Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Geketende wandeling (9.2)
2. Bungeejumpen en jongleren (8.5)
3. Vietnamees koken (8.4)
4. Mol kiezen (8)
  1. Mol kiezen (8)
2. Vietnamees koken (8.4)
3. Bungeejumpen en jongleren (8.5)
4. Geketende wandeling (9.2)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Bungeejumpen en jongleren
De kandidaten moeten in duo's naar boven waarbij één van beiden moet bungeejumpen voor geld. Hoeveel geld er wordt verdiend hangt af van hoe lang de kandidaat die zij hebben aangewezen kan jongleren. Wie er moet springen wordt bepaald door wiens balletje het eerste op de grond valt. Als je springt, kun je verschillende letters van een zin lezen op een mat. Als de zin wordt gevonden wordt het bedrag verdubbeld.
8.5 Log in!
 Mol kiezen
In het bijzijn van iedereen krijgen 7 kandidaten op hun schermpje te zien dat zij niet de mol worden en 3 dat zij misschien de mol worden. Daarna worden ze kort ondervraagd door Gilles. Op basis van hun reactie wordt een mol geselecteerd. Lukt het hen om het hoofd koel te houden?
8 Log in!
Aflevering 2
 Vietnamees koken
De kandidaten moeten in tweetallen om beurten 8 minuten lang het Vietnamese gerecht "cha ca" maken. Het eerste duo krijgt het één keer voorgedaan en moet het recept dan aan de volgende koks doorgeven. De andere kandidaten moeten ondertussen torens bouwen van balkjes en cilinders om stappen in het recept vrij te spelen.
8.4 Log in!
 Geketende wandeling
De kandidaten worden verdeeld in een sterke en een zwakke groep, die ieder aan elkaar geketend een wandeling moeten afleggen. Hoe sneller de sterke groep erover doet, hoe meer er verdiend kan worden. Ze moeten echter niet te snel zijn, want het geld wordt alleen verdiend als de zwakke groep sneller binnen is. Onderweg kunnen er opdrachten gedaan worden voor extra geld, dat alleen meetelt als de zwakke groep het minstens even goed doet.
9.2 Log in!