dennis maar even vermeld: "Ja, sorry, met Dennis ja."

"Faster Faster, vrrrrr, Ariba Ariba Faster, vrrrrrr, ja Rapido Rapido Dennis probeert op alle mogelijke manieren tot de taxichauffeur door te dringen.

Pieter Jan komt geld brengen voor de pot: "2500 euro in de pot, waarmee het totaalbedrag komt op 15.125 euro." Dat klinkt patrick als muziek in de oren: "Kijk, nu gaan we praten."
"Ik dacht aan stof en ik dacht aan stof in het begin." Als Dunya probeert te verklaren waarom ze niet het juiste antwoord gaf komt de prediker in Joris naar boven: "En het zal allemaal weer tot stof wederkeren." En Edo is ook niet onder de indruk van haar verhaal: "Als je nog eens zo`n spannend verhaal hebt, kun je mij altijd bellen."

"Ah damnit, oh tuurlijk topito`s, bordjes, ja oke, weet je ik ga hierheen." Edo als ie de mist in is gegaan bij de opdrachtenopdracht.

Joris baalt stevig als hij een rood scherm krijgt: "Mag ik jou pet Edo? Ik eet hem thuis wel op."