Interview Iris

 

Hoe heb je je op WIDM Junior voorbereid?

Door afleveringen terug te kijken van de "grote mol" en dan let ik vooral op de mol (dat ik van te voren weet...), en ik denk dat je het verst komt met een tactiek die had ik ook, tot afl.4.


Was WIDM Junior zoals je verwachte dat het zou zijn?

Ik verwachte een spannende week en veel avontuur! Ik dacht van tevoren niet dat de opdrachten saai waren maar ook niet zoals de "grote mol".


Wat vond je de leukste opdracht?

Ik vond ze allemaal heel leuk bedacht elke heeft wel wat, maar 't karten door de stad en in de fennik zitten was wel heel gaaf! Ik vond afl. 3 het leukst!


Had je liever de Mol willen zijn (met de zekerheid dat je tot de finale in het spel zou zitten) of verkies je toch om als kandidate meegedaan te hebben (met het risico er vroeger uit te liggen)?

Ik heb geen spijt gehad dat ik koos om de mol niet te zijn, ik wou de uitdaging aan en gewoon de finale halen en die prijs pakken!


Heb je jezelf ooit verdacht gemaakt of bewust gelogen? (wat in WIDM natuurlijk mag ;))

Soms heb ik me wel verdacht gemaakt maar dat werd extra moeilijk met van die fanatieke medespelers. Wat ik wel grappig vond: met de fennik opdracht was ik waarschijnlijk een bord+cijfers vergeten en nog geeneens expres.


Hoe zou je jouw WIDM-avontuur beschrijven (geweldig, mysterieus,...)?

Spannend (elke dag was voor mij een nieuwe uitdaging), gezellig (met de kandidaten), gaaf (om er aan mee te mogen doen) en gewoon super leuk!


Hartelijk bedankt Iris!