Auteur Topic: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)  (gelezen 50482 keer)

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #160 Gepost op: 5-03-2012, 21:34:34 »
5.1 vliegtuigvragen



Hadewych krijgt als derde een envelop met een vraag. De vraag is: "Hoe heet de minnares van Picasso? Marie-Thérèse..." Hadewych zegt dat het misschien Alicante is. William zegt dat dat heel goed zou kunnen. Hadewych: "Misschien is die stad wel vernoemd naar haar. Dat zou toch kunnen?" Liesbeth: "Ik denk dat de stad er eerder was." Hadewych stelt de vraag aan een medepassagier. Die antwoordt "Torres" en zegt zeker te zijn. Het antwoord is fout; het juiste was Walter. (Hadewych: "High five man. You've just made my day.") In een biecht vertelt Tim dat ze het antwoord op het vliegveld op internet controleerden, en dat het fout was. Hadewych gaat daarom als eerste in de rij staan met haar foute antwoord "Torres".

Eerder in het vliegtuig merkt Liesbeth op dat de fluitende man meermaals langsloopt. Ze heeft het er met William, Hadewych en Frits over. William herkent de melodie uit "die Western". Liesbeth zegt "The Good, the Bad and the Ugly" (correct) en William stemt in. Hadewych en Frits denken verder. Hadewych: "Wat is die andere?" Frits: "Once upon a Time in the West". Hadewych stemt in. Als Frits de vraag krijgt wat de titel van de film is waarvan de man het melodietje fluit, kiezen ze voor dit foute antwoord. Frits gaat in het midden van de rij staan.

(Art vraagt de kandidaten om in de juiste rij te gaan staan. De kandidaten overleggen. Zo te zien neemt Marit de leiding in het neerzetten van de rij. (Marit: "Jij bent twijfelachtig." Tim: "Ik ben goed." Marit: "Ga toch maar daar staan.") De volgorde: Hadewych (daar met een fout antwoord gezet), Tim, William, Frits, Liesbeth, Marit, Anne-Marie. De kandidaten verwachten dat alleen het antwoord van Hadewych fout is, maar ook Frits en Marit geven een fout antwoord. De opdracht levert slechts 100 euro op.)

5.2 Western-dorpje



Spel 1. Anne-Marie tegen Marit. Schutters: Hadewych en Tim. Hadewych neemt Anne-Marie onder vuur. Anne-Marie: "Ik heb niks!" Hadewych schiet maar mist. Anne-Marie pakt een joker. Hadewych schiet en mist weer. Het duel wordt gewonnen door Marit die Anne-Marie drie keer afdrukt. Maar ze heeft geen jokers of geld gepakt. Anne-Marie verliest haar joker.

Spel 2. Hadewych tegen Tim. Schutters: Frits en Liesbeth. Hadewych pakt een joker in plaats van 500 euro. Tim ziet Hadewych achter een hoekje vandaan komen en rent erheen omdat hij verwacht dat er een kistje staat. Liesbeth schiet maar mist. Tim komt bij het kistje aan waar Hadewych een joker wegpakte. Tim drukt Hadewych weg. Hadewych drukt Tim weg. Liesbeth schiet op Tim. Tim sprint weg en Liesbeth schiet hem in zijn rug af. Hadewych wint. Ze heeft alleen een joker, geen geld voor de pot.

Spel 4. Anne-Marie tegen William. Schutters: Hadewych en Tim. Het lijkt er op dat William wordt beschoten, door wie is onduidelijk. Het duel wordt gewonnen door William die Anne-Marie drie keer afdrukt. Hij houdt er 2 jokers aan over, geen geld voor de pot. De 500 euro die Anne-Marie tijdens dit duel pakte gaan verloren.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 21:41:37 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #161 Gepost op: 5-03-2012, 21:34:42 »
5.3 speurtocht



Art zoekt twee kandidaten met een scherpe blik. Liesbeth steekt direct haar hand op, daarna Hadewych ook.

