Wie is de Mol Junior - Kandidaten

 

Amin Amzarab is geboren op 8 januari 1995. Hij woont in Rotterdam met zijn vader, moeder en broertje. Amin houdt van aardrijkskunde en geschiedenis, maar minder van tekenen en handvaardigheid. Hij houdt ook helemaal niet van mensen die liegen.
Amin wil later graag piloot worden en daarom doet hij nu hard zijn best op school. In zijn vrije tijd voetbalt hij en zit hij graag achter de computer, maar Amin leest ook graag een boek. En hij kijkt erg graag naar Baantjer, CSI en de Achmea Kennisquiz.
Beau Brouwer woont in Amsterdam, samen met zijn zusje en vader en moeder. Hij is daar ook geboren op 9 juni 1995. Beau houdt van wiskunde en gym, maar niet van taal en spelling. Beau zou in zijn ultieme droom graag een potje voetballen met Johan Cruijff en hem dan een panna geven. Gelukkig beleeft hij ook veel plezier aan voetballen met zijn vrienden. Verder houdt Beau van tennis en spelletjes spelen op de computer. Hij heeft twee huisdieren: een kat en een parkiet.
Iris is geboren op 22 januari 1996 in Dordrecht, maar nu woont ze in Papendrecht. Ze zit in groep 8 van basisschool De Knotwilg. Rekenen en biologie vindt Iris leuke vakken, maar van geschiedenis moet ze niet zo veel hebben. Iris is nergens bang voor, maar houdt niet van ruzies. Buiten schooltijd doet Iris aan korfbal en danst ze graag. Ze is ook vaak te vinden op MSN. Het liefst luistert ze naar hiphop- en popmuziek en haar favoriete televisieprogramma is Hollands Next Top Model.
Jelani Fernandes is geboren op 2 december 1993. Hij woont in Rotterdam en heeft een jonger broertje. Hij zit vaak achter de computer, maar speelt ook graag een potje voetbal. Hij houdt verder van dansen en zwemmen. Het liefst luistert hij naar HipHop, R&B, Gospel of Reggae muziek. Jelani heeft een opmerkelijke verzameling. Hij verzamelt namelijk vechtstokken! Zijn favoriete vakken op school zijn gym, wiskunde en Engels. Frans en biologie zou hij liever overslaan. Jelani heeft een hond, een Jack Russel, als huisdier.
Joost Koning woont met zijn broer en ouders in Hoofddorp. Hij is geboren op 3 april 1996 in Amsterdam. Hij zit in groep 8 en houdt zich daar het liefste bezig met gym of handvaardigheid. Joost heeft een hekel aan mensen die zeuren en mensen die niet eerlijk zijn. Samen met zijn broer maakt hij muziek. Joost kan erg goed drummen op zijn eigen drumstel. Het liefst luistert hij naar muziek van U2 en The Red Hot Chilli Peppers. Ook houdt hij van voetbal en computeren. Hij heeft een kat, genaamd Lucky.
Lara Janssen woont in Amsterdam, waar ze ook is geboren op 9 juni 1994. Ze heeft twee broertjes. De leukste vakken op school vindt ze Drama, Frans en Latijn. Techniek vindt ze minder leuk. Lara heeft een piano en daarop speelt ze graag. Ze kan er zelfs bij zingen. Ze houdt ook van dansen, voetbal en judo. Haar lievelingsmuziek valt in de categorie pop/rock. Een paar van haar favorieten zijn Kelly Clarkson, Christina Aguilera, Beonce en Lucie Silvas. Lara is al een paar jaar fan Wie is de mol? maar kijkt ook graag naar Grey's Anatomy en Peking Express.
Naomi Roemi Atmopawiro is geboren op 20 januari 1996. Ze woont in Voorburg met haar ouders en zusje. Naomi is nergens bang voor, maar houdt niet van vechtende mensen en pestkoppen. Op school vindt ze rekenen en tekenen erg leuk. Aardrijkskunde en geschiedenis wil ze liever overslaan. In haar vrije tijd speelt ze muziek op haar keyboard, speelt ze buiten, kijkt ze tv of zit ze achter de computer. Het liefste eet ze Saoto Soep (Javaanse kippensoep) of Kwie Kwie kerrie met rijst. Alle gerechten met kaas vindt ze vies. Haar favoriete muziek is Avril Lavigne.
Sioux van Stigt Thans woont met haar twee zusjes en vader en moeder in Schiedam. Daar is ze ook geboren op 20 december 1995. Gym en Engels vindt ze leuke vakken. Sioux is nergens bang voor, maar komt toch liever geen vogelspin tegen. En muggen mogen haar eigenlijk ook wel gestolen worden.   Sioux houdt van voetbal, streetdance en lol maken met haar vriendinnen. Ze kijkt graag naar Wie is de mol? en Het huis Anubis. Sioux verzamelt edelstenen en ze heeft een hond, Farao.