ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
418 gasten en 6 vaste bezoekers (Nigel, Mollenmania, xlieiwie, gaap_insta, Mitchkox, Lan)
Activiteitenagenda
6 Juli
Forum Zomersoap
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Profiel Sigrid

Door: -ELISE-

punaise

Wie is... Sigrid

punaise
Naam: Sigrid ten Napel
Geboortedatum: 19-02-1993
Beroep: Actrice

Sigrid maakte haar debuut met haar rol in Atlantis. Hierna speelde ze in ‘Maite was hier’ van Boudewijn Koole. Zij is onder meer te zien in de succesvolle televisieserie Penoza, waarin ze de rol van Nathalie van Walraven vertolkt. In de televisieserie Overspel speelt zij Marit. In de One Night Stand VAST van regisseur Rolf van Eijk, met Tygo Gernandt, speelde Sigrid de hoofdrol van tiener Isabel, die in een gesloten inrichting verblijft. Voor haar rol in Overspel en Lijn 32 werd zij genomineerd voor de Gouden Notekraker in de categorie 'Televisie'. Tijdens het Nederlands Film Festival in 2012 werd zij gepresenteerd als een van de jonge acteurs en actrices die gezien worden als belofte voor de toekomst.

In haar derde jaar van de Toneelacademiespeelde ze in de voorstelling Scènes uit een huwelijk onder regie van Ivo van Hove bij Toneelgroep Amsterdam.

Op het Nederlands Film Festival 2014 beleefde de speelfilm Zomer haar première. Deze film geregisseerd door Colette Bothof vertelt het verhaal van de 16-jarige Anne (Sigrid). Voor deze rol werd Ten Napel op 21-jarige leeftijd genomineerd voor het Gouden Kalf in de categorie 'Beste vrouwelijke hoofdrol'. In de zomer van 2014 speelde Sigrid de vrouwelijke hoofdrol van Laura in de debuutspeelfilm Prins van regisseur Sam de Jong. Deze ging in 2015 in wereldpremière als de openingsfilm van The Generation Competion op de Berlinale in Berlijn. Voor deze rol kreeg Sigridin 2015 een Gouden Kalf nominatie voor "Beste vrouwelijke bijrol".

In de internationale speelfilm van Joost van Ginkel Paradise Suite speelde ze de rol van au pair Antoinette, met aan haar zijde acteurs als Issaka Sawadogo en Magnus Krepper.

Bron: Wikipedia.org
 

punaise

Praat mee over Sigrid op ons forum!

punaise
 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.174 seconden met 14 queries.