De WieIsDeMol.Com Fandag 2005!

De Mol Fandag 2005!

Kom gezellig naar Amersfoort!

Onder het genot van een hapje en een drankje, organiseert WieIsDeMol.com de Mol Fandag in Amersfoort. Ontmoet mede-fans, kandidaten en insiders van het programma in de sfeervolle locatie, de Observant.

Op het programma zullen o.a. staan:
  • Een pittige Quiz om je Molkennis te toetsen - hierbij kan je een mooie prijs winnen.
  • De Veiling - ook dit jaar zullen weer typische Mol- hebbedingen worden geveild. De opbrengst gaat net als bij de ER-Fandag naar het WNF om de regenwouden en daarmee het leefgebied van de Orang Oetan te helpen beschermen. Meer daarover kun je hier vinden. Ook Angela is voor het WNF naar Borneo geweest, zie hier haar reisverslagen
  • Het Vragenvuur, waarbij je je favoriete kandidaten het vuur aan de schenen kan leggen.

Lees hier meer over het programma van de Fandag

Kandidaten waarvan nu al zeer waarschijnlijk is dat ze zullen komen: Sander, Marc-Marie, Foke (serie 1), Sigrid (serie 2), Kerstin (serie 3), Jantien (serie 3), Dick (serie 3), John (serie 3), Harry (serie 3), Prince (serie 3), Aafke (serie 4), Chandrika (serie 4), Julien (serie 4) en Renť (serie 4). Ook Angela heeft al toegezegd te zullen komen.Zondag 3 april 2005
Deuren open: 13:00 uur
Start programma: 13:30 uur
Einde: plm 18:00 uur
Entree: 7 euro pp

Schrijf je snel in!

INSCHRIJVEN KAN NOG T/M ZONDAG 27 MAART 2005


Tip voor diegenen die met Openbaar vervoer gaan
De NS verkoopt op dit moment de LENTETOUR kaartjes.

Dit is een 1e klas treinkaartje voor 35 euro waarmee je de hele dag onbeperkt met 2 personen kan treinen op zaterdag of zondag.

Inschrijfformulier

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de fandag. Het maximaal aantal personen dat we kunnen herbergen is bereikt.

Ben je (oud-)kandidaat van Wie is de mol...? of een insider dan maken we natuurlijk graag een uitzondering voor je. Stuur dan even een mailtje aan Lorelei@realitynet.nl of Han13@realitynet.nl.

Locatie

De locatie waar de Mol Fandag zal plaatsvinden is De Observant in Amersfoort. Dit meer dan vijf eeuwen oude klooster is gelegen rond een binnenplaats en biedt een uitstekende plaats voor een fandag.

De Observant kent een rijke geschiedenis. Zo is het in het verleden gebruikt als minderbroedersklooster, schuttersdoelen, logement, artillerieschool, werkhuis tot wering der bedelarij, kazerne, particuliere woning en glasblazerij. Het gebouw is onlangs geheel gerestaureerd en heeft nu ondermeer een functie als stadsinformatiecentrum. Voor de deur bevindt zich een ondergrondse parkeergarage en het station ligt op loopafstand.
Stadsinformatiecentrum 'De Observant'
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort

Klik hier voor een plattegrond