ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
453 gasten en 7 vaste bezoekers (Daisy, Nieky, Silvermaiden, hetoord, de_witte, Miek1999, FrankLapidus)
Activiteitenagenda
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Wie is de Mol? - Opdrachten

punaise

 

punaise
Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Bommetje! (9.1)
2. Maisveld (9)
3. Cruiseschip (8.9)
4. Seinen (8.8)
5. Get The Picture (8.8)
  1. Kamers kiezen (5.9)
2. De Bagage (6)
3. Topito's (6.3)
4. Wat weten ze over elkaar? (6.5)
5. Tijdklok (7)
 

punaise

 

punaise

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Wat weten ze over elkaar?

Iedere kandidaat krijgt een vraag of een andere kandidaat. Vragen als 'welke kleur veters heeft Nicolette' en 'Welk figuurtje staat er op de pet van Edo' leveren € 250 voor de pot op, mits ze goed beantwoord worden.

aantal stemmen: 117
Log in!
 Fietsen & Klimmen

De groep wordt in tweeën verdeeld als klimmers en fietsers. De klimmers moeten ieder een fietser uitkiezen en zorgen dat ze voor 'hun' fietsen naar boven zijn geklommen. Voor elke klimmer die boven komt voor dat de fietser gearriveerd is komt er € 1000 in de pot.

aantal stemmen: 113
Log in!
 PieterJan's grote jokershow

Op een tafel liggen 17 jokers. PieterJan legt één voor één een joker in het midden. De kandidaten mogen maar één keer pakken, dus één keer kans op jokers.

aantal stemmen: 113
Log in!
Aflevering 2
 Scherven Schieten

De kandidaten moeten schieten op drie rijen met glazen flessen. Wordt er een fles op de bovenste rij kapot geschoten krijgt de kandidaat een topito maal het cijfer op de fles. De middelste rij is de cijfers in euro's waard. Op de onderste rij staan namen. Deze rij maakt een kandidaat game over en de eerder gewonnen topito's of euro's worden ongedaan gemaakt, als de fles geraakt wordt.

aantal stemmen: 100
Log in!
 Seinen

De kandidaten, die verspreid staan op verschillende centrale punten, moeten via morse, gebaren en het semafoor alfabet namen van kandidaten aan elkaar doorgeven. Als de laatste kandidaat uiteindelijk dezelfde namen heeft als de eerste kandidaat is de opdracht geslaagd en komt er € 3000 in de pot.

aantal stemmen: 106
Log in!
 De Bagage

De kandidaten moeten de bagage herpakken, er mag vanaf nu maximaal 100 kilo mee. De laatse tas die gewogen wordt levert zn gewicht in kilo's maal 100 op. Echter, komt het gewicht met de laatste koffer boven de 100 kilo is de opdracht mislukt en moet er alsnog bagage uitgehaald worden tot de 100 bereikt is.

aantal stemmen: 102
Log in!
Aflevering 3
 Topito's

In deze opdracht kunnen de kandidaten Topito's verdienen. De Topito's liggen verspreid onder plasic bakjes en deze worden een voor een getoond. De kandidaat die als eerste ja roept krijgt de inhoud van het bakje. Elke kandidaat krijgt de inhoud van maar 1 bakje.

aantal stemmen: 94
Log in!
 Zin City

Elke kandidaat mag een bord uitzoeken met daarom 2 woorden. Deze moet om de nek worden gehangen zodat er op de buik en op de rug een woord hangt. Door middel van handboeien kunnen de kandidaten zich aan elkaar vastketenen en zo een zin vormen. Hoe langer de zin, hoe groter het bedrag dat in de pot gaat.

