ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
357 gasten en 1 vaste bezoeker (Nys-Fan)
Activiteitenagenda
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Opdrachten in Wie is..de Mol?

punaise

 

punaise
In elke aflevering van Wie is de Mol? moeten de kandidaten een aantal opdrachten tot een goed einde brengen. De ene opdracht is voor echte denkers, de andere heeft te maken met de sportiviteit van de deelnemers. Hier kun je de opdrachten een cijfer geven! Aan het eind zien we dan wat de best- en minst gewaardeerde opdrachten zijn van WIDM 2007!
 

punaise

 

punaise
Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Ayutthaya (9)
2. Foto-opdracht (8.6)
3. De lift (8.4)
4. Er is ook een trap! (8.2)
5. Veiling (8)
  1. Bagage (6)
2. Letters in the city? (6.7)
3. De Trein (7)
4. Bouwwerk strand (7)
5. Pucket-stad (7.1)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Bagage

De kandidaten moeten op het vliegveld in Bangkok zoveel mogelijk bagage, die ze niet nodig hebben, achterlaten. Per kilo verdienen ze 100 voor de pot.

aantal stemmen: 138
Log in!
 Huisje, boompje, beestje

De kandidaten hebben 10 minuten om elkaar beter te leren kennen. Daarna krijgen ze filmpjes te zien die over de kandidaten gaan. Iedereen moet raden over wie het filmpje gaat, en het antwoord opschrijven. Bij een fout antwoord valt de kandidaat af, een goed antwoord levert een joker op. Als iemand het tot ronde zes haalt, gaat er 2.500,- in de pot.

aantal stemmen: 137
Log in!
 ChinaTown

Voordat opdracht 3 begint, is Alex van de groep afgezonderd en wacht ergens in Chinatown totdat hij gevonden wordt. De overgebleven kandidaten kunnen hem vinden door middel van aanwijzingen. Die aanwijzingen vertellen of ze links, rechts of eventueel rechtdoor moeten. Per kandidaat die bij Alex aankomt gaat er 250,- in de pot. Kiezen ze echter de verkeerde richting moet er 1 kandidaat achterblijven. Hebben ze Alex eenmaal gevonden, hebben ze de keuze om n maal (= vrijstelling voor Alex) of twee maal(= geld in de pot) op een klok te slaan.

aantal stemmen: 135
Log in!
Aflevering 2
 Letters in the city?

De kandidaten zijn in groepen verdeeld. 1 team van drie zit in de control-room, vanwaar ze de andere kandidatenkoppels naar de letters sturen die over de stad zijn verdeeld. De kandidaten mogen per koppel maar 1 keer van een bepaald vervoersmiddel gebruik maken. Als alle letters verzameld zijn staat er een opdracht, weten ze de opdracht uit te voeren stijgt de stand van de pot met 3000,-

aantal stemmen: 119
Log in!
 Er is ook een trap!

De kandidaten worden door middel van een grote glazen lift naar de top van n van de hoogste gebouwen van Azi gebracht. Daar aangekomen moeten er minimaal 5 vrijwilligers zijn om van de wolkenkrabber te abseilen. Daar krijgen ze 2500,- voor. Beneden aangekomen krijgen ze een voorstel om de rest k te laten abseilen. Lukt hen het de overgebleven kandidaten ook over de rand te krijgen, verdienen ze in plaats van de 2500, 10.000,-

aantal stemmen: 121
Log in!
Aflevering 3
 Ayutthaya

De kandidaten moeten op een tempelcomplex een route lopen naar het midden. Daar staat een grote toren, waarin een Budhabeeld staat. Om bij die toren te komen, moeten ze n voor n de juiste weg proberen te vinden. Op de route komen ze een bewaker van het complex tegen, die hen kan stoppen, hen een joker geven of geld aanbiedt. De kandidaat ligt uit het spel als de man in het blauw hem of haar stopt. Ook een doodlopende weg betekend een exit. De kandidaat staat in verbinding met de andere kandidaten, die de juiste route moeten onthouden. Als aan het eind n van de kandidaten de toren weet de beklimmen, is het geld wat hij of zij bij zich draagt voor de groep. In totaal is er met deze opdracht 3.000,- te verdienen.

