Auteur Topic: Widm 2025  (gelezen 3793 keer)

Offline Pierce_Brosnan

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Widm 2025
« Reactie #60 Gepost op: 16-03-2024, 23:20:30 »
Opdracht 1: ABC leader.
De kandidaten moeten iedereen op volgorde zetten en eindigen met hun mol en de mol heeft dit ook gedaan met uiteraard zich zelf als de mol. Verrassing de persoon die het meest als laatste is gezet krijgt een vrijstelling voor deze aflevering  En de pot komt 25% boven op als de laatste inderdaad de mol bleek.

Wij krijgen niet te zien wie welke volgorde heeft gemaakt van de 9 kandidaten want elke leader van elke aflevering is gemaakt door afvaller. De mol zijn leader is dus pas te zien in de 10e. Making of hier van kunnen ze ook laten zien als de mol hoort wat de andere gedaan hebben. Is er geen afvaller, als nog komt er leader langs van de persoon die had moeten afvallen. Leuk hier aan is dat die rode vingerafdruk van de eerste afvaller dus zit in de leader van de tweede afvaller.

Een foto spel en na aanleiding van de volgorde worden de eerdere beelden die gemaakt zijn voor de leader dus afgespeeld.

Eventueel zou het ook kunnen dat ze onder ogen van Rik de volgorde bepalen en na aanleiding van de volgorde worden de eerdere beelden die gemaakt zijn voor de leader dus afgespeeld.  Misschien wel leuk voor editor (beeld en audio niet op elkaar afstemmen) ook en krijgen wij wel beetje idee. Aangezien de persoon zich zelf er ook nog bij moeten, is het eerste instantie gewoon de naam zeggen en dat persoon zelf gaat staan (schuiven).
« Laatst bewerkt op: 16-03-2024, 23:45:31 door Pierce_Brosnan »

Offline Mollende_Moller

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: Widm 2025
« Reactie #61 Gepost op: 19-03-2024, 12:09:57 »
Land: Zuid-Korea

Sosha Duysker, presentatrice
Nazmiye Oral, actrice en schrijfster
Ireen WŁst, oud-topsportster
Rikki Borgelt, zangeres Rondť
Emmely de Wilt, radiopresentatrice

Herman van der Zandt, presentator/journalist
Pete Wu, theatermaker
Lieven Scheire, wetenschapspresentator
Thor Braun, acteur
Joost Oomen, dichter