Interview Joost

 

Hoe heb je je op WIDM Junior voorbereid?

Ik heb als voorbereiding veel uitzendingen van de volwassen WIDM bekeken om daar tactieken op te doen voor het spel. En ik ben de dagen voordat ik naar Zwolle ging iets vroeger naar mijn bed gegaan.
Verliep WIDM Junior zoals je verwachtte dat het zou lopen?

Nee, helemaal niet want ik had er echt geen rekening mee gehouden dat ik de eerste uitzending
er meteen uit moest. Verder was de opnamedag wel zo ongeveer wat ik verwacht had; erg spannend.
Wat was je persoonlijk hoogtepunt?

Het afdalen in de Peperbus vond ik echt te gek. Zoiets wilde ik altijd al eens doen. Verder was natuurlijk het in de sloot te rijden door Beau iets waar ik erg om moest lachen en niet snel zal vergeten.
Wat was je persoonlijk dieptepunt, behalve je executie?

Het dieptepunt was dat ik na de uitschakeling me een tijdje nog niet op straat mocht vertonen. Dat moest wel want anders wisten de buren en de kinderen op school dat er iets gebeurd was. De bedoeling was dat ik een weekje weg zou blijven en ik moest over het programma verder mijn mond houden. Dat was soms erg lastig.
Hoe was de sfeer onder de kandidaten?

Ja dat was heel erg goed. Met de meisjes verliep het heel gezellig,maar tussen de jongens klikte het fantastisch van het eerste begin. Ook het verblijf in het "jongens" vakantiehuisje was erg leuk, we hebben bijna niet geslapen.
Welke opdracht vond je het leukst om te doen?

Van de twee opdrachten vond ik de bakfiets met de radiozender het leukst. Wel jammer dat ik niet wist dat een LP op 33 toeren draait, want ik ben wel erg gek op muziek.
Hartelijk bedankt Joost!