Auteur Topic: Stijn is (niet) de mol!  (gelezen 113789 keer)

Offline SpongeBob

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #60 Gepost op: 6-02-2003, 14:55:16 »
Ik heb dit forum nog eens gelezen en Stijn's actie's in mijn hoofd de revue laten passeren; een ding zit mij niet lekker,die jongen is een echte potentiele mol kandidaat, maar hij is zoooo ontzettend fanatiek als het gaat om het spel en het winnen...hoe hij die paal opklom, hoe hij tot het uiterste ging met die splitsing opdracht enz. Aan de andere kant vond ik het ook erg vreemd dat hij daar op dat politiebureau meteen een strip ging lezen ( en hij vaker "afwezig" over komt)en natuurlijk die vrijstelling die hij eerst resoluut niet wilde en daarna wel en hem ook kreeg! Ik denk dat het slechts afleidingsmanoeuvres zijn om ons op het verkeerde been te helpen.....







Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...

Offline kaketoe

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #61 Gepost op: 7-02-2003, 00:49:16 »
Stijn is soms inderdaad uitermate fanatiek en intelligent bezig maar andere keren komt hij dan weer klungelig over.
Elke goede kandidaat probeert zich natuurlijk mols te gedragen, net zoals de mol ook op zijn tijd fantiek moet zijn. Dit zal deze dan het vaakst doen als hij tijdens een opdracht merkt dat deze toch wel gehaald zal worden, of op momenten dat hij denkt dat de opdracht mislukt zodat hij zich nog even van zijn beste kant kan zien.
Ik heb hem nog niet helemaal voor 100% als mol, maar zo zou je kunnen verklaren waarom hij bijvoorbeeld als 1e bij de heli is. Misschien dacht hij wel dat dit de beste methode was om alleen te gaan terwijl  bijvoorbeeld gezamelijk erop af stormen of verscholen in het maisveld elkaar info toe schreeuwen meer succesvol lijkt.
In de opdracht met de splitsingen leek Stijn ook erg actief maar ook had hij een grote rol in het maken van verkeerde keuzes. Natuurlijk heeft hij ook een grote rol in het slagen van de opdracht, maar toch moest iedereen individueel na het einde rennen, hoe hard Stijn ook loopt en misschien dacht hij ook wel dat de opdracht toch niet gehaald zou worden.
Het was immers toch vreemd dat ondanks dat op elke splitsing niet in eerste instantie de goede richting werd gekozen, met ook nog iemand met een roelstoel meesleurt en dan toch nog na alles fout gedaan te hebben, de opdracht halen. ik denk dat de makers de pot wat mager vonden worden en de limiet aan de opdracht wat versoepeld hebben







at your service

Offline populier

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #62 Gepost op: 7-02-2003, 13:15:24 »
Stijn is niet de Mol want:

1. Bij de bom, de heli, de paal en de splitsingen doet hij heel hard zijn best met 2 keer succes tot gevolg.

2. Ik weet niet hoeveel mensen hier aan de universiteit zitten, maar uit ervaring weet ik dat je studenten niet moet overschatten en zeker niet moet denken dat een sinoloog in spe ook een rekenwonder is. Dat de groep blijft denken dat hij de man is om de raadsels op te lossen, is het echte raadsel. Die jongen kan dat niet, de mol weet dat en zou met zijn wiskundige kennis als verzekeringsspecialist al lang overgenomen hebben als hij een gewone kandidaat was.

3. Stijn is een dromer, een warhoofd.  Nu eens immaterialist, dan weer tuk op mooie dingen. Dat zijn woorden en daden niet altijd overeenkomen, ligt perfect in de lijn van zijn persoonlijkheid.

4. Een mol slaat nooit een aflevering over. Zelfs al doet hij mee, dan zorgt woestijnvis er wel voor dat zijn naam wordt weggetrukeerd.

Lees elders waarom de enige echte Mol Marc is.