Hadewych en Liesbeth staan op het uitkijkpunt. Liesbeth vraagt via de porto waar de anderen zijn. Anne-Marie geeft door dat Tim en zij (team 2) op de boulevard staan. Ook William geeft door dat zij (hij, Frits en Marit: team 1) beneden bij de boulevard staan. (..) Anne-Marie en Tim lopen een straatje in, naar een groot geel gebouw. Anne-Marie geeft dit door aan Hadewych. (..) Ze zien Hadewych en Liesbeth staan en geven dit aan ze door. William geeft door dat ze bij een fanfare zijn. "Vlakbij een gele brug." Liesbeth ziet de gele brug. Hadewych geeft dit door. "Jullie moeten dus onder die brug door, (..) rechtdoor lopen. Ja ik zie jullie (zwaait), blijf maar rechtdoor lopen, en alsjeblieft een beetje snel (..)".

Anne-Marie en Tim geven door dat ze in een straatje lopen vanwaar ze Hadewych en Liesbeth heel goed kunnen zien. Hadewych: "Ik zie jullie zwaaien". (..) Liesbeth ziet het kruis waar team 2 in de buurt is en Hadewych geeft door hoe Anne-Marie en Tim er moeten komen. Tim in biecht: "Ze leidden ons eigenlijk precies naar het huis waar we moesten zijn." Op het dak bij het kruis vinden ze een envelop met een kaartje met daarop "Calle del Encuentro". Hadewych leidt ook Frits, Marit en William naar een huis met een kruis. (..) Anne-Marie en Tim en Hadewych overleggen dat ze naar de straat gaan op het kaartje, daar moet dan het huis zijn waar Art zich bevindt.

William geeft 6 door aan Hadewych. Hadewych geeft door dat Anne-Marie en Tim (ze noemt hen dan team 1) naar nummer 6 in de straat moeten. Liesbeth tegen Hadewych: "Denken we." (..) Team 1 vindt de volgende aanwijzing. Frits heeft nu de porto en geeft "weer een 6" door aan Liesbeth die nu de porto heeft. Liesbeth stuurt ze door naar het volgende kruis. Team 2 zoekt en vindt de Calle del Encuentro. (..) Frits klimt op het dak en pakt de laatste envelop. Op het kaartje staat "parallel aan". Anne-Marie en Tim gaan parallel aan Calle del Encuentro kijken bij nummer 66. Ze bellen aan en het blijkt het goede huis. Anne-Marie geeft door dat ze Art gevonden hebben, Hadewych geeft het door aan team 1. (..) Tim tegen William: Vraag gewoon waar Calle del Encuentro is. Liesbeth: "Nee, nee. nee (..)" Hadewych tegen Liesbeth: "Jawel, dat kan heel goed." Liesbeth: "(..) We kunnen het zo zien."

Hadewych geeft aanwijzingen aan team 1. Ze komen bij Anne-Marie en Tim aan, maar daar ontstaat verwarring. Hadewych en Liesbeth roepen ze terug. William (met de porto) rent weg en roept: "We moeten hierheen, geloof ze niet!" Tim gaat team 1 achterna en roept ze terug. "Art staat hier!" Frits roept Marit en William terug. Hadewych: "William je bent goed volgens mij." Liesbeth: "Oh nee, Tim is daar!" William: "Iedereen zegt nu dat ik fout ga." Liesbeth: "Ja, terug." De kandidaten komen op tijd aan bij Art. Er wordt 2000 euro verdiend.

Op het enkele keer door de war halen van team 1 en team 2 en de verwarring bij het eindpunt na, lijken Hadewych en Liesbeth het prima te doen.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 21:42:22 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #162 Gepost op: 5-03-2012, 21:34:49 »
6.1 boogschieten



Art: "Het lijkt me hoog tijd voor een vrijstelling." Art wijst naar de vrijstelling en Hadewych sprint er heen. Art: "Wacht maar Hadewych. (..) Je kan 'm op een andere manier verdienen." Hadewych schiet als derde: een afzwaaier. Frits en Liesbeth trekken het vlot. Anne-Marie, Hadewych, Tim en William proberen de hooibaal in de fik te steken. (..) Hadewych telt "1, 2, go" en de vier schieten. Na de tweede poging van het viertal roept Hadewych dat haar pijl bijna raak was. Hadewych in biecht: "Als je een pijl en boog in je handen krijgt en je staat daar op een helling, er is een vlot en je moet het in de brand steken, dan vergeet je bijna waar het over gaat. Je wil gewoon dat vlot in de fik zien gaan." Bij de zevende poging (van de acht) is het raak. Anne-Marie claimt de pijl. De vrijstelling gaat verloren en er wordt 2500 euro verdiend.

