Quotes

Aflevering 9

Robbieazerty
“Patrick had al gezegd van ‘Oh ik voel me niet goed en ik heb een heel raar gevoel.’ En als mensen dat zeggen gaan ze ook meestal naar huis.” Regina ziet een patroon in de eliminatie.

Regina over haar huidige situatie in het spel: “En dan heb ik nu Dennis en Edo om me heen en die versterken elkaar’s testosteron nogal, dus dat wordt wat!”

Edo wordt filosofisch:”Ben je nog wel een team als je nog maar met z’n drieën bent en één is een verrader of een Mol om sowieso dingen tegen te houden? Dan heb je dus altijd een team van twee, maar je weet niet wie.”
Converseren verloopt moeizaam als één iemand in een kist ligt:
Dennis:”Edo hoeveel heb je er al?!”
Edo:”Gaat goed?!”
Dennis:”Een beetje?!”
Edo:”Gaat het goed?!”
Dennis:”Ok, niet heel goed?!”
Edo:”Dennis, gaat het goed?! Klop één keer als het goed gaat! Twee keer als het niet goed gaat!”
Dennis geeft één bescheiden klopje.

Edo heeft geen zin in de nacht:”Vooral Dennis en ik hadden helemaal geen zin om in een hangmat in de bush tussen onze muggenvrienden te logeren.”

Regina over de finale:”Het wordt echt een retespannende finale want Dennis is de meest onderschatte kandidaat van Wie is De Mol.”
De afgevallen kandidaten bespreken wie De Mol kan zijn.
Nicolette:”Ik ben hier zo slecht in wie De Mol is. Ik denk nu Dennis, omdat hij volgens mij net doet alsof ie het spel niet snapt.”
Georgina:”Misschien snapt ie het ook wel echt niet!”

Georgina verdenkt Edo:”En bij die opdracht in dat dorp, dat ze allemaal door het dorp moesten rennen. Daar zat Edo toch het liefst op een terrasje, wat ik begrijp overigens.”

Georgina trekt een logische conclusie:”Voor mij zouden ze het alledrie kunnen zijn. Maar ja, we liggen er niet voor niets als eerste uit!”
Edo over Regina in de speedboten opdracht:”Ik vind wel dat ze als een soort konijn door de lucht vloog met die helikopterpiloot van hot naar her zonder duidelijk te zeggen van ‘Jongens hier ligt een kist’.”

Joris kent de mollogica intussen ook:”De eerste twee afleveringen denkt iedereen dat iemand het is en die is het dan nooit.”

Als Joris zegt ”Voor mij kunnen ze het alledrie nog zijn.” past Coen hetzelfde grapje toe als Georgina:”Ik ben ook niet voor niets in aflevering afgevallen.”

”Hij kan het gewoon niet zijn! En daarom is ie het.” Nog meer mollogica van Coen.
Joris begint aan Dennis te twijfelen:”Ik dacht dat wij vrienden waren….”

”Hij kan altijd alles heel leuk en fijn weglachen. Iedereen gaat daar in mee, ik ook. Maar euh… na vandaag niet meer!” Dennis denkt Edo door te hebben.

Ook Patrick en Dunya bespreken wie De Mol zou kunnen zijn.
Patrick:”Ik vrees het ergste.”
Dunya:”Maar het ergste voor jou is dat Regina het is!”
Patrick:”Ja dan g ik echt janken! Dan hoef ik ze ook nooit meer te zien! Dan voel ik me zo… genaaid, ik heb er geen ander woord voor. Nee, dat zou ik echt heel erg vinden!”

”En hij gaf mij het antwoord ‘Nee’… denk ik.” Regina aarzelt over het antwoord van de Hogepriester.