Follow the Money

 

Ook dit seizoen is er natuurlijk weer Follow the Money! De Mol wil zo min mogelijk geld verdien en dus zit er maar ťťn ding op: volg het geld! In het onderstaande overzicht kun je zien wie in welke opdracht geld verdiende en hoeveel.

Wie heeft het meest verdiend?

Bedragen

Uitleg van de bedragen

Gulden middenweg: De twee duo's die op de goede locatie stonden, hebben het meeste geld gekregen. Vier kandidaten hebben bijgedragen aan de goede antwoorden van deze duo's: Soy, Nabil, DaniŽl en Ranomi (zie deze post van Molest). Zij hebben daarom ook een beetje gekregen.
Toonaangevend: De helft van het bedrag is verdeeld over de zangers die niet uit het koor gehaald werden, op basis van hun enveloppen. De andere helft is verdeeld over de groep die extra koorleden kon vrijspelen, op basis van hoeveel zij bijgedragen hebben aan de 13 extra koorleden. Het is in de aflevering niet helemaal duidelijk hoe dit precies zit, maar we zijn uitgegaan van ongeveer 1 koorlid voor Nabil, 2 voor Annick, 3 voor Froukje en Ranomi en 4 voor DaniŽl.
Stalen zenuwen: Aangezien niet duidelijk is wie precies wat heeft bijgedragen in deze opdracht, is het bedrag over alle kandidaten verdeeld.
Propvol: DaniŽl en Froukje maakten samen de enige foto die geld opleverde. De helft van het bedrag is daarom over hen verdeeld. In de rekwisietenhal hebben alle vijf de kandidaten meegewerkt aan de betreffende foto, dus is de andere helft van het bedrag over hen verdeeld.
Om leiding: Ook hier lijkt het erop dat de kandidaten zich als groep hebben ingezet. De Ä2500 is daarom verdeeld over alle kandidaten.
Per definitie: Op basis van deze post van foxhunter en de kansberekening van Leendert hebben Jurre en Annick Ä300 gekregen, Anke en Nabl en Soy en Ranomi allebei Ä175 en DaniŽl en Sander Ä100.
Het schip ingaan: In deze opdracht is niets verdiend.