Lowprofile

  • Gast
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #63 Gepost op: 7-02-2003, 13:30:12 »
Even wat olie op het vuur gooien, want dat doen we hier graag  ;)
Waarom Stijn de mol wel kan zijn:
+ niet gevonden tijdens het eerste spel
+ raadsel niet opgelost in het tweede spel (essentieel voor het slagen volgens sommige forum-leden).
+ heeft in de 2de aflevering de bom doen ontploffen.
+ heeft zijn koker geopend en kan 3 eenvoudige wiskundige oefeningen niet oplossen.
+ laatste spel: hij zit 1 (één) keer in de juiste richting en dat is bij de eerste vraag.

En wat heb jij tegen verzekeraars. Kennelijk allemaal heel sluw, listig en klaar om mensen op te lichten.








Offline populier

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #64 Gepost op: 7-02-2003, 13:59:05 »
Ten eerste heb ik niets tegen verzekeraars. Na het afvallen van Bruno heeft Marc trouwens mijn meeste sympathie, mol of niet (Sandra nipt tweede). Ik denk wél dat verzekeraars beter kunnen rekenen dan sinologen.

Ik heb net dat van die wiskunderaadsels ontkracht. Stijn IS niet zo geweldig intelligent. Dat raadsel schijnt gemakkelijk, maar toen het enige tijd geleden in mijn vriendenkring de ronde deed, konden weinigen het oplossen. Zelf heeft het me 24 uur gekost (en 't was om ter rapst!)

De drie hoofdberekeningen waren moeilijk. Ik gaf vroeger wiskunde in het ASO en ik weet ongeveer wat de gemiddelde redelijk intelligente mens kan. Laat ons toch maar aannemen dat de mollen intelligenter zijn dan de "grote broertjes" ("Vannacht, schrijft ge dat met één n ?"). Onze ICT-specialiste lukte het al evenmin als onze sinoloog. Ik denk dat alleen Marc, Sandra en misschien Bruno het hadden gekund.








Offline Graaf

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #65 Gepost op: 7-02-2003, 16:59:30 »
Waarom voor mij Stijn wel de Mol is:

Ik heb eerder een aantal zaken uit de montage gehaald, die voor mij een leidraad waren bij het keizen van Stijn als mol.

aflevering 1: Uit de groep voor de kerk (bij het toekennen van de punten) vertrekt Stijn op blote voeten naar Michiel. Ik moest meteen aan Hugo z'n sletsen denken. Ik weet het dit is een zwak argument, en ik weet niet eens of het zeker is, want het was echt maar een flits. Heeft iemand de mogelijkheid en tijd om dit misschien na te kijken.

aflevering 2: In de leader met de koppen vooraan in het programma zijn alle kandidaten geplaatst in een blauwe flou, behalve Stijn daar is de kleur bruin. Ik heb er alleen op kunnen letten in de tweede aflevering, misschien dat het in de andere ook zit.

aflevering 2: Stijn stond daar wel enorm te knoeien met z'n spiegeltje. Hij kreeg het maar niet voor elkaar om de straal erop te laten vallen. Natuurlijk werkt hij later wel mee, maar hij slaagt er m.i. steeds in het tempo naar beneden te halen.

aflevering 2: Nicole valt af, en in de aftiteling zegt Stijn: "ik vond dat een heel sympathieke; ze had nooit last van zenuwen voor de eliminatie, en daarin leken we wel op elkaar"

aflevering 3: Bij de splitsing-proef is hij er als de kippen bij om de een of andere weg in te slaan. Meestal de verkeerde. Hij wacht dan ook nog een paar keer tot iedereen er is om de 'foute' koffer open te doen. Na de laatste verkeerde koffer loopt Bruno zich de longen uit het lijf, maar blijft Stijn een hele tijd, redelijk ver achteruit. Heel op het einde haalt hij dan nog Bruno over de streep, en lijkt het (tv-gewijs) alsof hij de grootste inspanning heeft gedaan. Heeft u hem zien zweten?

