Poll

Voor wie of wat kom je naar de MFD?

De mannelijke kandidaten
De vrouwelijke kandidaten
De Mol
De winnaar
De finalisten
Ex-kandidaten
Karel van de Graaf
Andere forummers ontmoeten
Voor de act van Dech2410, daedalus, Bodejos, lautjuh, nevermind, Seraphina ;)
Om de quiz te winnen
Om iets uit de veiling te bemachtigen
Ik ga niet heen!
Ik ga er gewoon heen omdat het een gezellige dag is en dat is eigenlijk een combinatie van alle opties die jij geeft.

Auteur Topic: De MFD 2007: 18 maart ...  (gelezen 319076 keer)

Offline Seraphina

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Kijk, een hele kudde!
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #940 Gepost op: 19-03-2007, 20:06:50 »
Ik realiseer me, terwijl ik aan dit stukje begin, dat als ik alles heb opgeschreven het voor dit jaar (of in ieder geval voor deze serie) echt voorbij is. En daarmee ook ons Karel van de Graaf avontuur  :(.
Maar om mijn verslagje niet op zo`n trieste manier te beginnen...

...een regel wit. Mijn molfandag begon toen ik in Nijmegen het station opliep en Vera (Vveerraak) daar trof. Er zou nog een vriendin van mij meekomen, namelijk Arieke, dus wij hebben braaf op haar gewacht...en gewacht...en tot op de laatste seconden nog uit de trein gehangen...en toen gingen de deuren dicht. Even bellen gaf mij de info dat Arieke wel onze trein had aangeraakt en dan wel specifiek een knopje van de deur, maar dat deze niet meer open gingen. Arieke ging dus een half uurtje later komen. Na `t overstappen in Arnhem kwamen we na wat zoeken Sally tegen en later voegden Kabouter en haar man zich nog bij ons. Nee, correctie. Kabouter vond ons, maar had al de hele trein afgestruind en wist niet meer precies waar haar man nou zat en uiteindelijk hebben we in Ede-Wageningen (waar we weer over moesten stappen) nog even flink gestressed of zij haar man op tijd had gevonden om ook daadwerkelijk de trein UIT te stappen en met ons mee te gaan in het kippelijntje. Kwam uiteindelijk helemaal goed  ;).
Uiteindelijk kwamen we aan in Amersfoort en stonden er al wat (mij overigens niet geheel bekende) mensen bij de zonnewijzer en al snel kwamen Lautjuh (en haar wilde boskabouter toch?), nevermind, Daedalus, Dech2410 en Bodejos daarbij om samen met ons half weg te waaien (en ik mijn rokje maar naar beneden houden).
Vervolgens gingen we lopen. En ik mijn rokje weer naar beneden houden. En Daedalus en Dech maar sjouwen met die taarten  ::rofl::. Eenmaal aangekomen bij de Observant moesten we nog even buiten wegwaai...eh, wachten en toen we eenmaal naar binnen mochten kon ik heel stoer zeggen dat ik inschrijfnummer DRIE had. Ja ik vond `t zelf nog `t stoerst  ::hypocriet::. Binnen gekletst en even mijn t-shirt bij YIDM opgehaald, waarvoor dank  ::ok::. Quiz heb ik niet ingevuld dit jaar, ook niet veel tijd voor gehad, want tussen al het geklets moest ik een half verdwaalde Arieke ook nog even binnen gaan loodsen! Dus ik ben de observant uitgerend om haar tegemoet te komen, zie ik daar auto`s rijden en spot o.a. Paul en Inge in die auto`s! Uiteindelijk kwam het met Arieke helemaal goed, want die was uit zichzelf al halverwege gekomen. Binnen gekomen weet ik eigenlijk niet meer wat we zijn gaan doen...Als eerste hebben we Karel gestalkt in ieder geval voor medewerking aan een bepaald blauw iets voor een bepaald iemand (mensen die ons hebben zien lopen ermee, gelieve jullie mond te houden; het is een verrassing die toch al vrij makkelijk te raden is). Wat me even van het hart moet daarover: wat ontzettend leuk dat alle kandidaten, ex-kandidaten en Karel daar zo leuk op reageerden! . Vervolgens zijn we langs Inge gegaan, met het idee om ook haar te vragen betreffende het blauwe ding en met haar op de foto te gaan...maar dat lukte niet helemaal. Overigens niet erg, want Inge was namelijk allerlei leuke inside verhalen aan het vertellen en dat was net zo leuk. Ze vertelde over dat alles zo goed was geregeld met de opdrachten, maar dat die abseil opdracht eigenlijk als eerste had gemoeten. Die dag was er echter jubileum van de koning en er was blijkbaar toch iets misgegaan in de communicatie, want terwijl de cameramensen van tevoren aan het gebouw hingen om alvast wat shots te maken en dergelijke, werd dit aangezien voor terroristische aanslag en stonden er zo`n 150 scherpschutters gericht op de toren...Misschien had ze dit ook tijdens het vragenvuur verteld, maar ik heb de helft daarvan zo`n beetje gemist. Inge vertelde ook nog dat ze wist wie er bij die laatste executie uit zou zijn gegaan, maar wilde dit niet aan ons zeggen. We moesten dit maar even aan Anton gaan vragen. Ahum, dat ben ik dus vergeten  :-[. Nou ja, was erg leuk in elk geval om even met haar te staan kletsen en ze was heeeeeeeel aardig  ::jaja::.
Verder hebben Arieke en ik iedereen gestalkt voor het blauwe ding en zijn dit later gaan combineren met het meteen op de foto gaan met de kandidaat in kwestie.

