Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
233 gasten en 9 vaste bezoekers (kwkw, FrankLapidus, kolko, Daisy, Nieky, Nigel, Mollenmania, AaPje16, G-root)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22
  Print  
Auteur Topic: Het Wie Is De Mol Off Topic topic  (gelezen 102382 keer)
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #380 Gepost op: 15.08.2017, 17:03:08 »

Art Rooijakkers, presentator van WIDM die tevens winnaar van seizoen elf is, heeft recent het boek 'Elvis en ik' uitgebracht met diverse bijdragen van anderen. Met daarin onder het verhaal van Jeroen en zijn legendarische Elvisoptreden Grin
Gelogd

...óf niet!
Rämon
Offline Offline

Geslacht: Man

Niets is wat het lijkt

« Antwoord #381 Gepost op: 26.08.2017, 15:32:51 »

Ik ben echt teleurgesteld.    Lips Sealed

Ik kijk seizoen 15 terug en Margriet stond echt heel hoog op mijn mol lijstje, maar ik keek net aflevering 10 nog eens terug en daarin kwamen haar mol acties voorbij.
Ook haar beruchte actie in de trein die ook geprezen werd door iedereen, waaronder mij. Ik vond dit heel tof.

Nu kijk ik dit moment nog eens en zie ik gewoon dat ze het geld helemaal niet weggooit maar in haar hand houd. Je kan dit alleen zien als je heel goed kijkt.
Ik dacht eerst dat ik het niet goed zag, maar je kan dit best goed zien.

Jammer, ik weet dat het leuk gemonteerd moet worden voor de kijkers en het is leuk als er molacties bij zitten die heel erg gedurfd zijn maar ik vind het vreemd dat daar een rookgordijn bij wordt gebruikt voor de kijker.

Niet dat ze nu zakt op mijn lijstje, maar raar dat ze in die aflevering dan heel trots gaat vertellen over hoe het geld evt nog terug de trein inwaaide terwijl ze in werkelijkheid dat geld gewoon in haar hand hield..... Liegbeest
Gelogd
Heinz
Offline Offline

Geslacht: Man

Pang!

« Antwoord #382 Gepost op: 26.08.2017, 15:54:22 »

Ja, merkwaardig. Moedermol merkte dat toen ook op. Misschien dat Margriet het op een ander moment nog weggooide maar dat dat niet gefilmd is.
Gelogd
Rämon
Offline Offline

Geslacht: Man

Niets is wat het lijkt

« Antwoord #383 Gepost op: 26.08.2017, 17:07:51 »

Dank Heinz, zie idd dat het al opgemerkt was toendertijd.

Gelogd
Moedermol
Offline Offline


« Antwoord #384 Gepost op: 27.08.2017, 02:16:19 »

Ja klopt, ik herinner me dat ook nog. Het weggooien van bet geld  in de trein is misschien lastig te beoordelen. Ik weet dat ik me het meest druk maakte over een getoonde molactie van Margriet waarbij ze op het perron de dames van de foto's in de eerste opdracht aflevering 1 zou hebben aangesproken terwijl bet niet dezelfde dames waren. Screenshots inmiddels weggegooid maar voor mij wel een reden kritisch te kijken naar de getoonde molacties.
Gelogd
Rämon
Offline Offline

Geslacht: Man

Niets is wat het lijkt

« Antwoord #385 Gepost op: 3.09.2017, 18:04:12 »

Ik keek eergisteren naar Jinek en daar zat Angela de Jong, journaliste die 3 x per week een column schrijft over wat ze ziet op tv.

Zij bleek de seizoenswinnaar van dit seizoen van de Slimste Mens.
Terecht, een slimme dame.

Maar wat me enorm stoorde is haar gedrag. Ze lijkt me echt een enorme bitch, en laat dat lijkt maar weg. Eva Jinak vroeg of we haar nu in meerdere programma's zouden gaan zien en ze zei dat haar dochter haar wel graag in WIDM zou willen zien maar dat ze daar nooit aan zou beginnen omdat ze a. het spel niet snapt (beetje ongeloofwaardig voor een tv rececent die ook nog eens de slimste mens van NL is maar ok), b. ze geen 3 weken weg wil (ok, makes sense), en omdat ze volgens eigen zeggen nogal lelijk had geschreven over Wie is de mol en dat ze daarom toch nooit uitgenodigd zou worden.
Toen ben ik even gaan opzoeken wat ze dan precies schreef.
Ik vond een column van begin dit jaar waarin ze beschrijft hoe het hele mediacircus rondom dit programma haar zo enorm tegenstaat.
Iets waar ik het persoonlijk mee eens ben hoor, als het aan mij ligt mag Moltalk heel snel terug naar 'internet' en mogen de kandidaten gewoon ine en persbericht bekend worden gemaakt of in losse tv programma's maar voor mij hoeven die evenementen ook niet zo.
Als dieptepunt de live ontknoping in VondelCS.
Ik hoop echt dat de makers hier naar gaan luisteren en het toch weer zoals vroeger gaan maken, als is het maar omdat er zo veel meer acties geshowd kunnen worden en die hele hype een beetje weg is. Het programma heeft bewezen ook 3 miljoen kijkers te kunnen trekken voor de finale aflevering zonder een live ontknoping.