aflevering 3: Stijn zegt zeker nooit voor het ticket naar afl. 5 te zullen kiezen, want hij wil in het spel blijven (als mol kun je weinig bereiken buiten de groep). Aan het einde van de dag is hij 180 graden gekeerd. Natuurlijk zorgt Michiel er, met z'n goochelaarstruukje, voor dat het wel Stijn is die eruit gaat. Dit is op TV gebied interessanter aangezien een (niet-Mol) kandidaat die er in twee eliminaties niet bij is, minder op de hoogte is van de vragen, en door het missen van één aflevering, ook minder op de hoogte is van de acties van de andere kandidaten (met de Mol). De kans dat die persoon er dan in de eliminatie in aflevering 5 uitvliegt, is m.i. meer dan 75 %. Dat is volgens mij niet echt interessant als TV, aangezien het zou worden aanzien als een falen van de 'proef'. Als die kandidaat er dan wel in slaagt om in de groep te blijven, is dat natuurlijk een fantastische prestatie!

Voorlopig houdt ik het hierbij. Marc lijkt mij trouwens een prachtige winnaar; en een slechte Mol, in z'n glinsteroogjes zie je teveel de drive om te winnen, niet om het spel te saboteren.







Kust m'n kloten. Da ge ze kunt kussen! (pdw)

Offline Daisy

  • Winnaar Vuelta Pool 2022
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #66 Gepost op: 7-02-2003, 17:28:24 »
Waarom Stijn NIET de mol is:
Afl 1: Om de 2e opdracht de laten mislukken, moet je wel in EEN van de 2 laatste proeven zitten, omdat je dan weet hoeveel punten er nog over zijn, lijkt mij. Dus dan wordt het lastig voor Stijn en Inge (Bruno is al exit).








Offline Rose

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #67 Gepost op: 7-02-2003, 17:36:24 »
Ik denk wél dat verzekeraars beter kunnen rekenen dan sinologen.

Ik heb dan nu eindelijk maar eens opgezocht wat Sinologie eigenlijk voor studie is... of wisten jullie dat allemaal al? Voor degenen die het ook nog niet wisten:
"Leer van de taal en cultuur van China"

't Lijkt mij dus dat Stijn inderdaad niet zoveel hoeft te rekenen op school...











Offline populier

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #68 Gepost op: 7-02-2003, 18:12:18 »
Ja maar Eddy Wally weet zelfs wat Sinologie is ! Dat is de studie van Sina en de Sinezen.








Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #69 Gepost op: 8-02-2003, 00:01:37 »
Tijd om weer wat te weerleggen:
aflevering 1: Uit de groep voor de kerk (bij het toekennen van de punten) vertrekt Stijn op blote voeten naar Michiel. Ik moest meteen aan Hugo z'n sletsen denken. Ik weet het dit is een zwak argument, en ik weet niet eens of het zeker is, want het was echt maar een flits. Heeft iemand de mogelijkheid en tijd om dit misschien na te kijken.
Klopt, MAAR: Hij doet aan tai chi en dat soort dingen, waar je helemaal innerlijk mee tot rust komt. En lopen op blote voeten gebeurt bij zo'n mensen wel meer. ("zo'n mensen" klinkt negatief, zo bedoel ik het niet, maar ik kan even niet anders op een beschrijving komen) Hij loopt trouwens ook met zijn blote voeten het water in na die splitsingsopdracht in afl 3.

Citaat
aflevering 2: In de leader met de koppen vooraan in het programma zijn alle kandidaten geplaatst in een blauwe flou, behalve Stijn daar is de kleur bruin. Ik heb er alleen op kunnen letten in de tweede aflevering, misschien dat het in de andere ook zit.
Niet gemerkt.