aantal stemmen: 113
Log in!
 De Trein

De volgende dagen zullen iets noordelijkers worden beleefd, en dus reizen de kandidaten per nachttrein door Tailand. Onderweg moeten ze elk station waar de trein stopt, opschrijven. Steeds zullen er dus twee mensen wakker moeten blijven. De eerstevolgende keer dat ze Karel zien, moeten ze een lijstje hebben met alle stations. Lukt het ze, om dit foutloos te kunnen laten horen, wordt de pot gevuld met 3.000,-

aantal stemmen: 112
Log in!
Aflevering 4
 Buggyhunt

De kandidaten komen op een terrein waar kan worden geraced met buggy's. Er worden twee groepen gemaakt, 2 kandidaten gaan vluchten en 5 kandidaten jagen. Allemaal krijgen ze een buggy, behalve n, die zal jagen vanuit een vliegtuigje in de lucht. Beide groepen maken kans om een vrijstelling te mogen verdelen. Lukt het de jagers om de vluchters binnen de tijd uit het spel te schieten, krijgen zij de vrijstelling. Maar weten de vluchters 20 minuten ongeraakt te blijven, verdienen zij 'm. Onderweg ligt 5000,- voor het oprapen, maar zodra de vluchters zijn geraakt, stop het spel.

aantal stemmen: 106
Log in!
 Veiling

De kandidaten worden geblinddoekt naast elkaar opgesteld. Ze staan tussen houten schotten, zodat ze elkaar niet kunnen zien. Karel laat n voor n dingen uit de afgelopen aflevering zien, waarop de kandidaten bieden. Ze moeten het geld uit de pot gebruiken. Degene met het voorlaatste bod, krijgt het veilingitem, er zit immers een mol in het spel. Wordt heel de pot leeggeboden, blijft er nog 100,- in het spel, waarmee zes kandidaten een slaapplaats en eten mee moeten zien te regelen. Twee anderen verblijven in een luxe oord, n van de veilingitems.

aantal stemmen: 109
Log in!
Aflevering 5
 De Draak

De kandidaten moeten aan de hand van het gewicht blokken opstapelen. Van links naar rechts, en van boven naar beneden moeten ze opgestapeld worden van licht naar zwaar. De olifanten kunnen helpen bij het omhoog tillen van de blokken. Met de opdracht is in totaal 4500 te verdienen. Echter, er kunnen hints worden gekocht. Die kosten 500 per stuk. Nadat alle blokken zijn opgestapeld worden de houten platen ervan voor geschoven. De opdracht is geslaagd als de draak correct is afgebeeld.

aantal stemmen: 104
Log in!
 Vlotvaren

In groepjes van twee of drie varen de kandidaten op een vlot stroomafwaarts van een rivier. Onderweg komen ze vatten tegen, die aan de oever van de rivier staan. De kandidaten mogen alleen hun eigen vatten meenemen, de namen staan erop. Voor elk vat wat bij de finish aankomt op het juist vlot, verdienen ze 250.

aantal stemmen: 104
Log in!
Aflevering 6
 Jungletocht

De groep wordt in tween gedeeld, een fitte en een minderfitte groep. Beide groepen moeten een route volgen, die dwars door de jungle loopt. Het doel is om Karel te vinden. De fitte groep legt een langere en moeilijkere route af dan de minderfitte. Onderweg vinden ze foto's en aanwijzingen. Met de foto's moet de minderfitte groep, die als eerste bij Karel aankomte, een volgorde van kandidaten bepalen. Elke steen, die op de grond ligt, stelt een kandidaat voor. De juiste volgorde wordt bepaald door een foto, maar dat weten de kandidaten niet. Slaagd de opdracht, krijgen ze 5000 voor de pot.

aantal stemmen: 87
Log in!
 De lift

De kandidaten moeten n voor n met Karel in een lift gaan staan. Daar krijgen ze drie vragen over de afgelopen opdrachten. Na elke vraag moeten de kandidaten naar een andere etage. Zijn alle vragen goed beantwoord, staat de Mol op de verdieping die Karel noemt. Echter, bij n of meerdere foute antwoorden weet je niet zeker of de Mol er staat. Het kan dan ook een andere kandidaat zijn. Voor elke kandidaat die de Mol rcht in de ogen heeft gekeken, komt er 1000 in de pot. Dit komt er dus pas aan het eind van de aflevering bij.

