Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
273 gasten en 16 vaste bezoekers (Bodejos, Kaaasje, Nvy, -ELISE-, Joost2, FrankLapidus, Gupp, Délégee, wouterv, de_witte, Hulpmol, Duncton, Scott, Daisy, B&W, SpacyColours)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Doe nu mee!
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
RN Songfestival
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Poll
Vraag: Wie is de Mol?
Annelies
Davey
Eline

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 ... 24
  Print  
Auteur Topic: [poll] De Mol is...  (gelezen 27093 keer)
JP1999
Offline Offline

Geslacht: Man

One day or day one

« Antwoord #20 Gepost op: 7.02.2017, 23:53:40 »

Jolien!
Gelogd
Daisy
Global Moderator
*****
Winnaar WIDM-pool junior 2014, winnaar voetbaltoto '16/'17
Online Online

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #21 Gepost op: 8.02.2017, 18:39:24 »

Nog geen directe topverdachte, maar voorlopig op Bertrand gestemd. Hij deed vreemd tijdens de executie vond ik. Durf nog niemand echt weg te strepen (al lijkt het me sterk dat Hans t is, zou ik niet doen).
Gelogd

Moedermol
Offline Offline


« Antwoord #22 Gepost op: 8.02.2017, 18:47:18 »

De meest opvallende kandidaten tot nog toe:

Davey, opvallend rustig in de auto op weg naar het vliegtuig, gewoon als eerste drukken (kandidaats overkomen). Wil bij de eerste lopers, als dat niet lukt dan samen met Jessica ( de twee beste lopers) een opdracht doen die niet uit te voeren is. Dus zo lang mogelijk proberen het busje niet te laten vertrekken en de beste lopers achterhouden. Toen het er op leek dat de lopers op tijd binnen zouden komen keek hij helemaal niet blij.... Niet verbaasd zijn als de kandidaten uitleg van Gilles krijgen en men door de ramen de bungeejumpers ziet vallen. Zeggen wel hoogtevrees te hebben maar toch willen vallen.Ook deze opdracht weer met Jessica doen die angst had om zich te laten vallen. Zonder nadenken het antwoord weten op de vraag welke muziek Mazena draait bij het kuisen van haar huis. Zoals Bouba al zei bij de test een rustige sociale man die je snel vertrouwt...Dat hij net zoals de andere kandidaten ontroerd leek bij het vertrek van Jessica kan ook echt zijn. Hij had  twee opdrachten met haar als partner gedaan en dan moet juist zij als eerste vertrekken.

Robin ik vond hem wel irritant. Zijn gedrag bij het lopen en de angst bij het vallen kan mols zijn maar vooral ook nepmolgedrag.

Sam Onopvallend maar toch: vertragen bij zijn eerste opdracht en daarna bij het lopen. Vreemde snelle keuze voor de gezichtscreme. 

De dames moet ik nog eens beter in de gaten gaan houden.
Gelogd
Gerard
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #23 Gepost op: 8.02.2017, 22:03:15 »

Ik denk die godsdienstlerares
Gelogd

Dogyo Ninin
Nat007
Offline Offline


« Antwoord #24 Gepost op: 8.02.2017, 22:12:53 »

Ik zit voorlopig op Davey of Annelies
Gelogd
FS
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #25 Gepost op: 8.02.2017, 22:17:48 »

Hoe grappig. Hans heeft niet eens de minste stemmen  Shocked
Gelogd
hoelahoep
Offline Offline


« Antwoord #26 Gepost op: 8.02.2017, 22:32:26 »

Jolien de koele kikker
Gelogd
Heinz
Offline Offline

Geslacht: Man

Proost, Heinz!

« Antwoord #27 Gepost op: 9.02.2017, 08:43:29 »

Jolien. Na aflevering 1 gewoon een erg logische keuze qua acties. En ook qua gevoel een goede keuze als je naar haar reacties kijkt en het karakter dat ze lijkt te hebben.

