Overzicht opdrachten

Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Meeslepend (8.9)
2. Achter je rug (8.6)
3. Fortuin? (8.1)
4. Gastenlijst (8.1)
5. Spiegelbeeld (8)
  1. Vragenvuur (5.8)
2. Meer of min (7.6)
3. Sleutel bos (7.9)
4. Steenrijk (8)
5. Spiegelbeeld (8)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Spiegelbeeld
Tien semi-nieuwe kandidaten zijn verspreid neergestreken in een slaperig Italiaans dorpje. Ze moeten op zoek gaan naar elkaar en naar lange spiegels, waarop uitspraken zijn genoteerd. De spiegels moeten op een rij worden gezet, waarna ieder bij de uitspraak moet gaan staan die ze vooraf in een brief aan de mol hebben geschreven.
8 Log in!
 Gastenlijst
Acht kandidaten moeten zoveel mogelijk Italiaanse namen verzinnen. Deze moeten ze vervolgens in het dorp zoeken & uitnodigen voor een diner. De overige twee kandidaten moeten inzetten voor welke namen daadwerkelijk personen worden gevonden.
8.1 Log in!
 Achter je rug
De kandidaten zien een serie open kistjes met inhoud. Ze lopen naar een persoon, die een oud-mol blijkt te zijn. De oud-mol heeft tips en informatie. Op de terugweg mogen de kandidaten de inhoud uit 1 kistje pakken - ze mogen echter nooit teruglopen naar een eerder kistje.
8.6 Log in!
Aflevering 2
 Steenrijk
De groep wordt opgesplitst naar een vier- en een vijftal. Beide groepen moeten een route afleggen met manden stenen. Deze stenen kunnen worden ingewisseld voor andere stenen die geld waard zijn. Als de groepen elkaar bij een vermenigvuldigingspunt ontmoeten, verdienen ze het geld.
8 Log in!
 Meeslepend
Laseropdracht! De kandidaten mogen met laserpistolen schieten, ze moeten niet afgeschoten worden, er is een parcours, er is een beetje geld, er zijn jokers-op-naam. Maar vooral dus: laseropdracht.
8.9 Log in!
 Vragenvuur
In tweetallen moeten de kandidaten zo eenvoudig mogelijke vragen verzinnen & beantwoorden over het mysterieuze onderwerp.. ItaliŽ. Topografie blijkt lastig, net als vragen verzinnen en eigenlijk verder ook alles.
5.8 Log in!
Aflevering 3
 Sleutel bos
In een bos zijn de kandidaten vastgeketend aan bomen. De ketenen bevatten meerdere sloten, die via de juiste sleutels op overvloedige sleutelbossen kunnen worden geopend. Elke kandidaat kan bij kokers met geld, dat moet worden doorgegeven aan de kandidaat die op het geld staat.
7.9 Log in!
 Meer of min
Een aan de afgrond gebouwd dorpje bevat huizen met luiken waarop mingeld te zien is. De helft van de groep moet deze luiken openen; de andere helft moet hen naar de luiken dirigeren.
7.6 Log in!
 Fortuin?
In een vervallen fort moeten Middeleeuwse taken worden uitgevoerd, zoals een poort inrammen, fakkels gooien en een ladder bouwen. Dit levert schilden op, die 200 euro per stuk opleveren als ze worden geraakt bij het afsluitende boogschieten.
8.1 Log in!