Quotes - Aflevering 8

 

PieterJan geeft even aan wat we zoal in de aflevering kunnen verwachten: ”Er is nog één vrijstelling te verdienen. De belangrijkste van het hele spel.”

”Als iemand kan liegen, is hij het!” Dennis is nog steeds woest op Patrick. Het was namelijk de schuld van Patrick dat Dennis zijn topito’s kwijt was en zo geen volle topo kon maken.

Regina zag haar mol vertrekken: ”Ik was in shock, écht in shock. Ik heb me alleen maar gefocust op Dunya. En die deed hele verdachte dingen, vond ik! Maarja, ze is niet de mol.”

”Pat, ik noem niet graag en niet gauw iemand vals, ook nu niet!” Edo houdt het nog netjes. Maar Dennis vult hem snel aan: ”Nou, ik wel!” En Regina: ”Pat, ik ga je zó anders bekijken nu..”
Patrick snapt het spel heel goed: ”Als je iets niet moet doen in Wie is..de Mol, dan is het mensen vertrouwen.”

”Zullen we een theekransje organiseren via de porto’s? Dat is misschien wel leuk!” Edo ergert zich dood aan het ouwe wijven gebabbel van Regina en Patrick. ”Het waren echt twee kippen zonder kop die tegen elkaar aan het kletsen waren door een lulijzer!”

Regina en Patrick babbelen wel, maar zijn ondertussen ook bezig met de opdracht. Regina: ”Lieve schat, jij zei dat ik naar de skyline chaplet moest, maar waar ligt het geld dan?”
De kandidaten mogen elkaar tijdens de opdracht niet zien. Patrick: ”Regina, op welke verdieping zit jij?”
Regina: ”Vijftien.”
Patrick: ”Oke, ik ga nu naar veertien.”
Regina: ”Waarom blijf je niet uit mijn buurt, Pat?”

”Gouden duo’tje.” Edo geeft zichzelf en Dennis een schouderklopje na het slagen van de opdracht op het cruiseschip.

Edo is kwaad na de opdracht op het cruiseschip: ”Ik noem geen namen, Patrick en Regina, maar er waren er een paar die als een stelletje kippen door elkaar heen zaten te tokkelen.”
”Nou, dat was echt de meest briljante opmerking die ik de afgelopen weken heb gemaakt!” Patrick kwam erachter dat de tekst die ze in de auto gehoord hadden, uit het Maya’s kwam.

Patrick heeft bij de tijdopdracht de eerste fles vast. Edo vertrouwt hem niet: ”Niet knijpen hé!”

”Dus dan heb ik de pot en de kist”, aldus Regina die bij de tijdopdracht het kistje met de klok mee in de hut neemt.

”Nou hou op, schei uit. Als die beesten gaan vliegen wordt ik echt helemaal gek en raak ik in paniek.” Regina is als de dood voor de vleermuizen die in de grot leven.
Edo en Patrick zijn uitgeput en hebben één kaart gevonden. Edo: ”Een speld in een hooiberg, gewoon.”


Regina en Dennis verliezen het potje poker.
Regina:
”Ik kan wel janken.”
Dennis: ”Daar zakt je pet van af!”


Na het vertrek van Patrick is Regina haar maatje kwijt. Ze kijkt Edo en Dennis aan en zegt: ”Zit ik nu met jullie in de finale?”