Wie Is... De Mol Streaming Editie 1

Opdrachten

Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Culinaire Hoogstandjes (9.3)
2. Never A Doll Moment? (9.2)
3. Fata Morgana (9.2)
4. ... Ren (9)
5. Fortvluchtig (8.9)
  1. Mol FM (7.5)
2. Netadidnak Moklew (7.6)
3. (V)Liegend Tapijt (7.8)
4. Molwaardig? (7.9)
5. Aantrekkingskracht (8.1)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Souktocht
Aan de hand van foto's zoeken de kandidaten winkels, waar ze persoonlijke voorwerpen vinden die gekoppeld moeten worden aan de kandidaten. Twee andere kandidaten moeten na pleidooien raden welke voorwerpen bij welke kandidaat horen voor een kans om jokers te verdienen.
8.5 Log in!
 Ontregeld
Zes kandidaten rijden in buggy's door de duinen, en moeten via camerabeeld rare verkeersregels raden die worden uitgebeeld door 4 andere kandidaten. Elk antwoord levert geld op, maar bij een fout antwoord zijn ze alles kwijt. De kandidaten kunnen extra geld verdienen door mystery guests te ontmaskeren aan de hand van hints op bordjes in de duinen.
8.5 Log in!
Aflevering 2
 Fortvluchtig
Direct na de eerste executie zitten de kandidaten vast in een fort, waar door opdrachten in kamers te spelen geld verdiend kan worden. Als je te laat bent, word je gevangen door een bewaker en zit je vast.
8.9 Log in!
 Lost in Translation
De kandidaten moeten een restaurant bedienen waar de gasten enkel Arabisch spreken. Door een telefoon kunnen hun medekandidaten vertalingen via schoolkinderen doorgeven zodat de juiste gerechten worden opgediend. Op het einde worden deze kandidaten ook nog overhoord over de Arabische woordkennis die ze hebben opgedaan.
8.6 Log in!
Aflevering 3
 Never A Doll Moment?
De kandidaten moeten hun groepsfoto namaken door zichzelf op schermen te laten weergeven. Dit doen ze door zichzelf te laten fotograferen binnen bepaalde attracties in een leeg pretpark. Onderweg kunnen ze afgeschoten worden door poppen die verspreid door het park staan. Elke kandidaat die uiteindelijk op de juiste plek staat verdient geld.
9.2 Log in!
 Mol FM
De helft van de kandidaten zijn te gast bij Hila in een studio. De rest van de kandidaten kunnen ze horen via de radio. De duo's spelen samen een radioquiz, waarvan de winnaars een voorsprong in de volgende opdracht winnen. Achteraf moet de radiogroep na een kort belgesprek de andere groep binnen 20 minuten vinden om geld te verdienen.
7.5 Log in!
Aflevering 4
 ... Ren
De kandidaten moeten 3 deelopdrachten uitvoeren in een race naar een helikopter. Wanneer de deelopdrachten falen krijgt dat bepaalde duo straftijd en verdienen ze geen geld. Het eerste duo wat de helikopter bereikt verdient 2 vrijstellingen.
9 Log in!
 Atypisch
Een groep kandidaten moet inschatten hoe andere kandidaten gereageerd hebben in bepaalde vreemde situaties. Achteraf blijkt dat er voor gezorgd moest worden dat de kandidaten foute antwoorden gaven om geld te verdienen.
8.4 Log in!
Aflevering 5
 (V)Liegend Tapijt
De kandidaten moeten met een volle kelk water op een tapijt een zandheuvel afglijden. Als de kandidaten goed inschatten hoeveel water ze beneden nog over hebben, verdienen ze geld voor de pot.
7.8 Log in!
 Fata Morgana
De kandidaten kunnen bellen met bezoekers van de eftelingattractie Fata Morgana. Deze bezoekers kunnen de kandidaten helpen door informatie te geven over dingen die op het Fata Morganaplein te vinden is. Als de juiste codes binnen de tijd worden ingevoerd wordt er geld verdiend voor de pot.
9.2 Log in!
 Aantrekkingskracht
De kandidaten spelen Kluster tegen een oude wijze man. Daarbij mogen ze zelf kiezen hoeveel geld ze inzetten. Als ze winnen wordt dit geld verdubbeld, anders zijn ze het kwijt.
8.1 Log in!
 Molwaardig?
De kandidaten kunnen er elk voor kiezen om video's van de mollicitaties van andere deelnemers te bekijken, in ruil voor geld uit de pot. Als er in totaal meer dan 1500 euro wordt uitgegeven, wordt de executie vervloekt en gaan er in plaats van een twee kandidaten naar huis.
7.9 Log in!
Aflevering 6
 Buitenspel
De mol heeft iedereen een envelop aangewezen met een waardevolle inhoud. De kandidaten stemmen elkaar weg tot er 2 spelers overblijven. Deze spelers mogen de inhoud van hun envelop verzilveren.
8.6 Log in!
 Culinaire Hoogstandjes
De kandidaten zitten in een luxe restaurant en krijgen de opdracht om zoveel mogelijk te onthouden. Op de rotswand onder het restaurant hangen de andere kandidaten, die vragen moeten beantwoorden over het restaurant om geld te verdienen. De kandidaten op de rotswand moeten daarnaast een kistje beschrijven. Als de kandidaten het goede kistje kiezen wordt de rekening gedekt, anders wordt die betaald met geld uit de pot.
9.3 Log in!
Aflevering 7
 Ezelen
De kandidaten spelen het spelletje Ezelen met een echte ezel. Ze staan ieder bij een kraampje met 4 verschillende voorwerpen, en dozen die ze later mogen openen. Elke keer dat de ezel langs komt, mogen ze maximaal 2 voorwerpen ruilen. Als ze 4 dezelfde voorwerpen verzamelen, hebben ze een kwartet. Elk kwartet levert Ä250 op.
8.4 Log in!
 Netadidnak Moklew
De kandidaten staan in tweetallen aan weerszijden van een vallei. Ze moeten per team 5 woorden aan elkaar omschrijven door de omschrijvingen naar elkaar te roepen... maar dan wel achterstevoren.
7.6 Log in!