Wie is... de Mol? Vodcast

Wie is... de Mol? Vodcast 2011

Na edities in 2007, 2008, 2009 en 2010, is hij er ook dit jaar weer bij. Dit jaar is ook het fenomeen podcast met zijn tijd meegegaan en dankzij de toevoeging van bewegende beelden hernoemt naar: De Wie is de Mol Vodcast 2011!

De WIDM Vodcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikken we terug op de televisie uitzending, aan de hand van fragmenten en de scherpe analyse van de trouwe WIDM-community op het internet. Verder aandacht voor de pool, de WIDM geschiedenis en nog veel meer verassingen.

De presentatie is in handen van Joeri van Breukelen (op het forum wellicht bekend als JvB), en wordt elk weekend gedurende de televisieserie van WIDM gemaakt. Heb je tips, ideeën of andere dingen voor de show? Stuur Joeri dan een e-mail naar widmvodcast@gmail.com!


Abonneren op de WIDM-vodcast?
of of

Reageren op deze vodcast? Dat kan op ons forum!

Aflevering 11

Het hoge woord is eruit. Het grootste geheim van Nederland is geen geheim meer. We weten wie de mol is! In deze elfde, en tevens laatste WIDM Vodcast van 2011 blikken we terug op een prachtige serie. Dat doen we vanaf de MolFanDag in Amersfoort met molloten, kandidaten én de mol zelf.

Aflevering 10

Toen waren er ineens nog maar een mol en een winnaar, maar wie is wie? We proberen het nog één keer uit te vogelen in de tiende aflevering van de WIDM Vodcast. Welke obsessie heeft Patrick met ToPo en wat is er met de tas van Art? Verder een hommage aan Karin, een knallende cliffhanger en een schijnhuwelijk.

Aflevering 9

Leuk dat de afvallerstheorie alwéér klopt, maar wat zegt die over de mol? Het einde nadert, ook voor vodcast. Maar in deze negende aflevering gaan we er nog eens flink voor. Wie is de beste na-aper? Wat betekent een simpel schouderklopje? En wie heeft er dubbele nationaliteiten? Ook tonen we aan dat Pieter Jan wel degelijk een aap is.

Aflevering 8

Getal elf komt wel erg vaak voor in deze elfde serie. Toeval of niet? In de achtste vodcast aflevering vieren we alvast carnaval, kijken we elkaar eens diep in de ogen, verwerken we heel veel cijfers en is er nieuws over de MolFanDag 2011. Natuurlijk krijgt ook de affaire tussen Pieter Jan en Karin een sexy vervolg.

Aflevering 7

Wat valt er na te bespreken na zo'n mooie molaflevering? Nou: genoeg. Pepijn was een mol van velen, en na zijn vertrek moeten die velen op zoek naar een nieuwe. In deze zevende aflevering van de vodcast hebben Barbie en Jokertje een Oh-Oh Tip, landen we op de maan en voorspellen we de volgende afvaller. Inclusief een huwelijksaanzoek die gegarandeerd voor een glimlach zal zorgen.

Aflevering 6

Net als de kandidaten, heb ook ik mijn regenlaarzen aangetrokken voor deze zesde aflevering. Niet veel spektakel in de tv-serie deze week, maar wel genoeg om over na te praten in de vodcast. In deze aflevering kijken we naar de handen van Pepijn, censureren we Karin en analyseren we het twitteraccount van Art. Ook halen we een grapje uit met Pieter Jan.

Aflevering 5

Het binnenhalen van geld moet ook tijdens plensbuien voorkomen worden, en dus kon de mol niet schuilen in zijn droge tunnel onder de grond. Inderdaad, het regent flink in Nicaragua, maar het spel gaat door. In deze aflevering van de vodcast kijken we op ons horloge en in een oude sok, is er een link tussen 11 & Art en lachen we naar het vogeltje. Ook heeft ex-mol Yvon Jaspers een spectaculair gastoptreden.

Aflevering 4

In een rijdende ballenbak begonnen acht kandidaten aan de vierde aflevering, die via de kerk bij de poort van de duivel zou eindigen. In deze aflevering van de vodcast schiet de ANWB te hulp, horen we kinderstemmen, gaan we op zoek naar Diana en komen de aanwijzingen uit de lucht vallen.

Aflevering 3

Karin weet het zeker: Horace is de mol. In deze vodcast doet ze nog een laatste poging om ons te overtuigen. In de derde aflevering van de mollenjacht zagen we schilder- en mozaïekkunst en een heuse mol musical. In de WIDM Vodcast blikken we terug en hebben het over het spiegelbeeld van Soundos, ijdeltuiten en nog veel meer.

Aflevering 2

De mol heeft zijn eerste slachtoffer gemaakt in de vorm van Hanna Bervoets. Het gebeurde in een spannende tweede aflevering van Wie is de Mol? 2011. In deze WIDM Vodcast blikken we terug en hebben het over 33-34, hooi, aardrijkskunde en veel meer.

Aflevering 1

Het jachtseizoen is wederom geopend! Tevens ook een nieuwe reeks afleveringen van de WIDM Podcast. Dit jaar heeft de letter 'P' echter plaats moeten maken voor 'V' van video. In deze eerste uitzending onder meer: SBS6, Geiten en Kuifje.