ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
bodejos, DeDominee, Giorgio, G-root, juuls247, Mariell, Molloot200, neuroot, Pac, Realitynet
Nu online
671 gasten en 117 vaste bezoekers (kwkw, Hildewereld, tureluurs, Loebas, Grover, Lonneke14, Marisa, Starlight, Hulpmol, Fabiann, Kaaasje, RICKDEMOL, Mollenmania, Brtdm, Syllie10, slenting, Cobra, pellertje, Black_and_White, Michmol, molmark, Pac, xanneweetwel, Juuls247, peterterh, Niuno, Ycaris, mirjam66, Flux, molton, JvanEe, Joost2, ItsKayleigh, TheNetherlandsx, m0lmuis, Draco, hamsterdam, Blip, Hansiemol, loetjef, Bubbeltje, molehole, Newbie2, Molloot365, Lukie4, molloot2000, mastermol, widmfan6, Samchibi, DRenziboy, Neuroot, Daisy, Jem19, Queenchaos, stijn-h, MollenvangeR-MV, Mickvanh, El_Stisco, killerbee123, MaliceB, remke, Maki16, Jcw, keesisdemol, NicB, Mvnl, wouterv, Jayq, FS, Conejo, Contraspion, mol123, Crosswise, Pieterse, FaelanYazz, Whiskers, squirleon, TimvDons, tommiiee, Tim891, Molvarp, Luc, Hans97, zonnestraal, EvaJulia, Erphon, Dithe, hetoord, Onwetende, Shenzi26, Amateur, G-root, Kuifje74, Vangu Vegro, Cool Cat_86, BlijBlijBlij, Bendemolniet, needemeu, pindaatje, AstridM, Lama1997, jumper, SanderFMC, Arco Mol Fan, Ste*, Maxwest, Moljet, barduif, Supermol1994, Agnes22, Tristan, Grenouille, AnnaNiem, D*N, Medic, jayah, Zillionaire)
Activiteitenagenda
December 2016
De enige echte Forumquiz, olv Lucy
16 januari
Realitynet Game Night
Januari-april 2017
Mol online olv Mollenvanger, Ldhmolletje, Timvdons
Maart 2017
18 maart Fandag WIDM
Mei 2017
Realitynet Songfestival!

Wie is... de mol? 2017

punaise

Opdrachten

punaise
Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Pretpark (9)
2. Papierfabriek (7.5)
3. Rechtbank (7.5)
4. Dubbelspel (6.8)
5. Game on (6.6)
  1. Game on (6.6)
2. Dubbelspel (6.8)
3. Rechtbank (7.5)
4. Papierfabriek (7.5)
5. Pretpark (9)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Game on

Alle 10 kandidaten staan in een bos en gaan op zoek naar 4 helikopter tickets. Degene die de tickets hebben gevonden gaan per helikopter naar Portland en landen daar op het dak van een gebouw. Vanaf daar moeten zij met behulp van een verrekijker op zoek naar een plek in Portland waar zij 4 vrijstellingen kunnen vinden. De plek blijkt een brug te zijn waar zij de 4 vrijstellingen in een kist vinden. De overige 6 kandidaten gaan in 2 groepjes van 3 op zoek naar 5 plekken in Portland waar zij geld kunnen vinden en 1 vraagteken.

aantal stemmen: 51
Log in!
 Dubbelspel

De vier kandidaten met een vrijstelling worden één voor één ondervraagd door Art in een oude bioscoop. Zij krijgen de vraag of zij hun vrijstelling willen inleveren om de hele groep door te laten gaan naar de volgende aflevering. Maar zij moeten dan wel allemaal hun vrijstelling inleveren. De andere 6 kandidaten zitten in een andere ruimte en kunnen de ondervragingen zien. Zij kunnen met het gevonden vraagteken de vrijstelling van 1 van de 4 andere kandidaten ongeldig maken indien zij niet unaniem kiezen voor een vrijstelling voor de hele groep.

aantal stemmen: 51
Log in!
Aflevering 2
 Papierfabriek

De kandidaten zijn in een oude, verlaten papierfabriek. De kandidaten krijgen een uur de tijd om 7 opdrachten in het uitgebreide complex te vinden en tot een goed einde te brengen. Per opdracht is maximaal 500 euro te verdienen. Tijdens de opdrachten worden 3 kandidaten "ontvoerd".

aantal stemmen: 41
Log in!
 Pretpark

De 6 niet ontvoerde kandidaten bevinden zich in een pretpark. Vanaf een centraal punt moeten zij naar een attractie in het park gaan om daar een ritje in de attractie te maken. Per attractie is een bepaald bedrag te winnen en elke attractie mag maar 1 keer door de kandidaten bezocht worden. De aanwezige bewakers in het park kunnen de kandidaten beschieten met een lasergun. De kandidaten hebben ook een lasergun om terug te kunnen schieten. Zodra een kandidaat is geraakt, komt het verdiende geld van die attractie uiteraard niet in de pot.

aantal stemmen: 41
Log in!
 Rechtbank

De ontvoerde kandidaten zijn weer terecht. In een rechtbank vertellen zij één voor één wat zij hebben meegemaakt. Twee verhalen zijn waar en 1 is gelogen. De 6 andere kandidaten vormen de jury en zij moeten bepalen welk verhaal gelogen is. Hebben zij dit goed dan verdienen ze 1000 euro voor de pot. Hebben ze het fout, dan verdient de kandidaat die gelogen heeft een vrijstelling.

aantal stemmen: 41
Log in!
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.249 seconden met 17 queries.