aantal stemmen: 93
Log in!
 Foto-opdracht

Op een plein waar het wemelt van de fotograferende toeristen, moeten de kandidaten zorgen dat ze zelf niet gefotografeerd worden. Zodra ze op de foto worden gezet door de 'geheime fotograaf' liggen ze uit het spel. Lukt het ze echter om zelf een foto van de fotograaf te maken, slaagt de opdracht en wordt de pot gespekt met 5000.

aantal stemmen: 94
Log in!
Aflevering 7
 Roeiboot

Op twee eilanden liggen flessen met geld verstopt. De kandidaten moeten zorgen dat ze zoveel mogelijk geld vinden. Hiervoor hebben ze precies 1 uur. Ze kunnen met een roeiboot naar het andere eiland varen. Uiteindelijk wordt het gevonden geld vermenigvuldigd met de minuten die nog over zijn. Echter, het geld dat de Mol vindt, komt niet in de pot. Het bedrag wordt pas aan het eind van de serie bekend.

aantal stemmen: 78
Log in!
 Tentjes onderhandelen

Op n van de eilanden van de vorige opdracht, moeten de kandidaten tentjes opzetten. In totaal 5 tentjes, voor elke kandidaat n. Bij elk tentje hoort een cadeautje, behalve bij 1. Dit varieert van een vrijstelling tot de testantwoorden van de laatste afgevallen kandidaat. En tentje heeft echter niets. Ligt er de volgende morgen in elk tentje maar 1 kandidaat, wordt er 5000 opgeteld bij de pot. Iedereen die alleen in een tent ligt, krijgt het cadeau wat bij die tent hoor. Degenen die met twee in n tent liggen, krijgen niks.

aantal stemmen: 79
Log in!
 Pucket-stad

De kandidaten krijgen een rondleiding door Pucket en moeten zorgen dat ze zoveel mogelijk over de stad onthouden. Ondertussen hebben alle kandidaten, behalve n, een geheime opdracht. Deze opdracht moeten ze zo goed mogelijk zien uit te voeren. Lukt het de kandidaat zonder een opdracht te raden welke opdrachten de anderen uit moesten voeren, krijgen ze 3000.

aantal stemmen: 78
Log in!
Aflevering 8
 Boksring

De kandidaten worden in twee groepen van twee gedeeld, de bouwers en de slopers. De slopers spelen een spelletje Jenga, de bouwers moeten met kaarten een kaartenhuis bouwen. De verliezers moeten een tor opeten. De twee winnaar spelen tegen elkaar het spel 'geen ja en geen nee', de verliezer van dat spelletje moet inschatten of de verliezers van Jenga en het kaartenhuis de tor hebben gegeten of niet. Minimaal twee torren moeten opgegeten worden, wil er 3000 in de pot komen.

aantal stemmen: 65
Log in!
 Bouwwerk strand

Hoog in de bomen hangen vier enveloppen. In elke envelop zit een deel van de opdracht. Met stukken touw en stammen moeten de kandidaten ladders maken om de enveloppen te pakken. Elke gemaakte ladder mag maar n maal gebruikt worden. Wordt de opdracht die in de enveloppen zit goed uitgevoerd, komt er 3000 in de pot!

aantal stemmen: 66
Log in!
 Productie Spionage

En voor n worden de kandidaten in 'het hol van de Mol' gebracht. Daar moeten ze wachten totdat de laptop klaar is voor het maken van de test, denken ze. Want er hangen een aantal camera's die elke stap van de kandidaat registreert. Open en bloot staat er een mand met jokers, liggen er ordners met namen als 'bio kandidaten' en 'draaiboek'. Als de andere kandidaten goed weten te voorspellen wat de ander gaat doen, komt er 1000 in de pot, per goede voorspelling.

aantal stemmen: 68
Log in!
Aflevering 9
 Zeekano/Grotten

Met behulp van een GPS-apparaatje zoeken de kandidaten per tweetal hun weg over de zee bij Takua Thung. Ze krijgen een coordinaat en op die plaats vinden ze steeds het volgende coordinaat. Uiteindelijk moeten ze individueel in een zeekano verder, door een grot waarna ze op een prachtige plaats terechtkomen. Daar hangt een envelop met de keuze f 5000 en de excecutie gaat alsnog door.. f geen geld en een finale met vier.

aantal stemmen: 43
Log in!
 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.257 seconden met 18 queries.