Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
375 gasten en 11 vaste bezoekers (Bodejos, MollenvangR-Art, belg, De Tunnelvisie, m0lmuis, TimvDons, D*N, Tristan, Gupp, kwkw, B&W)
Activiteitenagenda
6 Juli
Forum Zomersoap
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Poll
Vraag: Wie is ... de mol?
Bahador - 17 (17.7%)
Lloyd - 19 (19.8%)
Pieter - 60 (62.5%)
Totaal aantal stemmen: 96

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 23
  Print  
Auteur Topic: Wie is .... de mol?  (gelezen 18034 keer)
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Gepost op: 20.03.2018, 21:01:30 »

Zeg het maar!
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Online Online

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #1 Gepost op: 20.03.2018, 21:04:53 »

Ze zijn het allemaal Volmondig Ja
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
Hulpmol
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #2 Gepost op: 20.03.2018, 21:11:02 »

Zonder te letten op wie wat deed zondag, verwacht ik toch een iets oudere kandidaat (waarmee ik eigenlijk bedoel, geen van de twintigers) en mogelijk een vrouw (omdat men verwacht dat het grote publiek denkt dat er een geslachtswissel is ieder jaar). Maar goed, de eerste molactie moet nog komen. Grin
Gelogd
B&W
Online Online

Geslacht: Man

« Antwoord #3 Gepost op: 21.03.2018, 16:23:25 »

Ik heb op Steve gestemd. Maar omdat hij het meest verdacht wordt in de poule en hier ook al gedeeltelijk op 1 staat twijfel ik weer. Is het misschien een te voor de hand liggende keuze? Nu al twijfels... Hilarisch
Gelogd

*was ooit een Black_and_White
Heinz
Offline Offline

Geslacht: Man

Pang!

« Antwoord #4 Gepost op: 21.03.2018, 17:08:07 »

Ik doe dit keer niet aan een schot-voor-de-boeg-mol en kies er pas een na aflevering 1 op basis van mogelijke molacties. De pool heb ik blind ingevuld. Puur om niet al aflevering 1 met een beginnende tunnelvisie te kijken.
Gelogd
Juuls247
Offline Offline


Horen | Zien | Zwijgen

« Antwoord #5 Gepost op: 22.03.2018, 10:02:38 »

Sluit me hier bij aan Heinz, ik ga eens even met een open blik naar aflevering 1 kijken. Wel pool ingevuld,  leuk om dat weer eens te doen.
Zo' zin in de eerste aflevering!
Gelogd

WIDM 2018 is zo leuk! En verwarrend!
Hadewychisdemol
Offline Offline

Geslacht: Man

Winnaar Het geheim van Gizeh 2013 & TAR 2015

« Antwoord #6 Gepost op: 22.03.2018, 21:04:43 »

Katrien, Kelly of Pascale Volmondig Ja
Gelogd
Bubbles
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #7 Gepost op: 23.03.2018, 15:32:11 »

Katrien Volmondig Ja
Gelogd

There's only one way of life, and that's your own :)
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #8 Gepost op: 24.03.2018, 13:56:12 »

Compleet schot voor de boeg: Joke...
Gelogd

Ich bin ein Bärliner!
Vangu Vegro
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #9 Gepost op: 24.03.2018, 15:29:45 »

Op puur willekeurige basis... Pascale.
Gelogd

"Als onder makkelijk te mollen mollen mollen mollen mollen, mollen mollen mollen stukken makkelijker nog."  - Kees Torn
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #10 Gepost op: 25.03.2018, 13:38:36 »

Ik doe dit keer niet aan een schot-voor-de-boeg-mol en kies er pas een na aflevering 1 op basis van mogelijke molacties. De pool heb ik blind ingevuld. Puur om niet al aflevering 1 met een beginnende tunnelvisie te kijken.
Maar ze kiezen de Mol natuurlijk niet blind..! Ik vind juist deze fase van het spel, nog voor je bevooroordeeld bent door de opdrachten gezien te hebben, de kandidaten te toetsen op hun Molpotentie. Zodra de afleveringen beginnen gooi je al je voorbereiding meteen in de prullenbak, maar juist omdat je zo weinig informatie hebt over het spel zelf kun je best een leuke voorspelling doen. Volmondig Ja

Ik heb drie theorieën waarmee ik de kandidaten dit seizoen waarschijnlijker en minder waarschijnlijk als Mol vind.

