WIDM in de media

 

Uiteraard komt Wie is de Mol weer flink in de media! Helemaal nu deze serie met bekende Nederlanders wordt gespeeld. Er zullen dus flink wat artikelen gaan verschijnen in kranten en tijdschriften. Indien jullie een leuk artikel tegen komen over Wie is de Mol of over je favoriete kandidaat, schroom niet ons dat toe te sturen. Scan, typ over of knip uit en stuur toe!
media@wieisdemol.com

Maak je keuze:

Artikelen over WIDM
Artikelen over het programma WIDM.


Overige artikelen
Artikelen over deelnemers en Angela Groothuizen, die niet rechtstreeks over WIDM gaan.


Filmpjes en geluidsfragmenten
Filmpjes en geluidsfragmenten over WIDM.

Artikelen over WIDM

[NIEUW] Karel hóórt bij de publieke omroep!
Interview met Karel over zijn nieuwe programma's dit jaar. Hij vertelt over Karel's Keuze en hoe hij 'Wie is de Mol' en zijn nieuwe rol daarin ziet.
Telegraaf, 31 juli 2005


[NIEUW] Kale Karel en de kinnesinne
Met 'Wie is de Mol' en 'Karels Keuze' zijn er nieuwe horizonten verschenen aan Karel van de Graafs al 36 jaar durende loopbaan bij de AVRO.
Algemeen Dagblad, 27 juli 2005


'Vals spelen is mijn hobby'
Interview met de mol Yvon Jaspers. We krijgen antwoord op vragen als was ze niet bang zichzelf te verraden en hoe heeft ze het aangepakt?
TV Gids online, 18 maart 2005


'Ik was blij dat Yvon De Mol was'
Interview met verliezer Lottie Hellingman. Ze vertelt over haar mollen, hoe ze zelf probeerde verdacht over te komen en haar vriendschap met de mol Yvon Jaspers.
TV Gids online, 18 maart 2005


AVRO toch met nieuwe serie Wie is de Mol?
De AVRO bracht gisteren de één-na-laatste aflevering van Wie is... De Mol?!, waarin de Mol, de winnaar en de verliezer bekend werden gemaakt. Dat de vijfde serie de best bekeken serie is tot nu toe, zou er tot geleid hebben dat de AVRO een nieuwe reeks van het programma heeft besteld bij productiemaatschappij IdtV.
Mediakrant.web-log.nl, 12 maart 2005


De ontmaskering
Vanavond is in de finale van WIDM te zien wie de mol is: Lottie, Marc-Marie of Yvon. Door het succes van de reeks heeft de AVRO opnieuw een serie met bekende Nederlanders bij Idtv besteld.
Telegraaf, 11 maart 2005


AVRO brengt de finale van Wie is...De Mol?!
Marc-Marie Huijbregts, Yvon Jaspers en Lottie Hellingman zijn de drie laatste kandidaten van het AVRO-programma Wie is… de Mol? Twee van hen strijden om de eer en de bijbehorende prijzenpot. Wie dat wordt, is vrijdagavond 11 maart aanstaande op Nederland 2 te zien.
Mediakrant.web-log.nl, 7 maart 2005


Wie is de mol is geen Bobo's in de Bush
Verbaasd is de redactie van het Avro-programma Wie is de Mol niet echt dat de reeks in zijn vijfde en vooralsnog laatste seizoen zoveel kijkers trekt. Anton Jongstra legt uit waarom het programma volgens hem zo succesvol is.
Utrechts Nieuwsblad, 18 februari 2005


Hoe word je een mol?
Hoe word je een mol in het AVRO-programma Wie is de Mol, dat afgelopen vrijdag weer van start is gegaan? Presentatrice Angela Groothuizen geeft uitleg.
Metro, 17 januari 2005


Tien beroemdheden beginnen de jacht op de mol
Vanavond begint een nieuwe reeks van WIDM, met tien bekende Nederlanders. Vooral op het internet wordt driftig gespeculeerd. De echte fans kijken de afleveringen beeld voor beeld terug. Anton Jongstra praat over de meerwaarde van een internetsite voor een programma als WIDM.
Utrechts Nieuwsblad, 14 januari 2005


'Je leven gaat toch door'
Half december gaf de AVRO aan het contract van Angela Groothuizen niet te verlengen. Vanaf vanavond is zij toch weer op de buis met haar programma Wie is... de Mol? Een interview met haar over dit programma en haar ontslag bij de AVRO, terwijl ze druk is om voor haar schreeuwende kinderen broodjes te smeren.
SP!TS, 14 januari 2005


Waarom moet...Angela weg?
Met het programma WIDM kan de AVRO zijn kijkcijfergemiddelde misschien opvijzelen, want tot nu toe trok presentatrice Angela Groothuizen met het programma steeds flink wat publiek voor de buis. En toch kreeg diezelfde Groothuizen geen contractverlenging van 'de omroep met het fatsoen'.
Veronicagids, nr. 02 2005