6.2 verlaten mijn



Hadewych heeft de portofoon in de control room. Liesbeth en Tim geven door dat aggregraat B op 3 zit. Hadewych geeft door dat dat niet klopt, hier op gewezen door Anne-Marie, Frits en William. "3 hoort bij A. Aggregaat B wordt aangesloten op 1 en 4, dus volgens mij klopt het niet, komen we straks in de war." Tim: "Ok, maar die 4 was echt niet te halen." Op aanraden van William vraagt Hadewych of ze de snoeren kunnen omwisselen: die voor 1 is gebruikt, gebruiken voor 4. Dit doen ze. Tim: "Ok, dit haalt ie." Liesbeth (terwijl Tim stekkers verbindt): "Het lange snoer hebben we nu naar 4 gebracht, en dat doet het niet. Mijn voorstel is om andere combinaties te gaan proberen, we laten B en 1 en 4 (..) en we gaan even een andere combinatie proberen." Frits en William vertrouwen het niet en willen dat ze terugkomen naar de control room. Hadewych: "Kom toch maar terug naar de control room." Dan krijgt Tim toch het licht bij 4 aan.

Frits geeft door dat ze bij D zijn. Tim: "D moet naar 7." Hadewych geeft dit door. (..) Anne-Marie geeft door dat ze bij aggregaat A staan. Tim: "A moet naar 6." Hadewych geeft dit door en zegt erbij dat 6 voor hen links achter is.

Hadewych gaat het terrein op als William wordt neergeschoten. Anne-Marie wijst haar op een sluipschutter die ze af moet schieten. Dit lukt Hadewych. Anne-Marie roept: "Ik kan het connectiepunt niet vinden en die snoeren zijn te kort, sowieso!" Anne-Marie wordt afgeschoten. Hadewych wordt even later ook afgeschoten en het spel is voorbij. 7 van de 10 lampen branden. Een paar zijn verkeerd aangesloten. Er wordt geen 2500 euro verdiend. (William: "We zijn altijd blij als we geen geld verdienen. Hadewych: Maar er is ook geen geld uit gegaan!")

6.3 vispuzzel



Puzzel 1: Anne-Marie is zeker van een balk die ze weg wil halen. Hadewych is het niet met haar eens, William ook niet. William voert zijn plan uit dat hetzelfde lijkt als dat van Hadewych, aangemoedigd door Tim. De puzzel was op een andere manier op te lossen als Anne-Marie's balk was weggehaald.

Puzzel 2: Tim rent direct naar een balk toe ("Ik heb 'm, ik heb 'm!"), maar raakt deze niet aan. (De tijd loopt wel al.) Pas na 40 seconden, als (waarschijnlijk) Anne-Marie een balk aanraakt roept Art "de uitdaging is aangegaan". Tim wijst de goede richting op waar de balk volgens zijn plan heen moet. Ook Anne-Marie wijst goed volgens dit plan. Hadewych: "Dit is de voorkant jongens." Ze wijst de voorkant aan volgens het plan van Tim en Anne-Marie. William wijst de voorkant aan volgens zijn plan. (Beide plannen zijn goed.) Frits geeft hem gelijk. William legt zijn manier uit, Anne-Marie drukt haar manier door en gaat met Tim klaar zitten om de twee balken volgens hun plan te verplaatsen. William wil overleggen. Liesbeth: "Nee, nee, nee, geen tijd! William, geen tijd!" Art zegt dat de uitdaging is aangegaan en ze nog 20 seconden hebben. Het lijkt er op dat dit komt doordat Anne-Marie een balk heeft aangeraakt. Tim versleept zijn balk en legt deze met nog 12 seconden op de klok neer. Anne-Marie en Hadewych verslepen de andere en leggen deze met nog 4 seconden op de klok neer. Opdracht geslaagd: 2000 euro in de pot.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 21:42:58 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #163 Gepost op: 5-03-2012, 21:34:59 »
7.1 stier



Art: "Jullie moeten een nieuwe penningmeester kiezen. Maar eh, het is een gevaarlijk beroep." Liesbeth: "Tim?" Art: "Denk goed na over de keuze. Een betrouwbare penning-meester is belangrijk." Hadewych strekt haar arm uit om de pot aan te nemen. Liesbeth: "Ik ben voor Tim." Tim tegen Hadewych: "Wil jij het doen?" Hadewych: "Ik vind het goed als jij het hebt." Tim: "Maakt mij niet uit." Tim vraagt wie er voor Hadewych stemt. William steekt zijn hand als eerste op, dan de rest ook. Art geeft Hadewych de pot. Hij vraagt of ze voor 500 euro een joker wil kopen. Dit doet ze.