1) 10.000 kandidaten. In tegenstelling tot de Nederlandse Mol hebben de Vlamingen een veel grotere poel aan mogelijke kandidaten. Bij WIDM kiezen ze de Mol pas nádat ze groep bij elkaar gevonden hebben, terwijl in België ze in die duizenden aanmeldingen al heel gericht op zoek kunnen naar de persoon met de beste Molkwaliteiten.
Voor de rest van de kandidaten gelden andere criteria: zij moeten vooral interessante spelers en 'spraakmakend' zijn. Daarom verwacht ik dat ze een priester (Pieter) en een marineofficier (Pascale) sowieso graag in de serie hebben. Ook Jeffrey komt op mij over als iemand met een 'uitvergroot' karakter en dus interessant om als kandidaat erbij te hebben, maar niet per se als Mol.

2) Het profiel van de Mol. Ook zonder de kandidaten te kennen kun je een gokje wagen wat voor Mol de makers dit jaar zouden kiezen. Na Gilles en Eline, ligt het voor de hand om voor een wat oudere kandidaat te kiezen, in ieder geval ouder dan 30. Lloyd (21), Channy (26) en Bahador (27) passen niet in dat profiel. Ook Pieter (31) en Joke (32) zijn relatief jong, maar dat kan nog wel. Joke vind ik dan wel weer teveel op Eline lijken, maar dat is waarschijnlijk vooral gebaseerd op uiterlijk en accent tot nu toe.
Katrien zou ik in dit perspectief het meest een 'Molkarakter' vinden hebben, die als een soort mater familias het vertrouwen van de groep zou kunnen winnen. (Hoewel ik Gilles en Eline niet per se uitgesproken (Mol)karakters vond hebben.)

3) De stem van Gilles in Café De Mol. Gaan we er van uit dat Gilles De Coster inderdaad op de juiste persoon heeft meegestemd als één van de grofweg vijftig cafégasten, dan geven de percentages iets van de kans weg op wie hij heeft gestemd. De percentages nog een keer:
Spoiler (Klik om de spoiler te verbergen/laten zien)
Hoofdverdachten wat dit betreft zijn met goede voorsprong Kelly, gevolgd door Channy en Bahador. Joke, Jeffrey, Pieter, Katrien en Lloyd hebben waarschijnlijk maar 2-3 stemmen gehad, dus de kleinste kans dat de stem van Gilles daar tussenzit. (Samen hebben ze 29% van de stemmen, dus de kans dat Gilles op één van hen stemde natuurlijk wel nog altijd best groot. Maar individueel zijn de kansen het kleinst dus de slechtste gok als je er maar één mag kiezen.)

Dat maakt wat mij betreft het volgende rijtje:
(Licht) verdacht: Bahador, Kelly, Steve, Katrien
(Licht) onverdacht: Pascale, Pieter, Jeffrey, Joke, Lloyd, Channy, Katrien
« Laatste verandering: 25.03.2018, 13:40:56 door Pac » Gelogd

...óf niet!
Heinz
Offline Offline

Geslacht: Man

Pang!

« Antwoord #11 Gepost op: 25.03.2018, 13:42:07 »

Ik denk dat ze tien potentiële mollen selecteren. Dat hebben ze ook wel eens gezegd als ik me niet vergis. Wat niet wil zeggen dat alle kandidaten moeten hebben toegezegd dat ze de Mol zouden willen zijn.
Gelogd
Joost2
winnaar pool pelgrimscode 2013
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #12 Gepost op: 25.03.2018, 15:00:13 »

Zo zonder finalistenspoiler is het wel lastig de pool in te vullen en om dan ook nog de mol goed te duiden voor de uitzending een feit is..

De logica van na Gilles en Eline nu weer een man.. nee WIDM heeft aangetoond 0 problemen te hebben met drie vrouwen op rij die de mol waren. Idem met de logica na 2 jonge mollen moet de mol nu wel ouder zijn volg ik niet. Ze kiezen simpelweg die mol uit die hun het interessants lijken qua spelopvatting, rol, plan van aanpak. Ongeacht geslacht, ongeacht leeftijd. Mij lijkt Pieter als mol super, het is het conflicterende aan zijn professie maar bij de mol doet het er niet toe wat je in het werkzame leven doet. Pascalle lijkt mij ook geweldig, wederom verwacht je het niet zo snel van een marine officier dat die de boel bedondert. En dus wil je inderdaad maar wat graag zulke spraakmakende kandidaten in de groep, maar om ze om die reden het molschap te ontkennen? Al ligt de link met Yvonne uit seizoen 2 voor de hand natuurlijk.