(meer in mijn volgende post)
« Laatst bewerkt op: 19-03-2007, 20:14:31 door Seraphina »
Sera: "Nou ik vind m`n Karel-quote mooi" , *Wendy*: "Ik vind hem ouderwets."

Offline tinuzzz

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #941 Gepost op: 19-03-2007, 20:07:05 »
Bodejos, hoe kom je aan die joker?

Offline Bodejos

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Geen woorden voor.
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #942 Gepost op: 19-03-2007, 20:07:08 »
Die van Renate kan je zo op een Chiang Mai bordje laten drukken, bodejos :P
Ik zal het de maakster van de foto zeggen.

Ik vind hem beslist niet verkeerd.

Offline Seraphina

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Kijk, een hele kudde!
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #943 Gepost op: 19-03-2007, 20:07:24 »
(vervolg)
Wat waren alle kandidaten aaaaaaaaaardig! Met Alex was nog wel grappig, nou ja, een beetje. Hij zat naast Eva toen we haar vroegen voor het blauwe ding, maar we wilden hem later gaan vragen, omdat hij van alle kanten bestookt werd voor foto`s. Toen we eindelijk aan de beurt waren bij hem hoefden we `m niets te vertellen, want hij had alles al gehoord hehe! Hmm...gevalletje "moet je bij geweest zijn", maar ik laat het lekker staan :P.
De veiling was echt hilarisch! Karel is een briljant veilingmeester. En Jos die steeds ergens anders stond. Och sorry, LIMBURG die steeds ergens anders stond! Dech die heel hard VIJFTIG bood...alleen tegen zichzelf  ::rofl::.
Sja...onze act...ik vond het echt zooooooo leuk om Karel even flink in het zonnetje te zetten! Top geregeld Dech en mooi voorgedragen! Daedalus, de tekst kon niet beter! Hij vond het echt leuk! En hoe Karel vervolgens ons allemaal ging zoenen en Dech die even heeeeeeeel angstig keek toen hij na Lau, nev en mij bij hem kwam ;D. De taart was trouwens ook erg lekker. Leuk dat Karel meteen riep dat we `m gingen aansnijden ook en vervolgens ons allemaal mee naar binnen nam. Ik heb overigens een foto van het moment van aansnijden.
Poe...en toen was de dag officieel al bijna voorbij. Kandidaten waren aan het weggaan en waren op een gegeven moment al buiten aan het lopen toen Karel erachter kwam dat hij ze nog geen gedag had gezegd en naar ze toe holde en afscheid ging nemen (heb ik ook een foto van :P). Na wat wachten en kletsen kwam toen de afterparty met Karel EN zijn vrouw, zoals al door iemand gezegd, de kers op de taart. Echt supergezellig! Ik weet niet meer specifiek wat er allemaal gezegd is (ja, over dat als Lau en nev aan WIDM meedoen we binnen 5 minuten weten dat zij de mol niet zijn enzo hihi), dus als me wat te binnen schiet daarover post ik het wel. Nou ja, ik weet het nog wel, maar ben wel een beetje uitgetypt). Ik vul de anderen wel aan zonodig! Het was in ieder geval eeeeeeecht leuk!