aantal stemmen: 96
Log in!
 Maisveld

Het geld dat met deze opdracht te verdienen valt, zit verstopt in een maisveld. Het maisveld wordt bewaakt door jagers, die een kandidaat uit het spel spelen zodra ze deze te pakken hebben gekregen. De eerste groep gaat de open plekken in het veld, waar straks € 500 te vinden is, veilig stellen als 'save zone'. Ze hijsen daarbij een vlaggetje omhoog. Dat vlaggetje bepaald straks de hoogte van het bedrag. Als er 1/4 opstaat komt er 1/4 van € 500 in de pot. De tweede groep gaat het geld ophalen. Het geld is pas echt verdiend als ze over de finish zijn, aan de overkant van het veld.

aantal stemmen: 105
Log in!
Aflevering 4
 Get The Picture

In de hotelkamers van de kandidaten bevinden zich aanwijzingen over de opdracht. Ze moeten bepaalde foto's vinden die ze niet bekend voorkomen. Lijkt makkelijk, maar dat wordt al moelijker als ze tussen honderden foto's hangen van opdrachten die ze eerder gedaan hebben. Op de achterkant van de foto's staat de code voor de kluis waar het geld in ligt.

aantal stemmen: 89
Log in!
 Bommetje!

De kandidaten moeten op een fabrieksterrein een aantal bommen onschadelijk maken. Dit doen ze met behulp van code's of vragen. Elke bom die onschadelijk gemaakt wordt levert veel geld op. Echter, wordt een kandidaat geraakt door de (verf)bom is deze uitgeschakeld.

aantal stemmen: 92
Log in!
 Vraag het de Mol!

PJH stelt de kandidaten een vraag. Daarna mogen ze de Mol een vraag stellen. Deze antwoord door middel van het doven van een kaars. Links uit is nee, rechts uit is ja. Hebben ze het antwoord van PJH goed geantwoord, zal de Mol ook eerlijk antwoorden.

aantal stemmen: 88
Log in!
Aflevering 5
 The Wooden Coaster

De kandidaten moeten tijdens een achtbaanrit vragen en antwoorden die op een kaartje staan aan elkaar koppelen. Het tweede ritje krijgen de kandidaten nog meer kaartjes met daarop een getal. Deze moeten ze bij elkaar optellen. Hebben ze dit goed, wordt er geld verdiend voor de pot.

aantal stemmen: 78
Log in!
 Kamers kiezen

De kandidaten zitten in een luxe hotel en moeten 1 voor 1 bij PieterJan komen. Hij stelt hen twee vragen. 1) of ze een nachtje in het meest luxe hotel van Mexico willen slapen en 2) of ze een vrijstelling willen kopen. Beide kosten € 1000,-

aantal stemmen: 81
Log in!
 Torre Latino

De kandidaat die in de vorige opdracht de vrijstelling gekocht heeft wordt afgezonderd van de groep. De rest van de kandidaten wordt verdeeld in drie teams, twee van twee en éen van éen. De persoon die in zn eentje opereerd staat op de hoogste toren van Mexico en is in het bezit van het adres waar de kandidaat met de vrijstelling zit. Hij moet contact leggen met de twee koppels die beneden met een mobiele telefoon rondlopen. Maar hij weet het nummer niet, dat moeten de twee teams aan hem duidelijk maken door gebaren of andere hulpmiddelen. Zodra hij het nummer weet kan hij het adres doorgeven aan de koppels. Als éen van de koppels binnen twee uur bij de kandidaat met de vrijstelling is, verdwijnt de vrijstelling bij die persoon en komt er € 2500,- in de pot.

aantal stemmen: 82
Log in!
Aflevering 6
 De bootjes

De kandidaten moeten in een gondelpark van 200 pesos 1000 pesos maken. Dit doen ze door middel van bv. het zingen van een lied voor de mensen in de gondel. Twee kandidaten doen niet mee maar moeten gokken of de andere kandidaten het redden. Met de opdracht is maximaal € 4000 te verdienen.

