Auteur Topic: Laatste filmpje op WIDM.nl  (gelezen 6446 keer)

Offline Miss Marvel

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Laatste filmpje op WIDM.nl
« Gepost op: 28-05-2003, 13:22:55 »
Er is nog een laatste filpmje op WIDM.nl met Elise, Chandrika en Ron.

mms://media.omroep.nl/avro/mol2003/finalistenbb.wmv

Ik kan helaas zelf niets horen, want er is iets met mijn geluid, dat moet ik eerst nog ff goed vogelen  :-\Ma how, zeg!

Offline Annuh

 • Winnaar Idols-pool 2004
 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #1 Gepost op: 28-05-2003, 13:38:07 »
Ik ga eens kijken en ik zal hier typen wat er gezegd/gedaan wordt ok?

JOEHOE!! (zwaai zwaai)
Ze stellen zich voor.
Veel vragen...
Elise: Thijs: wat mooiste opdracht/moeilijkste om te saboteren: moeilijkste: zeilopdracht, kon ze de telefoon niet pakken, toen heeft ze zeil stuk gemaakt. Mooiste: Ondervraging, omdat ze het antwoord niet wist, was het spannend.
Chan: Nienke: Wist je dat je veel mollestreken uithaalde? Ja ze was zich bewust bij bepaalde opdrachten. Bijv. met de leeftijd van de partner... deed ze expres omheen praten. Kerk inlopen ook, in de kelder. Lintjesopdracht.
Ron: Merel: hoe is het om de hele tijd camera's om je heen te hebben. Ron: niet fijn, ik hou er niet zo van kan er niet mee omgaan. Het gaat wel wennen.
Elise: toen je werd neergeschoten was je teleurgesteld of had je geoefend? Ze leefde zich in in de kandi's en toen Ron schoot liet ze zich dramatisch vallen en ze voelde zichzelf zielig. Ze was echt teleurgesteld en verdrietig en beetje boos. Schuldgevoel aangepraat (sorry).
Chan: hoe is het als je stuk voor stuk mensen ziet weggaan. Je bouwt een band op met elkaar bent constant bij elkaar en je speelt een spel Je maakt toch vrienden het is behoorlijk lastig. Vooral toen Astrid wegging had ik het moeilijk, paar keer samen hotelkamer, tot diep in de nacht gepraat. Dan is het moeilijk als een maatje van je weggaat. Het hoort wel bij het spel natuurlijk ze is blij dat er zoveel mensen zijn weggegaan zodat zij in de finale stond.

EDIT: komt nog meer hoor geduld :D« Laatst bewerkt op: 28-05-2003, 13:40:31 door Annuh »

