ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
422 gasten en 15 vaste bezoekers (FrankLapidus, Kaaasje, MollenvangR-Art, Starlight, Hadewychisdemol, Convans, SpacyColours, Lucy, Nvy, Joost2, Bubbles, De Vlaming, Silvermaiden, de_witte, Heinz)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Wie is de Mol? Vodcast

punaise

Wie is de Mol? Vodcast 2014

punaise
Na de podcasts in 2007, 2008, 2009 & 2010 en de vodcasts van 2011, 20122013is hij er ook dit jaar weer bij: de Wie is de Mol? Vodcast 2014!

De WIDM Vodcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikken we terug op de televisie uitzending, aan de hand van fragmenten en de scherpe analyse van de trouwe WIDM-community op het internet. Een soort nabeschouwing van Wie is de Mol dus met vele verrassingen.

De presentatie is in handen van Joeri van Breukelen (op het forum wellicht bekend als JvB), en wordt elk weekend gedurende de televisieserie van WIDM gemaakt. Heb je tips, ideeŽn of andere dingen voor de show? Stuur Joeri dan een e-mail naar mail@widmvodcast.nl!
Afleveringen
Abonneren op de WIDM-vodcast?

 
Reageren op deze vodcast? Dat kan op ons forum!
 

punaise

Voorbeschouwing

punaise
Vanaf donderdag 2 januari 2014 is Wie is de Mol? weer elke week te zien om 20:30 uur op Nederland 1. We gaan weer naar AziŽ; dit keer Hong Kong! Ook de Wie is de Mol? Vodcast keert terug dit jaar! In deze aflevering blikken we alvast vooruit op wat gaat komen in seizoen 14.

 

punaise

Aflevering 1: Schijn bedriegt

punaise
De mollenjacht is begonnen en de eerste theorieŽn en hints stromen binnen. Wat heeft Henry V met de mol te maken? Zijn de finalisten al bekend? En heeft de mol zichzelf onthuld met een zaklamp? Vis mee naar de mol!

 

punaise

Aflevering 2: Wally is de mol!

punaise
Met vindingrijke theorieŽn blikken we terug op de tweede aflevering van dit seizoen. Want weten we wie de mol is als we weten waar Wally is? Waarom waren de mannenmolloten zo afgeleid? En we doen een stukje Kantonees opera!

 

punaise

Aflevering 3: Wie had dat gedacht?!

punaise
Kunnen we na 3 afleveringen de mol al aanwijzen? Het blijft lastig! In ieder geval leg ik het verschil tussen een 'ij' en een 'ei' uit. Ook gaat Telfort zich in de mollenjacht bemoeien. Tevens maken we een ABC'tje.

 

punaise

Aflevering 4: ABC en weg is D

punaise
Er is een afvallerstheorie! In het verleden konden we op die manier de finalisten ontdekken, nu weer? Je ziet het in deze vodcast. Verder letten we op de details, ontdekken we waarom de aflevering 'Jennifer' heet en kijken we vooruit naar het nieuwe land. Plus een speciale bijdrage van radio-dj Sander de Heer, oud-kandidaat ťn collega van Jan-Willem.

 

punaise

Aflevering 5: In de wolken

punaise
Door de buddha's het bos niet meer zien... maar de mol nog wel? Al het goede komt van boven; zien we daar een enorme aanwijzing in de wolken? En er is een heilige aanwijzing... maar welke? Ontdek het in de vijfde vodcast van dit seizoen!

 

punaise

Aflevering 6: De mol is... 7-0-W

punaise
Nederland is 'ondersteboven' van een aanwijzing op een T-shirt. Maar is dat dan dť hint? Nee. Er is meer! In deze laatste vodcast voor de 'winterstop' zetten we alles nog even (vijf) op een rijtje en speuren door naar de mol.

 

punaise

Extra: De meest besproken theorieŽn

punaise
Geen Wie is de Mol? op tv vanavond, dat is balen! Maar om de leegte op te vullen een extra aflevering van mijn Vodcast die ik speciaal voor de Avro heb gemaakt. 19 mogelijke theorieŽn, in minder dan 3 minuten.

 

punaise

Aflevering 7: Windmol(l)en!

punaise
Na een Olympische winterbreak is Wie is de Mol? weer terug... en hoe! Was Sofie echt zo moeilijk te vinden? Kan Jan Willem de mol nog zijn? En waarom reageert Susan zo teleurgesteld? Antwoord op die vragen, een liefdeskoppel ťn meer in de zevende aflevering van de WIDM Vodcast!

 

punaise

Aflevering 8: Expeditie Mol-inson

punaise
De mindfuck bereikt zijn hoogtepunt wanneer WIDM ineens Expeditie Robinson wordt. Maar er is licht aan het eind van de tunnel(visie) nu de finale dichterbij komt en er nog slechts een paar kandidaten overblijven. Waarom Freek een rare vogel is en Susan de mol. En ook weer niet.

 

punaise

Aflevering 9: De naakte waarheid

punaise
Het eind is in zicht en de naakte waarheid lijkt boven te komen drijven. De mol is een vrouw, haar voornaam heeft 5 letters en begint met een S. Maar... is het Sofie of Susan? In deze laatste reguliere vodcast kom je erachter of je in je tunnel kan blijven zitten, of toch moet switchen.

 

punaise

Aflevering 10: MolFanDag 2014

punaise
De zoektocht is voorbij: Susan Visser is de mol! Een mooi moment om terug te kijken op een mooi seizoen tijdens de MolFanDag 2014 in Amersfoort.

 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.15 seconden met 16 queries.