Maar hopelijk is ze het niet want anders krijgen we aan de poll te zien straks weer (het idee) dat de meerderheid al snel goed zit. Tongue
Gelogd
Niuno
Offline Offline

Geslacht: Man

Sla is zeg maar echt mijn ding

« Antwoord #28 Gepost op: 9.02.2017, 09:07:02 »

Jolien springt er deze aflevering wel uit als een potentiële mol. Toch wil ik daar vooralsnog niet aan. Voorlopig ga ik voor Davey (meer op gevoel) en Annelies als tweede (wensmol).
Gelogd

Neen, ik zit niet in een tunnel. Het is gewoon mr. X!
Tarbozan
Offline Offline


niet schrikken maar kicken

« Antwoord #29 Gepost op: 9.02.2017, 12:45:28 »

davey: drukt meteen in opdr 1
       houdt in opdracht 2 een goede loopster aan de ketting en zichzelf ook
       en kiest in opdracht 3 de minst zekere kandidaat voor de valopdracht.

verder is hij niet de meest enthusiaste als er geld verdiend wordt.
ik ga hem zeker in de gaten houden
Gelogd
Betonmol
Offline Offline


« Antwoord #30 Gepost op: 9.02.2017, 13:09:57 »

Voorlopige top 3: Davey, Sam, Eline.

Vorig seizoen had ik het na aflevering 1 op Stijn gemunt, die ik na zijn prestaties in aflevering 2 onmiddellijk schrapte. Dus dat kan allemaal nog veel veranderen. Daarom een top 3 om te starten.
Gelogd
FS
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #31 Gepost op: 11.02.2017, 12:34:03 »

Jolien.

Maar nu ik zie hoeveel mensen haar nu al verdenken denk ik en hoop ik dat ze het niet is
Gelogd
Eva88ab
Offline Offline

« Antwoord #32 Gepost op: 11.02.2017, 13:54:12 »

1. Eline
2. Davey
3. Jolien

Al had ik vorig jaar de eerste 4 afleveringen de mol steeds op 2 of 3 en de volgende afvaller op 1  Wink
Gelogd
De Vlaming
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #33 Gepost op: 11.02.2017, 14:58:03 »

In de eerste aflevering na de tweede opdracht worden er steeds vijf mensen als 'verdacht' aangeduid. In de vorige vier reeksen zat de mol nooit bij deze vijf verdachten.

Deze 'verdachten' zijn: Davey, Eline, Jessica , Bertrand en Sam

Daarnaast is het toch de bedoeling (het gebeurt ook vaak echt zo), dat de mol niet bij de top 3 meest verdachte personen zit volgens Vlaanderen na aflevering 1. Ik heb verschillende polls (van Het Nieuwsblad, De Standaard, Metro en wieisdemol.be aangezien zij een 'mainstream' mening geven) naast elkaar gezet en daar kwam deze top 3 uit:

1. Jolien
2. Bertrand
3. Davey

Blijven er nog over: Annelies, Marzena, Robin. Ik vermoed dat de mol 1 van deze 3 is, al houd ik Sam en Eline nog in de gaten.
« Laatste verandering: 12.02.2017, 19:26:57 door De Vlaming » Gelogd
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #34 Gepost op: 12.02.2017, 16:09:16 »

1. Sam
2. Jolien
3. Eline
Gelogd

Ich bin ein Bärliner!
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #35 Gepost op: 12.02.2017, 20:59:28 »

Just de aflevering herbekeken.