Lloyd is de benjamin van de groep, om die reden zie ik hem niet snel als mol. Niet dat je als student die rol niet op je kunt nemen, maar hem lijkt mij meer de doorsnee type en uitermate geschikt om fanatiek bezig te gaan met opdrachten. Then again dat zei ik over Jan Versteegh ook dus tja... Joke lijkt veel op Eline maar misschien manifesteert ze zich wel heel anders. Katrien zou kunnen, misschien ala  Inge. Maar ik heb nog geen molvibes bij haar. Dat geldt ook voor Channy, haar zie ik wel ver geraken maar meer als winnaar of verliezend finaliste. Houd je over Bahador, Kelly, Steve en Jeffrey. Steve gelijk aan Katrien... nee, geen molvibes. Kelly kan best de Vlaamse Stine blijken (en ja filosofe en psychologe zijn heel andere dingen) dus goed in observeren, redeneren en mensen doorgronden. En na Stine laat ik mij dan niet een tweede maal tot een tunnel verleiden dus neen helaas  Hilarisch Bahador en Jeffrey kunnen het allebei prima zijn is mijn indruk nav café De Mol.

Wensmollen: Pascalle/Pieter
Verwacht: Bahador/Jeffrey/Kelly
Gelogd

Petra, Sigrid, Paméla, Astrid, Lottie, Fré, Dick, Dunya, Anniek/Viv, Arjen, Anna, Hade, Janine/Carolien, Sophie, Chris/Marlijn, Ellie, Sigrid, Olcay
R0m4ndu
Offline Offline

Geslacht: Man
« Antwoord #13 Gepost op: 25.03.2018, 23:22:15 »

LLOYD. Nog altijd verdenk ik deze vent. Ik neem aan dat de mol het verkeerde antwoord gokt bij de 3de opdracht dus dan kom ik al gouw uit op Lloyd. Tevens geloof ik er nog altijd in dat de mol de eerste was die het woord mol uitsprak in de Heb je mij gemist? trailer.
Gelogd
Joost2
winnaar pool pelgrimscode 2013
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #14 Gepost op: 25.03.2018, 23:35:54 »

Goed Kelly kan ik wegstrepen  Tongue

Ik vond Pascalle verdacht bezig deze aflevering, maar ook Jeffrey.
Gelogd

Petra, Sigrid, Paméla, Astrid, Lottie, Fré, Dick, Dunya, Anniek/Viv, Arjen, Anna, Hade, Janine/Carolien, Sophie, Chris/Marlijn, Ellie, Sigrid, Olcay
Moloproller
Offline Offline


« Antwoord #15 Gepost op: 26.03.2018, 00:03:11 »

Topverdachte: Jeffrey
Niet verdacht: Steve, Pieter

De rest zit er wat tussenin, in volgorde:
Pascale, Lloyd, Channy, Bahador, Katrien, Joke, Kelly
Gelogd
Brtdm
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #16 Gepost op: 26.03.2018, 00:18:08 »

Aangezien mijn voorspellingen dit jaar aardig goed bleken en na wat ik nu heb gezien blijf ik erbij; J. uit Antwerpen is de mol.
Gelogd

Mollen zijn ook maar mensen.
Tarbozan
Offline Offline


niet schrikken maar kicken

« Antwoord #17 Gepost op: 26.03.2018, 00:36:01 »

Mn schot voor de boeg Katrien, die er zomaar 2 ballen los ingooit.  Dat draagt er dus voor een groot gedeelte aan bij dat dat stuk slaagt en dus in een aantal minpunten voor Katrien.

Meest opvallende Pascale met Melania trump terwijl ze weet dat ze een actrice zoekt.

Meeste molacties Joke.
Gelogd
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #18 Gepost op: 26.03.2018, 00:47:41 »

Idealiter is Joke de Mol.

Tijd om alles te laten bezinken Volmondig Ja
Gelogd

...óf niet!
Convans
Offline Offline


« Antwoord #19 Gepost op: 26.03.2018, 01:20:54 »

Joke in opdracht 2 en 3 verdacht, maar gaat de mol zichzelf in de kist van 2.500 euro plaatsen? Ik denk het niet.

Pascale verdacht in opdracht 2, maar ze heeft dan wel het goede antwoord in opdracht 3.

Bahador doet het nergens echt goed, mijn mol tot nu toe  Wink
Jeffrey vind ik ook nog verdacht. Bij de anderen heb ik geen molgevoel.
Gelogd
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 23
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.261 seconden met 21 queries.