De kandidaten hebben een uur de tijd om Art te bereiken met de stier. Hadewych draagt de rugzakken en schragen. (..) Hadewych noemt als eerste woorden van vier letters, Anne-Marie schrijft ze op de kop van de stier op (dit blijkt later een actie die tijd kost omdat veel woorden onder een ander kopdeel verdwijnen), Tim houdt stier en kop vast. (..) Liesbeth zegt in een biecht dat ze eerst steeds stopten om woorden op te schrijven, maar dat ze later besloten eerst de top te bereiken en dan in de tijd die ze nog over hadden woorden op te gaan schrijven. (..) Tim heeft het zwaar en zegt dat hij het niet gaat trekken als ze nog een heel stuk omhoog moeten. Hadewych: "Jongens, laten we doorgaan." Tim: "Ik zit er bijna doorheen hoor, echt." Anne-Marie: "Kom op. You can do it." Hadewych: "We kunnen het."

Op de top aangekomen hebben ze nog 10 minuten om de stier in elkaar te zetten. Hadewych: "Waar moet het hoofd?" Anne-Marie: "Wacht effe, eerste effe..." Hadewych: "Maar dan zien we de letters niet!" Tim: "Dan moeten we het opnieuw opschrijven." William noemt de namen op de stierenkop op en Liesbeth en Hadewych schrijven ze om en om op de stier. We zien Hadewych als laatste extra woorden op de stier schrijven voordat Art zegt dat de tijd om is. Hadewych: "Naaste, naaste, kan dat niet?" William: "Hebben we ook al, hebben we al."

De kandidaten moeten in vijf seconden inschatten of ze minstens 50 of minstens 100 woorden hebben opgeschreven. Ze krijgen 1000 euro als ze voor 50 kiezen en dit klopt, en 2000 als ze voor 100 kiezen en dit klopt. Anne-Marie, Liesbeth, Tim en William zeggen direct 50. Hadewych daarna ook. Het zijn 91 woorden: 1000 euro verdiend. Hadewych: "Jongens! Joehoe! Dit is toch leuk?"

7.2 drie bruggen



De Mol voorspelt dat Hadewych de opdracht niet uitvoert. Hadewych doet het wel: 500 euro in de pot. Hadewych gaat als eerste. De Mol voorspelt dat William de opdracht niet uitvoert. Tim: "Ik denk dat William het sowieso niet moet doen." William: "Ik ga sowieso." Tim: "Precies, dat denkt de Mol, dat weet de Mol dat jij dat sowieso doet." William: "Maar die denkt dubbel door bij mij, 100 procent." Tim: "Nee, juist niet..." Hadewych en Liesbeth sluiten zich tegelijkertijd aan bij de gedachte van Tim dat de Mol weet van het "dubbel denken". (William gaat wel en brengt zo 500 euro in de pot.) (..) Als Anne-Marie over de rand gestapt is twijfelt ze of ze het wel wil doen. Hadewych verzekert haar dat er niks kan gebeuren. Tim vraagt of het wel gaat en zegt dat ze het kan. Anne-Marie doet het, zoals voorspeld door de Mol: 500 euro uit de pot.

Voorspellingen van de Mol: Anne-Marie doet het (goed), Liesbeth doet het (goed), Tim doet het (goed), Hadewych doet het niet (fout), William doet het niet (fout). 1500 euro uit de pot, 1000 euro in de pot: 500 euro uit de pot. Volgorde waarin de kandidaten de opdracht uitvoeren: Hadewych, Liesbeth, William, Anne-Marie, Tim.

Het lijkt na deze opdracht zeer onwaarschijnlijk dat Hadewych de Mol is. Door het tegenovergestelde te doen van wat de Mol voorspeld had, verdient ze 500 euro in plaats van 500 euro uit de pot te halen: een verschil van 1000 euro. Hadewych lijkt ook niet erg verdacht te worden door de anderen, dus een goede actie als rookgordijn was niet nodig geweest. Als Hadewych de Mol is zou de goede actie bovendien zonde zijn van haar eerdere brutale molactie om 500 euro uit de pot te betalen voor een joker.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 21:43:34 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #164 Gepost op: 5-03-2012, 21:35:08 »
7.3 schilderijen



Hadewych en Liesbeth gaan aan de slag met het schilderij "La persistencia de la memoria" van Salvador Dalí. De studenten kunstgeschiedenis die Tim heeft opgetrommeld weten de artiest te noemen en herkennen het schilderij, maar weten de titel niet. Geen 1000 euro verdiend. (De studenten weten ook de titel van het andere schilderij niet.)

