Auteur Topic: Lees dit eerst, voordat je hier berichten plaatst  (gelezen 5280 keer)

Offline Dolfie

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • aardig zijn kost niets!
Lees dit eerst, voordat je hier berichten plaatst
« Gepost op: 23-11-2016, 19:42:01 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft WieIsDeMol.Com een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Wie is de Mol?' zaken
Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over 'Wie is de Mol?'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van de zestiende WIDM-serie, die vanaf 7 januari 2017 zal worden uitgezonden. In het Wie is de Mol AVRO/TROS 2017 forum kun je terecht voor alles over de zeventiende serie van WIDM. Fora van oudere series vind je HIER. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.

Verzin logische titels
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'Hint in het introfilmpje' is veel duidelijker.

Blijf on-topic
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic.

Maak niet onnodig nieuwe topics aan
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kandidaten topics. Ook krijgt iedere aflevering een eigen topic waarin alles van die aflevering besproken kan worden.

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen
Niets is zo frustrerend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Het plaatsen van 2 of meer berichten achter elkaar is niet toegestaan. Je kunt heel eenvoudig je eerste bericht aanpassen met de veranderknop rechts bovenaan dit bericht en vervolgens opslaan. Uitzonderingen hierop zijn: als je bericht te lang is of als er een dag of langer tussen je berichten zit.

Respecteer iedereen
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


--------------------------------------------------------------------------------

WieIsDeMol.Com

WieIsDeMol.Com is sinds 2000 fansite van het programma 'Wie is de Mol?'. Onder het motto 'voor fans, door fans' brengt deze site de meest recente en complete informatie over de serie en alles wat zich rond de serie afspeelt.

Ontmoet op dit forum mede-fans en laat weten wat je van het programma en de kandidaten vindt. Verder kun je op de site (via de menubalk bovenaan) het volgende vinden:

Hoofdmenu
Hier vind je de homepagina met alle nieuwtjes over de serie en de linkpagina met links naar allerlei sites over 'Wie is de Mol?'. De secties 'Totstandkoming site' en 'Wie doet wat op de site' geven achtergronden over de makers van WieIsDeMol.Com en Realitynet, waar WieIsDeMol.Com deel van uitmaakt.

Interactie
Naast dit forum vind je er de chat en de WieIsDeMol.Com pool.

WIDM-stuff
Allerlei informatie over 'Wie is de Mol?', zoals columns, artikelen en andere berichten uit de media en wallpapers en muziek op de funstuff pagina.

Afleveringen
Over elke TV uitzending wordt een verslag gemaakt. Makkelijk als je een uitzending hebt gemist.

Kandidaten
Informatie over alle kandidaten, foto's, uitspraken, etc.

Overzichten
Alle opdrachten en de sabotagemogelijkheden op een rijtje op de 'Mollen en geldzakken'-pagina, de verdenkingen tijdens de executie op de 'Wie verdenkt wie?'-pagina en een overzicht van wat jij de beste opdrachten vond op de 'Opdrachten'-pagina.
Velen leven zo voorzichtig,  dat ze als nieuw sterven.