Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 5546 keer)

Offline Megan

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • I se le dijo de forma!
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 30-11-2008, 12:52:12 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft WieIsDeMol.Com een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Wie is de Mol?' zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over 'Wie is de Mol?'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van de negende WIDM-serie, die vanaf januari 2009 zal worden uitgezonden. In het Wie is de Mol AVRO 2008 forum kun je terecht voor alles over de achtste serie van WIDM. Fora van nog oudere series vind je hier. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'Hint in het introfilmpje' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic.

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kandidatentopics. Ook krijgt iedere aflevering een eigen topic waarin alles van die aflevering besproken kan worden.

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.WieIsDeMol.Com

WieIsDeMol.Com is sinds 2000 fansite van het programma 'Wie is de Mol?'. Onder het motto 'voor fans, door fans' brengt deze site de meest recente en complete informatie over de serie en alles wat zich rond de serie afspeelt.

Ontmoet op dit forum mede-fans en laat weten wat je van het programma en de kandidaten vindt. Verder kun je op de site (via de menubalk bovenaan) het volgende vinden:

Hoofdmenu
Hier vind je de homepagina met alle nieuwtjes over de serie en de linkpagina met links naar allerlei sites over 'Wie is de Mol?'. Totstandkoming site en wie doet wat geven achtergronden over de makers van WieIsDeMol.Com en Realitynet, waar WieIsDeMol.Com deel van uitmaakt.

Interactie
Naast dit forum vind je er de chat en de WieIsDeMol.Com pool.

WIDM-stuff
Allerlei informatie over 'Wie is de Mol?', zoals Columns, artikelen en andere berichten uit de media en ER wallpapers en muziek op de funsttuff pagina.

Overzichten
Alle opdrachten en de sabotagemogelijkheden op een rijtje op de mollen en geldzakken pagina, de verdenkingen tijdens de executie op Wie verdenkt wie? en een overzicht van wat jij de beste opdrachten vond op Opdrachten top 5.

Afleveringen
Over elke TV uitzending wordt een verslag gemaakt. Makkelijk als je een uitzending hebt gemist.

Kandidaten
Informatie over alle kandidaten, foto's, uitspraken, etc.

Let op: De site voor het komende seizoen is nog in opbouw, dus sommige pagina's werken nog niet!
Sommige mensen verwarren het recht op vrije meningsuiting met het recht op verbaal geweld.