Interview Naomi

 

Hoe heb je je op WIDM Junior voorbereid?

Ik heb me op WIDM Junior voorbereid zoals de meeste kandidaten ook deden. Gewoon een paar series van WIDM bekeken en goed op de mol letten en de verborgen hints. Zo weet je hoe de mol werkt en waar je op moet letten.


Was WIDM Junior zoals je verwachte dat het zou zijn?

Eerlijk gezegd was ik in het begin niet zo'n fan van WIDM dus wist ik ook niet hoe het was. En wat ik moest verwachten. Wel na wat series van WIDM te bekijken. En, ja het was wel hoe ik WIDM Junior had verwacht. Ik had wel verwacht dat de afleveringen wat langer zouden zijn maar dat kwam omdat het erg lang duurde toen we WIDM Junior opnamen.


Wat vond je de leukste opdracht?

Alle opdrachten waren even leuk. Maar als ik zou moeten kiezen was dat de opdracht met de 'Blauwe keet'. Het was zů gezellig met Sioux en Iris in een karretje gepropt.


Had je liever de Mol willen zijn (met de zekerheid dat je tot de finale in het spel zou zitten) of verkies je toch om als kandidate meegedaan te hebben (met het risico er vroeger uit te liggen)?

Als je de mol was, had je zekerheid om er in te blijven. Dat had ik wel gewild. Maar anders had ik ook niet gewonnen! Dus, nee ik zou niet de mol willen zijn ondanks de zekerheid om er in te blijven. Ik vond het veel leuker om de mol te vinden dan alles te saboteren.


Heb je jezelf ooit verdacht gemaakt of bewust gelogen? (wat in WIDM natuurlijk mag ;))

Ik heb me eigenlijk helemaal niet verdacht gemaakt. Daar ging het bij mij niet om. Eerder om de mol dan om mijzelf. Ik heb ook niet echt gelogen.


Hoe zou je jouw WIDM-avontuur beschrijven (geweldig, mysterieus, ...)?

In een woord: SUPERRR!!! Het was zů leuk om er aan mee te doen en ik zou er, als het kon, nog een triljoen keer aan mee doen! Ik heb er heel erg van genoten!


Hartelijk bedankt Naomi!