aantal stemmen: 67
Log in!
 TAXI

Twee kandidaten worden van de groep afgezonderd. De andere kandidaten krijgen allemaal een taxi waarin ze door de stad rijden. De bedoeling is dat het koppel de andere kandidaten via de telefoon zo stuurt, dat de taxi's naast elkaar bij een stoplicht komen te staan. Op elk van de vier taxi's staat het een letter van het woord, jawel, TAXI. Staan de taxi's in de goede volgorde voor het stoplicht wordt er geld verdiend.

aantal stemmen: 67
Log in!
 De dubbele opdracht

De kandidaten moeten de opdrachten die ze de afgelopen dagen gedaan hebben op volgorde opnoemen. Daarbij bepaald het lot of elke kandidaat die het eind van de opdracht haalt/niet haalt € 250 voor de pot oplevert/kost. Als na de opdracht iedereen denkt dat de opdracht voorbij is mogen ze het nog een keer proberen.

aantal stemmen: 67
Log in!
Aflevering 7
 Piñata slaan

De kandidaten worden gesplitst in een groep van twee en een groep van drie. Het trio moet met auto en navigatiesysteem een route volgen die hen, als ze de cryptische omschrijving van de TomTom snappen, bij het koppel brengt wat meteen op de eindbestemming is gebracht. Het koppel heeft daar een aantal Mexicaanse poppen heeft opgehangen. In één van deze zogenaamde piñata's hebben ze € 1500 gestopt. Ze moeten via een aanwijzing aangeven in welke pop ze het geld hebben gestopt en dan maar hopen dat de andere drie het goed interpreteren.

aantal stemmen: 67
Log in!
 Speedboten

De kandidaten moeten met speedboten in een mangrove op zoek naar bordjes met geld. Deze bedragen moeten ze goed onthouden. Daarna wordt Regina vrijwillig afgezonderd, ze gaat vliegen in een helicopter om de kandidaten in de speedboten aanwijzingen te geven. Ze moeten namelijk de zee op, op zoek naar drijvende kisten. Deze kunnen ze openen met sleutels. De inhoud van de kist varieert van € 250,- tot € 1750.

aantal stemmen: 68
Log in!
Aflevering 8
 Cruiseschip

De kandidaten moeten op een aantal verdiepingen op een cruiseschip geld zoeken. Dit geld staat aangegeven op kaarten. Iedere kandidaat heeft zo'n kaart, maar mag het geld wat op zijn of haar kaart staat niet zelf vinden. Via de portofoon kunnen ze de anderen vetellen waar het geld te vinden is. Ze mogen elkaar onderweg niet tegenkomen. Binnen een uur moeten ze op een centraal punt zijn. Er is met deze opdracht maximaal € 2400 te verdienen voor de pot.

aantal stemmen: 58
Log in!
 Tijdklok

De kandidaten moeten een eigen systeem van tijdwaarneming bedenken. De bedoeling is om een wekker precies om middernacht stil te zetten. Ze kunnen alleen niet zien hoe laat het op de wekker is. Lukt het verdienen ze €3000 voor de pot.

aantal stemmen: 54
Log in!
 Grot/Pokeren

De kandidaten worden verdeeld in twee teams. Beide teams krijgen een kaartspel waaruit twee kaarten zijn verdwenen. Ze moeten deze zoeken in een grot met water. Het team wat als eerste de kaarten gevonden heeft gaat pokeren voor de vrijstelling. De verliezers pokeren mee, als zij winnen komt er € 3000 in de pot.

aantal stemmen: 56
Log in!
Aflevering 9
 Levend begraven

De kandidaten worden ingedeeld naar eigenschappen. Eén kandidaat moet een graafmachine bedienen, één moet in een kist gaan liggen en één moet goudstaafjes uit het opgegraven zand zoeken. Zolang de kandidaat die in de kist ligt het volhoudt, blijft het spel doorgaan. Elk goudstaafje is € 500 waard.

aantal stemmen: 49
Log in!
 

Wie is de Mol? - WieIsDeMol.Com is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.26 seconden met 18 queries.