8.1 op de foto



Art zoekt iemand die goed kan leren en observeren. Liesbeth steekt als eerste haar hand op, Hadewych daarna ook. Anne-Marie tegen Hadewych: "jij". (..) Hadewych wordt gekozen. (..) Tim als levend standbeeld "Flamenco danseres" valt op het lege plein erg op en trekt snel de aandacht van Hadewych. Ze herkent Tim aan zijn t-shirt en daarna ook snel Anne-Marie en Liesbeth. Het maakt niet meer uit of de foto's die Liesbeth eerder van Anne-Marie maakte goed gerekend zouden worden of niet, de opdracht mislukt: geen 1500 euro verdiend. Omdat Hadewych onthouden heeft dat er vier boogbruggen zijn (Art vraagt hier na afloop naar) gaat er 500 euro in de pot.

8.2 doolhof



Hadewych gaat als derde. Ze staat in contact met Tim achter de monitor. Hadewych haalt het. De 500 euro in haar envelop gaan in de pot. De volgorde: Tim (gehaald met 1000 euro), Liesbeth (gepakt met 750 euro), Hadewych (gehaald met 500 euro), Anne-Marie (gepakt met 1250 euro).

8.3 kwartetten



Anne-Marie wint het kwartetten en daarmee de vrijstelling. Liesbeth ligt als eerste uit het spel, Tim als tweede, Hadewych als derde.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 21:44:23 door Heinz »

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #165 Gepost op: 5-03-2012, 21:35:19 »
9.1 ontvoering



Na het eerste telefoontje met Liesbeth zijn Anne-Marie en Hadewych wijzer geworden dat ze niet naar Sevilla moeten. Na het tweede/derde weten ze dat ze in totaal maar 10 keer mogen bellen. Anne-Marie en Hadewych gaan met de bus op pad, Anne-Marie rijdt, Hadewych heeft de telefoon. Voor ze wegrijden vraagt Anne-Marie of Liesbeth in een bekende toeristische stad is: ja. Met die informatie gaan ze op pad. Anne-Marie: "We moeten nu gaan rijden." Hadewych: "Ik weet niet waarheen."

Hadewych belt Liesbeth en gaat verschillende steden af. Ze komen er achter in welk gebied Liesbeth zit. Na verschillende steden noemt Hadewych Ronda. Daar zit Liesbeth. Volgens Anne-Marie rijdt ze 10 kilometer boven de toegestane maximumsnelheid. Nieuwe info: oud gebouw, rivier omheen. Pas in de buurt van Ronda bellen ze Liesbeth weer. Nieuwe info: het gebouw is aangegeven op bordjes, Centro Historico, midden in de rivier, niet op een eiland.

Anne-Marie rijdt verkeerd doordat ze een bordje verkeerd leest. Hadewych wil dat ze over de stoep rijdt en tegen de richting in. Anne-Marie doet dit niet. Ze rijden richting een brug over een rivier. Hadewych belt en Liesbeth bevestigt dat ze bij een brug moeten zijn. Hadewych noemt Puento Nuevo, Liesbeth bevestigt dat ze daar zit.

Hadewych gaat door met vragen stellen, dan komt Anne-Marie met de suggestie dat Liesbeth in de brug zit. Hadewych: "Zit je in de brug?" Liesbeth: "Ja! Ja!" Ze vragen aan verschillende mensen hoe ze in de brug moeten komen. Anne-Marie komt achter het antwoord. Nog net op tijd (volgens het klokje) komen ze bij Liesbeth aan: 2500 euro verdiend.