Citaat
aflevering 2: Stijn stond daar wel enorm te knoeien met z'n spiegeltje. Hij kreeg het maar niet voor elkaar om de straal erop te laten vallen. Natuurlijk werkt hij later wel mee, maar hij slaagt er m.i. steeds in het tempo naar beneden te halen.
Maar ondertussen was die straal al 2 of 3 keer gebroken. De straal bewoog heel erg en hij had enkel het kleine oppervlakte van het vergrootglas, omdat de rest de spiegels al hadden gebruikt. (PS: ze hadden ook nog even terug kunne lopen en aan Nicole kunne vragen of ze die grote stukken spiegel die ze in het begin kapotgeslagen hadden, wou komen brengen. Dan konden ze de straal zoveel breken als ze wilden)

Citaat
aflevering 2: Nicole valt af, en in de aftiteling zegt Stijn: "ik vond dat een heel sympathieke; ze had nooit last van zenuwen voor de eliminatie, en daarin leken we wel op elkaar"
Heeft volgens mij weer met tai chi te maken. Hij kan zich goed concentreren en zo innerlijke rust vinden en geen zenuwen hebben voor de eliminatie.

Citaat
aflevering 3: Bij de splitsing-proef is hij er als de kippen bij om de een of andere weg in te slaan. Meestal de verkeerde. Hij wacht dan ook nog een paar keer tot iedereen er is om de 'foute' koffer open te doen. Na de laatste verkeerde koffer loopt Bruno zich de longen uit het lijf, maar blijft Stijn een hele tijd, redelijk ver achteruit. Heel op het einde haalt hij dan nog Bruno over de streep, en lijkt het (tv-gewijs) alsof hij de grootste inspanning heeft gedaan. Heeft u hem zien zweten?
Splitsing 1: Stijn gaat de goede weg op
Splitsing 2: Bruno en Walter zeggen dat 3 het aantal mollen is dat verdacht geweest is.
Splitsing 3: Bruno zegt dat hde denker met de vuist op het voorhoofd zit
Splitsing 4: Marc en Corry zijn zeker dat de wijn die naar links wijst de goede is
Splitsing 5: Hier weet ik het niet meer, maar voor de Quebec vraag zou ie niet veel hebben moeten saboteren, aangezien iedereen wel naar Sydney gelopen was.
Stijn heeft dus niks geen invloed op de beslissingen welke weg ze heenlopen. Bovendien, als ze de verkeerde wijn hebben gekozen, loopt hij kei hard met Corry naar die koffer omdat ze haar moeten achterlaten. Shadia en Marc draaien al om en Bruno gaat ook alvast terug. Maar Stijn moet eerst Corry afleveren en geraakt daarom helemaal achterop en loopt zich de benen vanonder het lijf om bij de rest te geraken.

Citaat
aflevering 3: Stijn zegt zeker nooit voor het ticket naar afl. 5 te zullen kiezen, want hij wil in het spel blijven (als mol kun je weinig bereiken buiten de groep). Aan het einde van de dag is hij 180 graden gekeerd. Natuurlijk zorgt Michiel er, met z'n goochelaarstruukje, voor dat het wel Stijn is die eruit gaat.
Ik geloof er niet in dat het een gochelaarstruukje is, want je ziet Michiel de papiertjes er van bovenaf in laten vallen. Het kan onmogelijk dat je dan in het ingeborduurde zakje dat kan laten vallen, want dat meot je er dan echt insteken. Bovendien was het dan een groot risico om Sandra een papiertje te laten trekken, want wat als ze het gevoeld had?








Offline Speeltie

  • Forumlid
  • Dit forum is het helemaal !
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #70 Gepost op: 8-02-2003, 12:23:07 »
Wat dat briefje betreft : Hoeveel namen hebben jullie op de papiertjes gezien ?  Volgens mij heeft Michiel enkel het papiertje met de naam "Stijn" laten zien.  Bij de overige papietjes noemt hij wel de namen die er zogenaamd zouden opstaan, maar hij toont geen enkel papiertje meer.  Op de andere papiertjes zou dus net zogoed overal Stijn kunnen opstaan.  Als dat zo was, dan lijkt het me wel duidelijk wie de mol is.









