Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 5628 keer)

Offline Han13

  • winnaar WIDM-pool 2007
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 18-03-2005, 17:00:18 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft WieIsDeMol.Com een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Wie is de Mol?' zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over 'Wie is de Mol?'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van de mogelijke nieuwe kandidaten voor de zesde WIDM-serie, die waarschijnlijk in 2006 zal worden uitgezonden. In het WieIsDeMol.Com Forum AVRO serie 2005 kun je terecht voor alles over de vijfde serie van WIDM. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een bed gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties[/li][/list]

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


WieIsDeMol.Com

WieIsDeMol.Com is sinds 2000 fansite van het programma 'Wie is de Mol?'. Onder het motto 'voor fans, door fans' brengt deze site de meest recente en complete informatie over de serie en alles wat zich rond de serie afspeelt.

Ontmoet op dit forum mede-fans en laat weten wat je van het programma en de kandidaten vindt. Verder kun je op de site (via de menubalk bovenaan) het volgende vinden:

Hoofdmenu
Hier vind je de homepagina met alle nieuwtjes over de serie en de linkpagina met links naar allerlei sites over 'Wie is de Mol?'. Totstandkoming site en wie doet wat geven achtergronden over de makers van WieIsDeMol.Com en Realitynet, waar WieIsDeMol.Com deel van uitmaakt.

Interactie
Naast dit forum vind je er de chat en de WieIsDeMol.Com pool.

WIDM-stuff
Allerlei informatie over 'Wie is de Mol?', zoals Columns, artikelen en andere berichten uit de media en ER wallpapers en muziek op de funsttuff pagina.

Overzichten
Alle opdrachten en de sabotagemogelijkheden op een rijtje op de mollen en geldzakken pagina, de verdenkingen tijdens de executie op Wie verdenkt wie? en een overzicht van wat jij de beste opdrachten vond op Opdrachten top 5.

Afleveringen
Over elke TV uitzending wordt een verslag gemaakt. Makkelijk als je een uitzending hebt gemist.

Kandidaten
Informatie over alle kandidaten, foto's, uitspraken, etc.

Let op: De site voor het komende seizoen is nog in opbouw, dus sommige pagina's werken nog niet!

Offline Han13

  • winnaar WIDM-pool 2007
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: Lees dit voordat je hier berichten post!
« Reactie #1 Gepost op: 18-03-2005, 17:01:23 »
Van de makers van WieIsDeMol.Com

WieIsDeMol.Com maakt tegenwoordig deel uit van Realitynet.nl, een niet-commercieel netwerk van fansites rondom reality tv series.

Meer over Realitynet

Naast WieIsDeMol.Com vallen de volgende sites onder Realitynet.nl:

www.ExpeditieRobinson.net
Expeditie Robinson is een avontuur waarbij kandidaten op een onbewoond eiland moeten zien te overleven in groepsverband. Hechte vriendschappen, onvergetelijke momenten en intense ervaringen, maar ook hitte, ongedierte, honger, ruzie en uitputting. De droom, maar ook de nachtmerrie van het onbewoonde eiland.

De vijfde serie van Expeditie Robinson start 5 september 2004


www.PekingExpress.org
Peking Express, van de makers van Expeditie Robinson, is een spannende televisieserie, waarin acht koppels al liftend in zeven weken tijd van Moskou naar Peking moeten zien te komen. Een onwaarschijnlijk avontuur waarin lichaam en geest tot het uiterste getest worden. Slechts twee duo's zullen de eindstreep halen en strijden om de hoofdprijs.

Een nieuw seizoen van Peking Express van Peking naar Bombay start naar verwachting in 2005!


www.PopStars.nu
Popstars, the Rivals zoekt naar het beste zangtalent waarmee twee popgroepen worden samengesteld: een boyband en een girlgroup. Tijdens de audities bepaalt een jury (bestaande uit ervaren platenmanagers) welke 20 kandidaten doorgaan naar de liveshows. Vervolgens is het aan de kijker om te bepalen welke 10 zangers en zangeressen samen de boyband en girlgroup gaan vormen. Deze bands nemen beiden een single op met als hopelijk eindresultaat: een nummer 1 hitnotering met kerst.

PopStars begint op 25 september 2004 op RTL 4


www.IdolsWeb.org
Idols, het programma waarin een jury op zoek gaat naar het nieuwe Nederlandse popidool. Na uitgebreide audities blijft een selecte groep kandidaten over. In negen zinderende finalerondes moeten de kandaten hun fans voor zich zien te winnen door telkens een spetterende performance neer te zetten.

Idols start naar verwachting najaar 2005 op RTL 4


www.MissieKilimanjaro.org

Missie Kilimanjaro is een spannende afvalrace waarin tien kandidaten onder primitieve omstandigheden naar de top van Afrika trekken. Kandidaten worden getest op doorzettingsvermogen, samenwerking, intelligentie en fysieke conditie. Uiteindelijk blijft er een kandidaat over voor de laatste etappe van de missie: de beklimming van de Kilimanjaro.

Missie Kilimanjaro zal voor zover bekend geen vervolg krijgen. De serie is nog wel online te bekijken op deze pagina


www.PlanetRace.org

Planetrace is een realityprogramma, waarin zes Avonturiers hun weg rond de wereld moeten zien te vinden door middel van het zoeken van checkpoints. Ze doen dit niet in hun eentje, maar worden bijgestaan door de kijkers die via internet de kandidaten naar het volgende checkpunt kunnen helpen.

Er komt naar verwachting geen nieuwe serie van Planetrace