Fanatisme en eerzucht sleutelwoorden WIDM 2005
Vanaf vrijdag 14 januari zendt de AVRO via Nederland 2 wekelijks vanaf 20:30 de vijfde serie van Wie is de Mol? uit. Ze kennen elkaar van radio en tv, maar na een paar weken op mollenjacht in Australië en Indonesië tellen status en beroemdheid niet meer. Er telt maar één ding: het vinden van de Mol.
Mediakrant.web-log.nl, 4 januari 2005


Angela Groothuizen: 'het is een waanzinnige serie geworden'
Angela Groothuizen gaat voor de vijfde keer op reis met 10 kandidaten. Een van hen zal als mol proberen de boel te saboteren, zodat de winnaar met zo min mogelijk geld naar huis gaat. Angela vertelt over de nieuwe serie van WIDM.
Mikrogids, nr. 02 2005


BN'ers op zoek naar de mol
We hebben het een jaartje moeten missen, maar vanavond start eindelijk een nieuwe serie van WIDM. Voor deze vijfde editie nodigde de Avro tien bekende Nederlanders uit.
Avrogids, nr. 02 2005


‘Het is wel beetje gek gegaan’
Vijftien jaar lang maakte ze ‘alle mogelijke soorten van televisie’ voor de Avro. Nu blijkt dat de omroep haar geen vast contract meer wil bieden. Angela Groothuizen (45): ‘Ik denk niet dat de Vara op deze manier met een boegbeeld om zou gaan.’
Twentsche Courant Tubantia, 29 december 2004


'Het moet wel heel raar lopen als WIDM geen ongelooflijke hit wordt'
Op 14 januari 2005 begint de nieuwe reeks van WIDM. Angela licht vast een tipje van de sluier op en vertelt over haar ervaringen tijdens de opnames, die in juli plaatsvonden. Ook blikt ze terug op haar televisiewerkzaamheden in het afgelopen jaar en vertelt ze over haar plannen in het nieuwe jaar.
Avrobode, nr. 52 2004


Hartverscheurend verdriet
Angela en de rest van het WIDM-team zijn klaar met de opnames. Nog 35 uur te gaan en iedereen kan zijn of haar gezin weer in de armen sluiten. Angela vertelt in haar column hoe zij deze laatste uren doorbrengt.
Avrobode, nr. 35 2004


Berichten uit Bali
Na twee weken in Australië te hebben gefilmd is de WIDM-karavaan neergestreken in Bali. Met een tussenstop van twee dagen in de bloedhitte van Darwin, zit het team nu dolgelukkig aan het strand te werken in zwembroeken en bikini's. Angela vertelt erover in haar column.
Avrobode, nr. 34 2004


Het spel is begonnen
De koffers zijn ingechecked en Angela neemt afscheid van haar gezin. Ze vliegt naar de andere kant van de wereld om een nieuwe serie WIDM op te nemen. In haar column vertelt ze over het begin van de opnames.
Avrobode, nr. 33 2004

Overige artikelen

[NIEUW] 'Ik moet leren mezelf leeg te maken'
Lottie Hellingman presenteert al vier seizoenen Jules Unlimited, stond in grote Van den Ende-producties en heeft belangrijke prijzen gewonnen. Toch is haar naam lang niet bij iedereen bekend. De reden? Lottie houdt niet zo van feestjes en pr-gedoe. 'Als ik daaraan meedoe, heb ik het gevoel dat ik mezelf kwijtraak.'
Mikrogids, nr. 23 2005


Door AVRO afgeserveerde tv-babe vecht terug
Zo ben je één van Nederlands populairste presentatrices, en zo zit je thuis zonder werk. Het overkwam Angela Groothuizen. Na vijftien jaar trouwe dienst bij de AVRO, zette de omroep haar zonder pardon op straat. De klap kwam hard aan. Emotioneel, maar ook financieel.
Telegraaf, 25 april 2005


Angela op reis voor het Wereld Natuurfonds naar Borneo
Voor Avro's Wilde Wereldreizen is Angela op stap geweest naar Borneo om met ogen ogen te zien wat het Wereld Natuur Fonds daar allemaal aan het doen is om het laatste regenwoud van Borneo te redden.
Avrogids vanaf nr 10 2005


Publiciteitsstop voor KRO-presentatrice Yvon Jaspers
Presentatrice Yvon Jaspers had nooit durven dromen dat het programma 'Boer zoekt vrouw' ook in Nederland alle records zou breken. Het succes is zo groot dat het de 32 jarige Yvon zelfs allemaal te veel is geworden.
Story, 15 maart 2005


Aangenaam: Yvon Jaspers
Yvon Jaspers (31) presenteert de KRO-programma's 'Wonderen bestaan' en 'Boer zoekt vrouw'. Visie voelt haar aan de tand over tal van onderwerpen van haar carrière en tot en met haar ideeën over Jezus.
Visie, nr. 06 2005


Dromen kun je leren...interview met een biggetje
Yvon Jaspers droomde dat zij twintig biggetjes redde uit een zompig moeras. Benieuwd naar de betekenis ervan, consulteerde zij een droombegeleidster.
KRO's Studio, nr. 52/01 2004/2005