Offline Annuh

 • Winnaar Idols-pool 2004
 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #2 Gepost op: 28-05-2003, 13:50:37 »
Buffer hervullen...
Ron: Maarten: ik wist zeker dat jij de mol was (maar dus niet) had je iets van Elise's en Ferdi's pact gemerkt? Nee eigenlijk niet. Hebben ze goed gedaan, het hielp nergens. Hij probeerde wel met meer mensen deals te sluiten, ik heb het pas op TV gezien toen schok ik toch wel een beetje van wat krijgen we nu. Het was best leuk ik wist dat hij eruit zou gaan wel verrassend.
Elise: wat is het stomste wat je hebt gedaan (ik neem aan als mol). Het allerstomste wat ik heb gedaan veel te veel doorgeslagen bij ik ga op reis, teveel rare dingen, teveel aandacht op mij, beetje verdenkingen, niet direct maar wel een beetje achteraf... had subtieler gekund, maar het was zo leuk om rare dingen te noemen en lachen in m'n vuistje. Stom maar wel leuk.
Chan: wij keken elkaar ook zo aan van: wat is dit??
Ron: haha, jij was er ook goed in, in dat spel.
bla bla... haha... humor... lol
Chan: Erica: er stond bij de laatste afl. dat je geen hoogtevrees meer had, had je dat bij de heli niet? Nee want je zit met veel mensen in 1 ruimte, ik zat niet bij het raam, ik kon niet naar beneden kijken. Ik was niet bang om te vallen naar de diepte... dat had ik wel bij de brug. Ze heeft met Alex geoefend... ze wist dat er iets met hoogtes zou komen. "denk aan de oefenigen... je zit vast, kan niets gebeuren" automatische piloot. Parachutespringen komt nog... deze week te slecht weer, in aug. ga ik het doen met vriend van mij, tandemsprong, heel eng maar wel mooi om te zweven... nog steeds beetje vrees.
Ron: martijn: heb je goed kunnen slapen door spanning. Ik heb zelf slecht geslapen, in het begin door jetlag... je hebt de verkeerde tijd in je lichaam... maar niet door de spanning niet kunnen slapen, alleen de eerste week door jetlag niet kunnen slapen maar je wordt afgemat door de opdrachten en ik sliep goed, het was koud en dat was lastig maja.
Elise: zou je het langer hebben volgehouden als mol? Weet ik niet zeker... ik had griep in de finale en dat was lastig. Die weken van liegen was toch moeilijk. Als het echt had gemoeten nog wel een maandje maar ik had het niet leuk gevonden. Hele leuke finale gehad en het was afgelopen :D.
Chan: Laura: wat vond je het leukst in WIDM? Is moeilijk, veel leuke momenten en vervelende momenten... leukste: finale bereiken... dat je zo ver bent gekomen had ik nooit verwacht dat je alles hebt mee kunnen maken dat je boven op het dak staat, roes, heel leuk feest daarna, maar er zijn meer leuke momenten, de sprong was hoogtepunt, uitdaging, lumberjacks bij kampvuur en muziek, biertje en eten, vakantiegevoel. Dansen erbij... mooie plekken gezien. Moeilijk om te zeggen wat het leukst was.

EDIT: nog meer :D
Offline Annuh

 • Winnaar Idols-pool 2004
 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #3 Gepost op: 28-05-2003, 13:56:58 »
Ron: dansen was het ergste :D
Ron: Ruud: waarom heb je de verkeerde tijd bij de metroopdracht genoemd? dat was vrij simpel: ik had een tshirt aan, daar stond op het logo van de zaak. De hele tijd rennen, het was druk, mensen spraken constant mij aan, met vragen toen Sjors kwam liep hij met een andere jongen, hij vroeg metrostation, ik ben parttime, ik keek om maar dat was niets... ik wist wel dat hij de aanwijzing was, jongen wist wel metrostation maar niet de tijd... het was 16.20u en ik dacht half 5 haal ik niet meer dus is het half 6. Wel raar dat Rene het niet was opgevallen.
Elise: Jantjejantje: ben je actrice of student: geen actrice en geen student. Tijdens opnames was ik aan het afstuderen, terug studeerde ik af. ik doe aan amateurtoneel.
Chan: Annemieke: hoe is het om af te vallen in de finale en je haar is leuk? twee haarstukken kunnen er zo af... hha... dank je... het is wel ZUUR, close call... maar ik kan wel met trots terug kijken het is leuk dat ik met deze mensen de finale heb gehaald en ik gun het Ron wel. Wel mooie ervaring.
Ron: judith: wij dachten echt dat jij de mol was, vooral bij lintjesopdracht, waarom heb je de blokhut gemist? Vrij simpel: lang pad, ferdi had heel veel lintjes weggehaald en er waren daar geen lintjes en toen kwam hij achter de hut uit... had via omweg moeten uitkomen bij de hut, ik was er binnen 15 min. ik had een lamp dus het moest als het donker was afgelopen zijn en hij is na de hut de lintjes gevolgd en ik heb nog uren rondgelopen en echt de weg kwijt geraakt.

NOG MEER!
Offline Miss Marvel

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #4 Gepost op: 28-05-2003, 14:07:28 »
Jee Annuh :D

Bedankt ;)Ma how, zeg!

