Auteur Topic: Afvallerstheorie?  (gelezen 49635 keer)

Offline Christie

  • Forumlid
Re: Afvallerstheorie?
« Reactie #160 Gepost op: 24-02-2017, 13:24:26 »
Mogelijke aanvullende afvallershint voor Jochem i.h.k.v. de naarhuistheorie:
Na de porto-opdracht zien we onderstaand shot van Jochem achterin het busje, waarin hij vertelt dat zijn joker gejat is. We horen het nummer Thirteen van Johnny Cash. Het eerste couplet daarvan gaat als volgt:

Bad luck wind been blowing at my back
I was born to bring trouble to wherever
I'm at Got the number thirteen tattooed on my neck
When the ink starts to itch, then the black will turn to red


Will turn to red...volgende keer een rood scherm voor Jochem? Tevens verblijft Jochem in hotelkamer 508 (5+0+8=13), maar dat zal vast toeval zijn, aangezien ze op dat moment niet kunnen weten of hij af zal vallen. Verder heeft iemand in een ander topic al genoemd dat er een haas te zien is in de teaser van de volgende aflevering, ten teken dat iemand 'het haasje' zou kunnen zijn. De haas verschijnt direct na Jochem in beeld.



Ook zien we tijdens de test van aflevering 6 dat Jochem achter een boom 'verdwijnt', op dezelfde manier als Jeroen achter een rood gordijn 'verdween' tijdens de test van aflevering 5.



De tekst van het liedje vind ik meer toepasselijk op de mol. De mol zaait onrust en problemen. Iedereen die met met Jochem aapapt aanraking vliegt namelijk uit het spel: Sigrid, Imanuelle en nu Thomas?

Het is dus maar hoe je het bekijkt 🤔