De droom van Angela Groothuizen: 'ik ben echt zo'n muts geworden'
Twaalf jaar geleden liet Angela zich voor Studio fotograferen tussen de kinderen. Ze mijmert bij deze droomfoto wat er van haar verwachtingen van toen is uitgekomen.
KRO's Studio, nr. 52/01 2004/2005

Filmpjes en geluidsfragmenten

[NIEUW] Kandidaten WIDM 2006 bekend!
In een item bij RTL Boulevard worden de nieuwe kandidaten voor de zesde WIDM serie in Argentinië bekend gemaakt.
RTL Boulevard, 18 November 2005


[NIEUW] 'Ze gaan naar Argentinie!'
Marc-Marie vervangt voor een keer Albert Verlinde als showbizz-expert bij RTL Boulevard en vertelt over de nieuwe serie van WIDM.
RTL Boulevard, 21 maart 2005


[NIEUW] 'Dat leek mij een weggevertje'
Anton Jongstra is op bezoek bij Hans Schiffers om de muzikale hints uit te leggen.
Schiffers.fm, 21 maart 2005


[NIEUW] 'WIDM is echt de moeder van alle reality-programma's'
Uitgebreid interview met Angela Groothuizen en Gijs Staverman over WIDM, de Farm en hun toekomst.
Interview deel 1
interview deel 2
AT5, 19 maart 2005

'Ik dacht van het begin, het zou een hele goede kunnen zijn!'
Interview met Angela over de mol Yvon en de nieuwe serie van WIDM die de AVRO aangekocht zou hebben.
Schiffers.fm, 18 maart 2005


'Ik weet niet wat ze van plan zijn'
Giel Beelen belt weer met Angela Groothuizen over zijn actie 'Angela moet blijven'.
Radio 3FM, 18 maart 2005


'Ik voel me echt geen verliezer'
Interview met verliezer Lottie over de finale en de rest van haar WIDM-avontuur.
Schiffers.fm, 14 maart 2005


'Dit kan eigenlijk door iedereen gepresenteerd worden'
Giel Beelen belt met Angela Groothuizen over de afloop van WIDM en de nieuwe serie, die de AVRO toch besloten heeft te gaan maken. Zal Angela WIDM blijven presenteren?
Radio 3FM, 14 maart 2005


'De grote triomf is voor Angela Groothuizen'
Sander en Gijs blikken terug op WIDM en Albert Verlinden vertelt over zijn WIDM-verslaving.
RTL Boulevard, 11 maart 2005


'Het was gewoon mijn tijd om te gaan'
Interview met afvaller Isabelle over haar tijd in WIDM.
Schiffers.fm, 7 maart 2005


'Ik vond het spel heel gaaf om te spelen'
Sander vertelt over zijn WIDM-avontuur.
Schiffers.fm, 28 februari 2005


'Het heeft mijn leven veranderd'
Interview met Jim over zijn deelname aan WIDM.
Schiffers.fm, 21 februari 2005


'Niets is wat het lijkt'
Shownieuws deed verslag van de geheime ontmoeting tussen molfans en Jim, Sander en Gijs in een koeienstal in Abcoude. Tijdens de bijeenkomst wordt Sander's populaire boekje gestolen. Echt of misschien toch vooropgezet spel?
SBS Shownieuws, 19 februari 2005


'Zo goed had ik het niet naar mijn zin'
Interview met Victoria over haar WIDM-avontuur.
Schiffers.fm, 14 februari 2005


'Ik heb niets tegen haar, maar zij blijkbaar wel tegen mij'
Interview met Yvonne over haar belevenissen bij WIDM.
Schiffers.fm, 7 februari 2005


'Ik ga niks verklappen!'
Giel Beelen interviewt Lottie en belt met Gijs, Sander en Isabelle om uit te vinden wie de mol is.
Radio 3FM, 4 februari 2005


'De wegen van de mol zijn ondoorgrondelijk'
Interview met Roeland over zijn plotselinge vertrek bij WIDM.
Schiffers.fm, 31 januari 2005


'Het is gewoon een naar spel'
Interview met Gijs over zijn belevenissen bij WIDM.
Schiffers.fm, 24 januari 2005


‘Je hebt te maken met mensen die snappen hoe televisie gemaakt wordt’
Interview met Angela over aflevering 1 en de rest van de nieuwe serie van WIDM.
Schiffers.fm, 17 januari 2005


'Ik vind het programma gewoon super!'
Interview met kandidaat Sander de Heer, die erg enthousiast is over WIDM.
Radio 3FM, 14 januari 2005


'Hoe heet die omroep ook alweer?'
Interview met Angela, waarin zij vrij spreekt over haar ontslag bij de AVRO, haar toekomst en natuurlijk Wie is de Mol.
BNN, 13 januari 2005


‘Reality zonder de ranzigheid’
Interview met Angela over de nieuwe serie, die vrijdag van start gaat. Met veel nieuwe beelden!
RTL Boulevard, 12 januari 2005


Promofilmpje
Eerste promofilmpje van de vijfde serie van WIDM.
AVRO, 9 januari 2004