Quotes

Aflevering 6

Molcrazy
ViviŽnne vindt het niet leuk dat Froukje het spel moest verlaten:" Ik voelde wel meteen toen Froukje vertrok dat we met onze neus op de feiten gedrukt werden: we zijn bezig met de Mol."

Pieter Jan begint de aflevering met onheilspellende woorden:"Er is veel bloed vergoten bij dit kasteel, het kasteel van Ajloun."

"Als je slim bent, begint hier je weg naar de finale.", geeft Pieter Jan ons nog mee.

"Misschien zeggen ogen dan wel meer dan woorden." is de goede raad van Pieter Jan voor de 'stel-drie-vragen-aan-je-Mol'-opdracht.
Sebastiaan probeert op weg naar zijn Mol in het kasteel, nog een puzzel op te lossen:"Ik dacht: 'ik moet het portret van Miloushka op de ezel met het vraagteken plaatsen.' Er gebeurde niks ..."

"Vind je het zwaar om veel te liegen?" Op deze manier probeert Anniek haar Mol Jon in de hoek te drijven.

"We kregen 20 dinar voor de taxi en dat was ook alles." Rick maakt duidelijk dat de kandidaten slechts schaarse middelen tot hun beschikking hadden.

Jon begrijpt Annieks manier van handelen niet:"We moeten aan de andere kant van het gebouw zijn. Toen liet zij de chauffeur nog doorrijden: dat was echt raar."
Sebastiaan is zeker van zijn stuk:"Ik weet 100% zeker dat we als eerste aankomen."

"Die man was wel onwijs vriendelijk." Dennis heeft alleen maar lof voor de chauffeur van de taxi.

"Dat was zo erg. Hoe dom kan je zijn?" Anniek kan niet geloven dat ze zich versproken heeft en informatie heeft vrijgegeven over de 'stel-drie-vragen-aan-je-Mol'-opdracht.

Anniek houdt Dennis in het oog:"Dennis is de meest geconcentreerde speler van ons allen."
Pieter Jan doet een wel erg vreemde mededeling:"Ik zoek vier mensen die het niet erg vinden om achternagezeten te worden door een vreemde man."

"Dennis wilde een pact met mij sluiten en dat heb ik gedaan." ViviŽnne licht een tipje van de sluier van haar tactische plannen op.

Pieter Jan zet met deze woorden nogmaals in de verf wat iedere Molfan weet:"Hoe verder we zijn, hoe harder het wordt."