Tenslotte, het was echt ontzettend gezellig met de kandidaten --> BEDANKT! Hopelijk zijn jullie niet blind geworden van al het geflits!
Crew bedankt voor de puike organisatie!
Zonder mijn medeforummers was het nooit zo gezellig geworden; het was echt leuk met jullie Arieke, Vveerraak, Daedalus, Dech2410, Bodejos, Lautjuh, Nevermind, xki, mol Thessa en Romy (en ik vergeet nu vast specifieke mensen te noemen, maar ik denk er zo nog even over na, dus ik edit mogelijk nog :P). Verder vond ik het heeeeeeeeeel leuk om BBG nu een keer in het echt te zien!

En dan echt tenslotte: KAREL bedankt!

Vandaag weer over tot de orde van de dag...moest op stage wel even omschakelen...

Notitie: mijn posts staan waarschijnlijk VOOOOOL spelfouten, niet lopende zinnen en mist waarschijnlijk BEEEEERGEN informatie en kan dus nog een stuk of 10 keer ge-edit worden. Verder heb ik nou niet bepaald mijn best gedaan om er een schrijfwedstrijd mee te winnen.

Foto`s volgen!
« Laatst bewerkt op: 19-03-2007, 20:17:45 door Seraphina »
Sera: "Nou ik vind m`n Karel-quote mooi" , *Wendy*: "Ik vind hem ouderwets."

Offline Bodejos

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Geen woorden voor.
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #944 Gepost op: 19-03-2007, 20:08:45 »
Bodejos, hoe kom je aan die joker?
Die is van het Tuktukvriendinnetje van Eva. Beter gezegd: Romydemol......


Offline >>Tommie<<

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #945 Gepost op: 19-03-2007, 20:11:05 »
Maar komt er u nog een online molveiling ??

Ja / Nee  ?
Every single day, Every word you say, Every game you play, Every night you stay,  I'll be watching you... DE MOL !

Offline Joost2

 • winnaar pool pelgrimscode 2013
 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #946 Gepost op: 19-03-2007, 20:13:38 »
Maar komt er u nog een online molveiling ??

Ja / Nee  ?

*wenst ook antwoord te krijgen op die vraag*

Eenmaal raden waarom  ;) ::hypocriet::
Petra, Sigrid, John, Astrid, Lottie, Fré/Peggy, Dick, Dunya, Viv, Arjen, Anna, Hade, Janine/Carolien, Sophie, Chris, Ellie, Sigrid, Jan, Sarah, Nathan

Offline dech2410

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #947 Gepost op: 19-03-2007, 20:16:27 »
omdat je zo van veilingen houdt :P

Offline Duiker

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Carpe Fucking Diem
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #948 Gepost op: 19-03-2007, 20:31:11 »
Maar komt er u nog een online molveiling ??

Ja / Nee  ?
Heb je nog geld over dan :o
Heb je die 210 euro zelf betaald of heeft je moeder betaald?
Molloot sinds seizoen 4

Offline Bodejos

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Geen woorden voor.
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #949 Gepost op: 19-03-2007, 20:33:09 »
(vervolg)

 Karel is een briljant veilingmeester. En Jos die steeds ergens anders stond. Och sorry, LIMBURG die steeds ergens anders stond!
Ik had meen ik al ergens geschreven waarom ik dat deed: het was uit nood geboren: ik had gewoon geen goede plek (lees: ik was gewoon te laat voor een goede plek).


Leuk verslag van een gezellige kwebbelkous. Enne, Sera: je had gewoon van die tafelkleedmagneetjes aan je schotse rokje moeten hangen.

Offline Daedalus

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie de Mol is?
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #950 Gepost op: 19-03-2007, 20:36:36 »
Bovendien bleef je tenminste nog een beetje op temperatuur als je alle kanten op liep.
The British are not impressed.