Offline Kukai

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #71 Gepost op: 8-02-2003, 12:37:04 »
Wat dat briefje betreft : Hoeveel namen hebben jullie op de papiertjes gezien ?  Volgens mij heeft Michiel enkel het papiertje met de naam "Stijn" laten zien.  Bij de overige papietjes noemt hij wel de namen die er zogenaamd zouden opstaan, maar hij toont geen enkel papiertje meer.  Op de andere papiertjes zou dus net zogoed overal Stijn kunnen opstaan.  Als dat zo was, dan lijkt het me wel duidelijk wie de mol is.


Wie dan?







“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”

Offline populier

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #72 Gepost op: 8-02-2003, 12:49:00 »
Inderdaad.

1. Er kan wel of niet gefoefeld zijn met de papiertjes (tampering with the notes).

2. Indien gefoefeld kan Bruudruuster de Mol voortrekken of iemand anders.

Maar waarom zou Bruudruuster een kandidaat met een duidelijk profiel na drie afleveringen op rust stellen ? Er zijn, alweer, twee mogelijkheden.

1. We gaan Stijn nog veel zien komende afleveringen. Hij is wel vrijgesteld, maar komt voortdurend het spel beïnvloeden. De bedoeling daarvan kan zijn dat Bruudruuster hem stevig verdacht wil maken (vergeef mij: mijn nulhypothese is "Marc is de Mol").

2. Stijn was binnen de groep bezig de Mol te ontmaskeren. Ik acht hem bijvoorbeeld in staat om 's nachts wakker te blijven. Omdat de situatie voor de Mol onhoudbaar werd, heeft Bruudruuster hem uitgeschakeld.

Ik neig lichtjes naar de optie "tampering with the notes, in order to make life easier for the mole".








Offline Kukai

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #73 Gepost op: 8-02-2003, 13:27:12 »
(vergeef mij: mijn nulhypothese is "Marc is de Mol").

Vergeven doen we natuurlijk alleen als iemand berouw heeft. En dat merk ik niet echt in je verhaal.

Deze nulhypothese (ik neem aan dat je hiermee bedoelt dat er geen verschillen zijn tussen de groepen "mol" en "marc") dient zo snel mogelijk verworpen te worden, waarbij wij terugvallen op de alternatieve hypothese (Marc is geen mol).







“And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom.”

Offline atrus

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #74 Gepost op: 8-02-2003, 14:54:32 »
Er bestaat een kleine mogelijkheid dat Bruno op Stijn gestemd heeft. Natuurlijk weten wij niet op wie Bruno werkelijk stemde, maar in in van de 'biechtscenes' in aflevering drie zegt Bruno dat hij het 'raar' vindt dat Stijn met zijn rekenknobbel het raadsel niet kon oplossen. Wellicht heeft deze constatering ervoor gezorgd dat Bruno Stijn is gaan verdenken. Bruno zegt tijdens het invullen van de vragen dat hij voor de derde keer op iemand anders heeft gestemd. De eerste aflevering verdacht hij Nicole, de tweede Shadia. Stijn behoort dus tot de mogelijkheden.







De jacht is mooier dan de vangst! (TK)

Offline JeanGrey

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #75 Gepost op: 8-02-2003, 15:31:54 »
Ik geloof niet dat Stijn de mol is!
Het aanhalen van beide 'raadsels' die niet correct opgelost werden vind ik behoorlijk naief.
->Ten eerste ging men er bij de lamp-proef blijkbaar van uit dat Stijn wel verstandig genoeg was om op zichzelf dat raadsel op te lossen, terwijl ze daar toch met meerderen zaten. Niemand stelt zich vragen bij het feit dat Stijn alleen verantwoordelijk is gesteld voor mislukken van deze proef.
->Verder vind ik het ook van weinig inzicht getuigen te bepleiten dat Stijn da mol is omdat hij het wiskunde-raadsel niet kon oplossen. Een student talen heeft met wiskunde hoegenaamd weinig of geen voeling. (Ik studeer zelf talen aan de KUL en had eveneens zwaar gefaald!)De opleiding van een IT-specialiste daarentegen spitst zich WEL toe op het wiskundige!
->Ten Laatste: Het is vooral Marc die regelmatig verdachtmakingen aan het adres van Stijn formuleert en daarmee deze hele Stijn-is-de-mol-heisa in gang heeft gestoken (hij had het daarbij vaak over de lamp-proef en de associatie licht-warmte, die ikzelf ook niet gemaakt had! Vind ik dus een behoorlijk zwak argument) EN hij was de bestuurder van de wagen die werd aangereden... Toeval?