Enfin. Genoeg over dat, terug naar Angela. Ik vind dat ze gewoon haar mening mag hebben maar de manier waarop zij dingen brengt is echt verschrikkelijk. Ze is echt een harteloze vrouw.
Zeker als je kijkt naar hoe bijna irritant entiousiast ze is over drama series en daar columns over schrijft. Dan denk ik, het is maar een programma, het zijn je eigen woorden maar goed.

Wat vinden jullie?   Huh
Gelogd
FrankLapidus
Online Online

Geslacht: Man

« Antwoord #386 Gepost op: 3.09.2017, 19:19:27 »

Ik ben het sowieso met je eens over het hele hype-gedoe. MolTalk vond ik véél leuker op internet. Het leukste vond ik nog dat er allemaal oud-kandidaten aanwezig waren in het publiek en er ook met hen werd gesproken. Het was zo leuk om te zien dat veel kandidaten nog contact hadden en ook dat het er zo gezellig was. Ik mis dat zo op tv, het is nu net Pauw ofzo die 3 mensen over WIDM spreekt. Het is gewoon niet meer zo gezellig als eerst en ook heb je maar 3 vaste gasten die in de hele uitzending misschien 1 nuttig iets kunnen zeggen. Ook is het zo dat het op tv nu zo kort is, echt 20 minuten ofzo. Op internet duurde het soms wel een uur. Ik mis het echt. Het kan ook gewoon gezellig op tv, zoals het seizoen dat Patrick en Viv het presenteerden op internet. Het was leuk, gezellig, zat goed in elkaar. Het kon zo op tv.

Met het bekend maken van de kandidaten ben ik het ook eens, want waarom zou je het midden op de dam bekend maken, of in een of andere tent waar ze op stoeltjes zitten terwijl het ook leuk in tv-progammas kan, waar ze ook nog eens leuk kunnen praten over het programma? Toen de kandidaten midden op de Dam bekend werden gemaakt ergerde ik me ook enorm. Het was zo overdreven allemaal. Waarom zou je ook nog eens een executie gaan houden? Maak het gewoon leuk bekend zoals in 2014/2015, vond ik veel leuker.

De live ontknoping in Vondel CS vind ik opzich wel leuk, maar dan ook vooral omdat er allemaal oud-kandidaten en familieleden bij aanwezig zijn. Dat kan ook gewoon in een opname. Het is wel leuk dat ze fans erbij laten zijn, maar ik vind het echt allemaal heel overdreven. En ik zou inderdaad veel liever meer molacties en evt extra materiaal of informatie horen over dingen die er gebeurd zijn. Kortom: Ik begrijp Angela wel.

Ik vond Angela een leuk persoon in de Slimste Mens, en ik vind ook dat ze gelijk heeft over het hele circus gedoe. Het is de laatste jaren zo veel allemaal. De manier waarop ze het brengt vind ik inderdaad ook niet de juiste. Ze schrijft alsof het een verschrikkelijk progamma is, integendeel natuurlijk.  Wink

Ik hoop ook echt dat de makers dit lezen en dit meenemen voor komend seizoen. En dan vooral het gedeelte MolTalk.

Gelogd

Sometimes even the devil on my shoulder asks: 'What the hell are you doing?'
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #387 Gepost op: 3.09.2017, 20:51:15 »

Die belediging aan het adres van Angela snap ik niet. Ik heb me geen moment aan haar geërgerd, dus dat ligt echt aan je eigen perceptie.

