Wie is de Mol? Vodcast

Wie is... de Mol? Vodcast 2012

Na de podcasts in 2007, 2008, 2009 & 2010 en de vodcast van 2011 is hij er ook dit jaar weer bij: De Wie is de Mol? Vodcast 2012!

De WIDM Vodcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikken we terug op de televisie uitzending, aan de hand van fragmenten en de scherpe analyse van de trouwe WIDM-community op het internet. Een soort nabeschouwing van Wie is de Mol dus met vele verrassingen.

De presentatie is in handen van Joeri van Breukelen (op het forum wellicht bekend als JvB), en wordt elk weekend gedurende de televisieserie van WIDM gemaakt. Heb je tips, ideeën of andere dingen voor de show? Stuur Joeri dan een e-mail naar widmvodcast@gmail.com!


Abonneren op de WIDM-vodcast?
of of

Reageren op deze vodcast? Dat kan op ons forum!

Aflevering 10

Wekenlang waren we bezig met een zoektocht naar het antwoord op de simpele vraag: Wie is de Mol?. Dat antwoord hebben we inmiddels en er is geen betere locatie om die zoektocht af te sluiten dan op de MolFanDag. De Mol zelf moest optreden en kon helaas niet aanwezig zijn, maar er waren genoeg molloten en kandidaten om mee terug te blikken op het afgelopen seizoen. Geniet van de laatste, speciale en extralange aflevering van de WIDM Vodcast.

Aflevering 9

Make-up en terugblikken, dat is aflevering 9 in een notendop. Lekker tutten en vervolgens meedoen aan de anticlimaxshow. Geen duidelijkheid over de mol, noch de winnaar of verliezer. Toch lijkt duidelijk te zijn wie het is, nu iets ontdekt is dat wel héél toevallig is. En toeval bestaat niet bij WIDM. Verder strijken we de boel glad in deze aflevering, vervormen we een stem en dansen we op de WIDM Mindfuck Remix!

Aflevering 8

Jongens... jongens... de mol is een meisje! Dat weten we zeker. Met het vertrek van Tim zijn de finalisten bekend. Maar het blijft een lastige gok welke dame de mol is. In de achtste vodcast bekijken we de mol wellicht door de vrijstelling heen en analyseren we de titels van de afleveringen. Verder krijg je een gratis tip mee, omdat het crisis is. Plus nog iets met hooi...


Aflevering 7

Niet alleen voor hem zelf, maar ook voor de molloten viel het afscheid van Frits zwaar. Een fantastische kandidaat, maar te fanatiek om de mol te zijn. Wie is dat dan wel? In deze zesde vodcast duiken we op een toeter, husselen we met testvragen en vragen we even aan mijn moeder wie de mol is. Verder voorspellen we de volgende afvaller en maakt de Spaanse broer van NOS-verslaggever Gerri Eickhof zijn opwachting.


Aflevering 6

Niet alleen voor hem zelf, maar ook voor de molloten viel het afscheid van Frits zwaar. Een fantastische kandidaat, maar te fanatiek om de mol te zijn. Wie is dat dan wel? In deze zesde vodcast duiken we op een toeter, husselen we met testvragen en vragen we even aan mijn moeder wie de mol is. Verder voorspellen we de volgende afvaller en maakt de Spaanse broer van NOS-verslaggever Gerri Eickhof zijn opwachting.


Aflevering 5

Het koude IJsland heeft de mol achter zich gelaten en we gaan verder in het Wilde Westen, tot voor kort bekend als Spanje. Waarom lichten de letters J en A steeds als laatst op als de locatie in beeld komt? En waarom verdween er bij Frits en Liesbeth ineens geld buiten beeld? Verder gaat Frits fluiten naar z'n centen en maken we aflevering 5 ook geschikt voor jeugdige kijkers.

Aflevering 4

Waar zijn de beschuit met muisjes? Er is namelijk babynieuws in molland! In de vierde aflevering van de WIDM Vodcast duiken we extra diep in een poging de mol te ontmaskeren. Kan het kruis van Liesbeth List ons wat meer vertellen en waarom ontbreekt er precies één logo? Verder trekt Frits een jurk aan en hoe zit het eigenlijk met de MolFanDag 2012?

Aflevering 3

De zoektocht naar de mol gaat door in het koude IJsland. En na drie afleveringen beginnen dingen op te vallen die wekelijks terugkeren. Wat betekenen ze? We gaan er proberen achter te komen in deze aflevering van de vodcast. Verder aandacht voor modern Pim Pam Pet, de enige echte joker en een Wie Kent De Moljonairs-vraag in hogere sferen.

Aflevering 2

Nu de rook is opgetrokken kunnen we eens goed analyseren wat er allemaal gebeurde in de tweede aflevering van WIDM 2012. Leidt een wiskundige reeks naar Marit en er is toch niet weer een afvallerstheorie? Verder spelen we achttienletterwoorden-Lingo en Wie Kent De Moljonairs? en bewijzen we Dio een laatste eer.

Aflevering 1

Met een recordaantal kijkers is het jachtseizoen op de mol voor de twaalfde keer begonnen. Maar hebben de molloten na één aflevering al enig idee wie het zou kunnen zijn? Mysterieuze curriculum vitae's, petten en klokken. Plus moljonairs en antwoord op de vraag waarom schrijvers nóóit mee moeten doen aan WIDM.

Voorbeschouwing

Vanaf donderdag 5 januari 2012 is Wie is de Mol? weer elke week te zien om 20:30 uur op Nederland 1. Ook de Wie is de Mol? Vodcast keert terug dit jaar! In deze aflevering blikken we alvast vooruit op wat gaat komen in het twaalfde seizoen van Wie is de Mol?.