Annelies: De quiz is een prima Molplek, je kunt zelf of zorgen dat anderen fouten maken zonder dat het echt opvalt. Dat ze bij vier goede antwoorden viel is geen molactie, maar kan ook de Mol overkomen. Verder niet uitzonderlijk verdacht bij de krukjes.
Bertrand: Wil rennen maar is er slecht in: opvallend, zeker als eerste loper. Zit in een duo dat allebei wil vallen en heeft dus weinig invloed. Wordt wel uitgekozen door Bouba, dus heeft hier zelf weinig invloed op.
Bouba: Is zelf een durver maar wordt niet één van de vijf en vormt dus sowieso een duo met een durver: weinig invloed. Jammer dat we niet zien waarom juist hij geen durver werd. We weten niet hoeveel hij getreuzeld heeft op de slackline. Dat hij gelijk hard loopt zij een mooie held-is-de-molactie kunnen zijn: Sam is na een kwartier al buiten adem door het hoge tempo.
Davey: Geeft bij de puzzel al gelijk aan dat je twee cirkels gewoon niet uit elkaar krijgt (die wiskunde heet topologie, nu ik er over nadenk kan het een hint zijn, jammer dat hij het niet noemde). Hij geeft dus al aan dat ze het in een andere hoek moeten zoeken, maar probeert toch mogelijkheden uit, en blijft daar met Jessica lang in hangen. Bij de valvraag noemt hij gelijk Marzena's countryvoorkeur en stelt daarme Jessica al wat meer op haar gemak in theorie.
Eline: Drukt laat in de auto's, waarom? De quiz is zoals gezegd makkelijk te vertragen en te verknallen. Wil niet vallen, zou als mol weten dat ze ging vallen en valt toch: onverdacht of een goede manier van krediet opbouwen?
Hans: Mist een aflevering, is mogelijk afhankelijk van de andere kandidaten om terug te keren. Niet de Mol, wel een leuke twist.
Jolien: Vooral het gelijk met een goed argument komen voor het verkeerde antwoord (Miss Bikini) als eerste duo is precies manipulatief. Gelijk bij het lopen last krijgen van de milt is wel over de top (maar als Mol wil je iets doen, en 30 kilo bagage sorteren zou hoe dan ook wel lukken)
Marzena: Heeft aangegeven Johny Cash te luisteren, wat Davey op het goede spoor brengt voor Country en helpt Jessica daarmee zekerder te zijn. Ook een bagagesorteerder, maar wel een sportievere - alles is mogelijk
Robin: Eerste indruk: een schreeuwer, een overdrijver en gelijk zó aanwezig, dat je bijna vergeet hem te verdenken. Z'n angst bij de krukjes kan goed gespeeld zijn en misschien hoopte hij op wat krediet.
Sam: We weten niet hoe lang hij heeft getreuzeld met de slackline, maar hij en Bouba deden het na elkaar dus dat hij als eerste klaar was zegt niets (wat ik eerst dacht). Misschien zag hij echt over het hoofd dat joggen bij hem als hobby stond, aan de andere kant is joggen als hobby (lees: 'ik probeer wat aan sport te doen') geen garantie voor geen steken na een kwartier lopen op tempo. Hij noemt bij de krukjes eerst zaklamp en dan gezichtscrème: kan een onzekerheidsversterkingstactiek zijn.

Mijn Molprofiel:
1. Drukt (dan is manipulatie niet nodig) maar als de Mol in de auto komt met een niet-drukker dan gaat daar waarschijnlijk ook in mee. (Davey, Eline, Jolien, Marzena, Sam, Robin - evt. Bouba of Bertrand)
2. Doet een spel, lost deze niet of laat op en vertraagt het lopen of het vertrek van het busje. (Sam, Jolien, Davey, Eline, Annelies en ook te snel lopende Bouba)
3. Is een durver en probeert de niet-durvers zo onzeker mogelijk te maken. (Jolien, Sam, Robin, Bertrand en Bouba buiten spel)

Verdachten: Sam, Jolien, Bouba, Robin
Iets minder verdacht: Marzena, Davey, Annelies, Eline, Bertrand
Niet de Mol: Hans, Jessica

Ik heb in de poll op Jolien gestemd, in de app op Bouba en in de pool voorlopig op Sam.
« Laatste verandering: 12.02.2017, 22:29:28 door Pac » Gelogd

...óf niet!
Hulpmol
Online Online

Geslacht: Man

« Antwoord #36 Gepost op: 13.02.2017, 19:26:11 »

Net als het 'De Mol is NIET...'-topic zal ik de poll niet meteen herstarten na de uitzending in verband met eventuele spoilers.

Tenzij een moderator er anders over beslist, zal ik morgen overdag beide polls terug op 0 zetten. Dat geeft iedereen nog altijd 6 dagen om een nieuwe stem uit te brengen.

De standen hou ik bij om 20u35 (start van de uitzending).
Gelogd
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #37 Gepost op: 13.02.2017, 22:30:08 »

Duimen omhoog!
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
Hulpmol
Online Online

Geslacht: Man

« Antwoord #38 Gepost op: 13.02.2017, 22:55:48 »

Kon niet live mee kijken dus kom nu pas op het forum.

Stand om 20u30:

Annelies 13 (12,87%)
Bertrand 9 (8,91%)
Bouba 6 (5,94%)
Davey 6 (5,94%)
Eline 14 (13,86%)
Hans 8 (7,92%)
Jolien 30 (29,7%)
Marzena 8 (7,92%)
Robin 0 (0%)
Sam 7 (6,93%)

Totaal aantal stemmen: 101

Morgen rond 12u weten we hoeveel mensen op zoek moeten naar een nieuwe Mol. Wink
Gelogd
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #39 Gepost op: 13.02.2017, 22:56:35 »

hyperdepieper...
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
Pagina's: 1 [2] 3 4 5 ... 24
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.253 seconden met 24 queries.