Wat de 'hype' betreft: eens dat de live finale niets inhoudelijks toevoegt (alleen leuk als je er bent), dus wat mij betreft kunnen ze beter investeren in het uitleggen van alle opdrachten (kan deels online).
Een bekendmaking a la 'De Dam' zie ik wel liever dan dat iedere kandidaat los in een programma wordt bekend gemaakt - dat is juist te 'gehypet' en minder 'des Mols' qua spanning. Het liefst eerst steeds kleine teasers waar we lekker mee kunnen puzzelen, en daarna een bekendmaking in één keer, mag via een soort evenementje.
En Moltalk mag van mij sowieso wat losser, wat meer 'van de fans', in plaats van enkel drie oud-kandidaten. Het is zonde dat ze met drie miljoen fans altijd enkel putten uit een clubje van +/- 170 oud-kandidaten. Ik zie graag eens Molloten een 'pitch' geven voor hun Mol of theorie Volmondig Ja Een mix van oud-kandidaten, fans en misschien de afvaller zou top zijn Duimen omhoog!
Gelogd

...óf niet!
Rämon
Offline Offline

Geslacht: Man

Niets is wat het lijkt

« Antwoord #388 Gepost op: 4.09.2017, 14:25:59 »

@Pac

Ze zat niet alleen bij Jinek omdat ze de slimste was, ze was naar mijn idee ook uitgenodigd omdat ze afgelopen weken extreem veel kritiek had gekregen over haar tv optredens. Ongezouten meningen over haar, naar mijn mening terecht.
Hoe ze zich door de serie heen liet zien, kwam vaak heel erg synisch, arrogant en raar over vond ik. En ik heb geen hoge irritatie factor bij mensen.
Dat in combinatie met haar artikel van Wie is de Mol vond ik een beetje mwah.

Let wel dat ik ook schrijf dat ik het inhoudelijk qua mediacircus wel met haar eens ben. Hopelijk hopelijk lezen de makers mee. En met media circus bedoel ik (laat ik voor mezelf spreken) niet in de negatieve zin van het woord, maar ik vind dat het gewoon beter is zonder dat 'circus'

Gelogd
Molzkovicz
Offline Offline


« Antwoord #389 Gepost op: 9.09.2017, 11:36:02 »

Ter info (linksonder): https://www.avrotros.nl/fileadmin/redactie/Leden/Evenementen/Programma-web-A3
Gelogd

'Niets is wat het lijkt. Alles is zo voorbij. Toch wil ik Alles of Niets. Niets is zo gebeurd. Want Alles is Niets wat het lijkt.' (Kim Feenstra)
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #390 Gepost op: 9.09.2017, 11:40:22 »

wat is dat Molzkovicz?
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
Pac
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #391 Gepost op: 9.09.2017, 11:51:50 »

Ik denk dat je de Open Studiodagen bedoelt Smiley Er is een Wie is de Mol?-quiz Cheesy (Maar wees gerust, ik ga niet dus je maakt nog een kans Grin)
Gelogd

...óf niet!
JP1999
Offline Offline

Geslacht: Man

One day or day one

« Antwoord #392 Gepost op: 14.09.2017, 23:05:44 »

@jeroenkidv op Twitter:

Lieve#WIDM-fans! Morgen mag ik voor @RodeKruis veilen: 2 studiotickets voor de finale van Wie is de Mol '18. Check @NPORadio2 voor details!


 Cheesy
Gelogd
-Sven
Offline Offline

Geslacht: Man

Voorheen Molloot200

« Antwoord #393 Gepost op: 15.09.2017, 07:32:36 »

Neeeeeeee... weer een live finale :-(
Gelogd

:-)
Bodejos
Offline Offline

Geslacht: Man

De quote van het jaar

« Antwoord #394 Gepost op: 15.09.2017, 10:21:25 »

Hoorde ik ze nou zeggen dat de Kro-Ncrv die kaarten zou gaan veilen, of staan mijn oren nog in vakantiemodus?
Gelogd

Wij zijn niet in Kiev, vriend!
Tristan
Global Moderator
*****
Offline Offline

Geslacht: Man

Niet mokken... of toch wel?

« Antwoord #395 Gepost op: 15.09.2017, 11:19:43 »

Nee, die kaarten worden geveild voor de Nationale Actie voor Sint-Maarten die op dit moment gaande is.

Jeroen gaat het dus voor het Rode Kruis veilen.
Gelogd

It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Bodejos
Offline Offline

Geslacht: Man

De quote van het jaar

« Antwoord #396 Gepost op: 17.09.2017, 13:31:17 »

Ik las dat Marlijn Weerdenburg mama geworden is van zoon Teun.....
Gelogd

Wij zijn niet in Kiev, vriend!
Brtdm
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #397 Gepost op: 9.10.2017, 08:27:55 »

Er komt een 'Wie is de mol baby' aan..
Gelogd

Mollen zijn ook maar mensen.
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #398 Gepost op: 9.10.2017, 18:13:53 »

Bravo!
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
-Sven
Offline Offline

Geslacht: Man

Voorheen Molloot200

« Antwoord #399 Gepost op: 9.10.2017, 18:35:44 »

Wat een leuk nieuws Bravo!
Gelogd

:-)
Pagina's: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.275 seconden met 20 queries.