Kort samengevat

Mogelijke molacties: (klok terugzetten), vliegtuigwrak niet kunnen vinden, kokers laten verdwijnen/Marit (en Marion) verkeerd sturen, wapen Marion saboteren, verwarring zaaien op de trap, klooien met de porto in de jeep, rooksignalen goed lezen en doorgeven terwijl de opdracht moest mislukken, "Michael Phelps" en "Moskou" verkeerd lezen, joker en dus geen 1000 euro pakken, foto's van Tim en Marit omdraaien, op unaniem groen aansturen in de verwachting dat er minstens één en maximaal twee rood-stemmen worden uitgebracht zodat de pot leeg gaat, vliegtuigvraag fout beantwoorden en kiezen voor de verkeerde Western, joker pakken in plaats van 500 euro in het Western-dorpje, William en zijn teamgenoten nog net verkeerd sturen bij het eindpunt van de speurtocht, afzwaaier bij het boogschieten om in de groep van vier te komen en daar mis schieten, zich laten afschieten door sluipschutter, Tim, Anne-Marie en Liesbeth herkennen op het plein in Sevilla: geen 1500 euro in de pot.

Opvallendste goede acties: kokers vinden (maar levert niets op), Tim voorbij rennen op de brug (maar levert niets op), het slecht geschreven "BZN" herkennen (levert 50 euro op), Tim en William tegenhouden wanneer ze bij de toren naar binnen willen (levert uiteindelijk 2000 euro op), slechts twee fouten maken in het rijtje bij het snorkelen en de volgorde duidelijk doorgeven, als één van de twee spelleiders de speurtocht prima uitvoeren, in de control room prima lijken te communiceren, bij de vispuzzel nog net op tijd de laatste balk goed leggen, de opdracht met de drie bruggen uitvoeren tegen de voorspelling van de Mol in (levert 500 euro op in plaats van -500), het schilderij van Dalí samen met Liesbeth goed nabootsen, 500 euro verdienen met vraag over het plein in Sevilla, 500 euro verdienen met de opdracht in het doolhof en er achter komen dat Liesbeth in Ronda zit. Verder had Hadewych (als Mol) geen ideale positie bij het onderhandelen: een zeer belangrijke opdracht voor de Mol.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 21:53:47 door Heinz »

Offline Luc

  • Forumlid
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #166 Gepost op: 5-03-2012, 22:48:07 »
De overzichten van Heinz vind ik interessant. Het aantal positieve acties van Anne-Marie en Hadewych zijn wat mij betreft te veel voor een mol. Ik ben benieuwd naar zijn overzicht over Liesbeth.

Offline Heinz

  • Forumlid
  • Proost, Heinz!
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #167 Gepost op: 5-03-2012, 22:49:53 »
De overzichten van Heinz vind ik interessant. Het aantal positieve acties van Anne-Marie en Hadewych zijn wat mij betreft te veel voor een mol. Ik ben benieuwd naar zijn overzicht over Liesbeth.

Met screenshots ga ik het niet meer maken, dat is te veel werk. Maar zonder screenshots kan je het overzicht van Liesbeth hier vinden. (En van Anne-Marie en Hadewych hier.) :)

Offline Jayne

  • Winnaar VRT Pool!
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #168 Gepost op: 5-03-2012, 23:00:20 »
Verder had Hadewych (als Mol) geen ideale positie bij het onderhandelen: een zeer belangrijke opdracht voor de Mol.
Sorry, maar ik blijf er bij dat dit niet kunt zeggen, omdat het totaal afhankelijk is van de tactiek die de mol gekozen heeft.

Wel prachtige overzichten, trouwens.  ::bravo::

Offline Luc

  • Forumlid
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #169 Gepost op: 5-03-2012, 23:02:17 »
Hadewych zat van de 5 onderhandelaars inderdaad in de minst gunstige positie, ze had geen invloed op Frits en Tim.
Zoals ik in een ander topic zei: het is ook mogelijk dat iedereen heeft gestemd zoals afgesproken en dat de mol na het stemmen een rode kaart in de stembus heeft vervangen door een groene.

Ik heb nu de overzichten van Heinz bekeken en Liesbeth heeft merkelijk minder positieve acties dan de andere twee.
« Laatst bewerkt op: 5-03-2012, 23:22:53 door Luc »

Offline Lonneke*L

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: overzichten (Anne-Marie, Hadewych, Liesbeth vs. Tim, onderhandelingen)
« Reactie #170 Gepost op: 5-03-2012, 23:13:30 »
Mooi werk Heinz! ::ok:: Ik denk dat het Anne-Marie is maar ik hoop nog steeds op Hadewych.