Flashback(stage)!

 

"Wie is de Mol?" speelde zich in 2011 af in El Salvador. Pieter Jan was de presentator, Patrick Stoof was de Mol en Art won het spel maar wat gebeurde er allemaal achter de schermen? Hoe worden de opdrachten voorbereid? Hoe ziet de lokale cultuur eruit? Werkt de productie de hele dag? Ontdek het in de eerste officiŽle ťn openbare blik backstage!

Massa's camera's en besprekingen maken deel uit van WIDM. Elke dag staan er andere opdrachten op het programma. Een goede voorbereiding is dus essentieel om de uitvoering van de opdrachten scherp in beeld te krijgen.

De bus met de Mol in zat vol lachende gezichten, Tien-Tien werd een lokale beroemdheid en de kandidaten verzamelen zich in het stadion voor de vuurwerkopdracht.

   
   
   
   
   

Prachtige gebouwen maken deel uit van elke WIDM-serie. Voordat een executie uitgevoerd kan worden, dient er heel wat in orde gemaakt te worden: de foto toont Rick, Pieter Jan en Anton.

Soms moeten de mensen van de productie even wachten voor ze verder kunnen werken. Natuurlijk is er naast het werk ook eens tijd voor feest!

   
   
   
   
   

Het magnifieke theater, Pieter Jan op het podium en lunchtijd voor de crew.

Cocktails aan het zwembad en de voorbereiding van de proef waarin de kandidaten moesten opmerken welke zaken/personen/situaties veranderd waren.