Offline Arco Mol Fan

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #951 Gepost op: 19-03-2007, 20:38:27 »
Op de MolFanDag in Amersfoort heeft Karel van de Graaf een afscheidsspeech gehouden waarin hij de fans bedankte. Hieronder staat een link naar een filmpje van deze speech.

Filmpje Karel: http://www.youtube.com/watch?v=Ki1BnxN-J-8

Ik blijf het een prachtige speech vinden, mooie woorden van Karel over Wie is de Mol en haar trouwe fans. ::ok::

Karel bedankt, Karel bedankt, Karel Karel Karel bedankt. Hopelijk "durf" je volgend jaar nog eens op de MFD te komen, je bent een geweldige man! ::bravo:: (en nu hopen dat hij dit leest :))
ff off-topic: tijd om je sig aan te passen Arco...

Offline Duiker

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Carpe Fucking Diem
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #952 Gepost op: 19-03-2007, 20:49:44 »
Ik blijf het een prachtige speech vinden, mooie woorden van Karel over Wie is de Mol en haar trouwe fans. ::ok::

Karel bedankt, Karel bedankt, Karel Karel Karel bedankt. Hopelijk "durf" je volgend jaar nog eens op de MFD te komen, je bent een geweldige man! ::bravo:: (en nu hopen dat hij dit leest :))
Als je even op msn komt stuur ik je jouw foto met Renate :)
Molloot sinds seizoen 4

Offline nevermind

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • autanyel
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #953 Gepost op: 19-03-2007, 20:54:22 »
en karel die zich naar ons toedraait en zegt, lieve vriend , lieve vriendinnen ..... er waren meer vrienden die mee deden met de act, maar dat hadievast niet door :)
gaaaaaf verslag seraphina ! ik vond het mega gezellig !
vooral aan het einde van de dag, wat heb ik enorm gelachen :) beetje jammer van het "vreten" in de burgerking, mja de trein ging !
was het maar vast volgend jaar

ohja, en paul is de mol !!

dennis for mole !

Offline Daedalus

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie de Mol is?
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #954 Gepost op: 19-03-2007, 20:55:09 »
Karel bedankt, Karel bedankt, Karel Karel Karel bedankt. Hopelijk "durf" je volgend jaar nog eens op de MFD te komen, je bent een geweldige man! ::bravo:: (en nu hopen dat hij dit leest :))
Ja, maar net als dat Angela er vorig jaar niet was, zal hij er waarschijnlijk volgende keer ook niet bij zijn. Hij wil namelijk niet PJ Hagens voor de voeten lopen. Dat is dan voor hem de eerste keer en als iedereen zich dan al juichend op Karel stort is dat voor hem ook niet zo vriendelijk.
The British are not impressed.

Offline Daedalus

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
 • Wie de Mol is?
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #955 Gepost op: 19-03-2007, 20:57:43 »

Daar staan we mooi voor joker.
The British are not impressed.

Offline dech2410

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #956 Gepost op: 19-03-2007, 20:58:14 »
jep, dat is idd zo dae. Maar karels vrouw probeerde hem nog wel over te halen. Tis gewoon ff afwachten.

Offline dech2410

 • Forumlid
 • Geslacht: Man
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #957 Gepost op: 19-03-2007, 21:00:45 »
Daar staan we mooi voor joker.

XDDDDDDDDDD die foto is wel erg vet!!!

Offline nevermind

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • autanyel
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #958 Gepost op: 19-03-2007, 21:14:07 »
gaaf he :D
mag ik dan nog 1 foto posten ? :p
alhoewel, 2
ik vind ze zo ubervetjetof !

sandeeeeeeeeer , ik was zo enorm fan van hem :) ik vloog em ook zowat aan toen ik em zag


en tsja, karel en zn reservehoed .... deze rook nog fris :pen ik en mn cackeje na een lange dag !
dennis for mole !

Offline Seraphina

 • Forumlid
 • Geslacht: Vrouw
 • Kijk, een hele kudde!
Re: De MFD 2007: 18 maart ...
« Reactie #959 Gepost op: 19-03-2007, 21:15:32 »
Nevermind waaaaaaar is mijn foto met dech en Kaaaaaaaaaarel (of heb jij die niet?)
Sera: "Nou ik vind m`n Karel-quote mooi" , *Wendy*: "Ik vind hem ouderwets."