Offline Annuh

 • Winnaar Idols-pool 2004
 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #5 Gepost op: 28-05-2003, 14:09:06 »
Elise: Nienke: hoe krijg je het voor elkaar om ieders vertrouwen te winnen. Dat is het lastigste als mol in het begin de groep instappen en hopen dat je heel betrouwbaar over komt. (bufferen :( ) dat niemand denkt dat je de mol bent. Heb ik gedaan in het vliegtuig was ik al dom blondje en kip zonder kop: waar moet ik heen etc. heel zenuwachtig. iedereen dacht: domme blonde doos dat gaat nooit lukken. In de groep was ik heel gezellig met iedereen kletsen vrolijk, hopen dat iedereen me aardig ging vinden. Vertrouwen gewonnen, en chan en ron hebben dat niet meer.
Chan: Lieke: wat heb je aan Sjors gevraagd en wist je echt niet dat hij het was: ik heb de derde serie alleen de studioopnames gezien, ik heb sjors maar 1 keer gezien en toen stondtie voor me rene had het meteen door en ik dacht wie het is hij zij ja sjors van de vorige mol! toen dacht ik ow ja tuurlijk. Ik heb hem gevraagd: wat is je tactiek toen jij de mol was ergens nadruk opgelegd? karaktereigenschappen? hij vertelde wel heel veel, en ik heb m'n vermoedens uitgesproken dat het een vrouw moest zijn daar hebben we het over gehad en hij heeft niets laten merken... ik had er wel wat aan. ik weet het niet meer precies. Vooral de mol in de hoek drijven, dat deed ik af en toe.
Ron: Marianne: wat was jouw molvangtactiek: niet echt tactiek gewoon jezelf zijn en opletten. ik had in het begin patricia en toch iemand erbij genomen voor de zekerheid. Opletten en kijken naar als ik het als programma zou maken waar zou ik in spelletjes de mol inzetten en daar heb ik naar gekeken en dat klopte ook soms en zo kwam ik op Elise.
Elise: laatste vraag! Vind je het niet jamemr dat het is afgelopen en iedereen weet dat je de mol bent? Nee ik vind het heerlijk het is een hele leuke tijd en je kunt mensen voor de gek houden en ik ga het wel missen maar nu nog niet.
Ron: kees: hoe voelt het om gewonnen te hebben en wat doe je ermee? geen idee wat ik moet doen met het geld. Voelt nu wel goed, in het begin lastig als je op het dak staat. Het is wel leuk maar je weet dat Chan dan verloren heeft dus dat is best dubbel gevoel. Je wilt juigen maar iemand anders heeft niet gewonnen maar had evenveel kans. Maar het voelt goed.
Elise is de mol!
Eigenlijk is zij het... of ben jij het Ron... haha
Dat was het  ;D
Offline Annuh

 • Winnaar Idols-pool 2004
 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #6 Gepost op: 28-05-2003, 14:09:49 »
Jee Annuh :D

Bedankt ;)

graag gedaan!
het duurt ff maar dan heb je ook wat  ;D
gelukkig kan ik snel typen, dus ik kan meetypen met wat ze zeiden, zodat ik maar 1 keer hoefde af te spelen.
ik heb toch niet veel te doen ;)« Laatst bewerkt op: 28-05-2003, 14:12:16 door Annuh »

Offline Arco Mol Fan

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #7 Gepost op: 28-05-2003, 14:38:46 »
Jeeeeej, leuk filmpje zeg!! Bedankt voor het posten!! 8)ff off-topic: tijd om je sig aan te passen Arco...

Offline georgestobbart

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Dit forum is het helemaal !
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #8 Gepost op: 6-06-2003, 12:45:15 »
kan iemand mij nog een link geven naar het filmpje (van wieisdemol.nl) van ferdi!!!
Alvast bedankt
Offline Vader Jacob

 • Forumlid
Re:Laatste filmpje op WIDM.nl
« Reactie #9 Gepost op: 6-06-2003, 17:55:05 »
De link heeft Tink eerder geplaatst onder topic: filmpje ferdi op widm.nl. ;)

Zie link hieronder.

mms://media.omroep.nl/avro/mol2003/ferdibeantwoordbb.wmv

Groet.