Offline Robbieazerty

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #76 Gepost op: 8-02-2003, 15:39:47 »
Wat dat briefje betreft : Hoeveel namen hebben jullie op de papiertjes gezien ?  Volgens mij heeft Michiel enkel het papiertje met de naam "Stijn" laten zien.  Bij de overige papietjes noemt hij wel de namen die er zogenaamd zouden opstaan, maar hij toont geen enkel papiertje meer.  Op de andere papiertjes zou dus net zogoed overal Stijn kunnen opstaan.  Als dat zo was, dan lijkt het me wel duidelijk wie de mol is.

Ik denk dat mensen zich wat minder door montage moeten laten leiden. OK we zien hem enkel Stijn laten zien en in het zakje steken. Maar de rest heeft hij echt ook wel aan de kandidaten laten zien, anders hadden die ook wel meteen iets door.
Het is gewoon onzin om Michiel een kwartier lang bezig te zien die namen op te schrijven op papiertjes, één voor één aan de kandidaten te laten zien en één voor één in het zakje te laten vallen. Het zou oersaai worden als we heel dat proces te zien zouden krijgen, dus is er in gemonteerd dat we de kandidaten zien zitten en dat het wat sneller gaat. Als we heel dat stuk wél gezien zouden hebben zou iedereen komen zeuren "Hehe wat langdradig allemaal, moest dat perse?!"
Dus nu doen ze het niet, om te vermijden saai en langdradig te worden, en dan begint iedereen er weer aan te twijfelen of het wel echt is.

OK theorie'tjes zijn leuk, maar soms is het ook wel leuk even 3 minuten na te denken voordat je (niet op jou persoonlijk bedoeld) afkomt met een theorie die met één zucht als een kaartenhuis ineen stort. ;)








Offline SpongeBob

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #77 Gepost op: 8-02-2003, 15:41:26 »
Citaat
->Ten Laatste: Het is vooral Marc die regelmatig verdachtmakingen aan het adres van Stijn formuleert en daarmee deze hele Stijn-is-de-mol-heisa in gang heeft gestoken (hij had het daarbij vaak over de lamp-proef en de associatie licht-warmte, die ikzelf ook niet gemaakt had! Vind ik dus een behoorlijk zwak argument) EN hij was de bestuurder van de wagen die werd aangereden... Toeval?

Ik ben het helemaal met je eens wat dit punt betreft, heel veel verdachte zaken kun je toch naar Marc toe leiden....Ik gooi mijn hele Stijn-is-de-mol-strategie toch maar weer eens overhoop!


Citaat kloppend gemaakt - Han  :)







« Laatst bewerkt op: 8-02-2003, 20:16:22 door Han13 »
Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...

Offline SpongeBob

  • Forumlid
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #78 Gepost op: 8-02-2003, 15:43:36 »
-HELP- Kan iemand mij vertellen hoe je citeert? BVD.







Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...Ik ben er klaar voor...

Offline Lautjuh

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • I survived WIDM 1999 - 2014 (& 5 Televiziergala's)
Re:Stijn is (niet) de mol!
« Reactie #79 Gepost op: 8-02-2003, 23:52:02 »
-HELP- Kan iemand mij vertellen hoe je citeert? BVD.

Rechts boven.. knopje Citeer.. :)