Auteur Topic: [kandidaat] Stine Jensen  (gelezen 133518 keer)

Offline Thingy

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #340 Gepost op: 28-01-2018, 00:22:33 »
Nadat er gezegd werd dat de mol langs de kandidaten was gelopen bleef Stine erg lang voor haar uit kijken, terwijl de anderen rond keken naar de reacties van de anderen kandidaten. Kreeg hier uit het gevoel dat zij bang was om de reacties te zien omdat iemand haar misschien als mol heeft gezien.

Ja zoiets wilde ik ook schrijven. Ik vind dat extra vreemd omdat zij juist zo gespecialiseerd zou moeten zijn in het herkennen van leugens/nonverbaal gedrag. Ze ging vooral goed observeren en deduceren toch? Maar ze zit of staat volgens mij vaak op zo’n manier in de groep dat anderen haar gezicht niet goed zien (kan toeval zijn of wat introvert) en zij dus ook hun gezicht niet kan observeren (niet nodig als mol?)
durf niemand meer weg te strepen, dankzij Jan

Offline Gadoesja

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #341 Gepost op: 28-01-2018, 00:43:36 »
Stine heeft heel consequent haar verdachte Emilio in de gaten gehouden. Ook bij de eerste opdracht van aflevering 4 lijkt het me geen toeval dat ze haar hand opsteekt als persoon die geen claustrofobie heeft nadat Emilio dit doet. Weer een teken voor mij dat ze kandidaat is.
Helemaal mijn idee, zo zag ik het ook. Dacht ook te merken dat zij Olcay goed in de gaten hield.

Offline Loebas

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #342 Gepost op: 28-01-2018, 01:30:07 »
Maar ze blijft een helder licht!

*zaklamp blijft aan!*
Omnia vincit amor

Offline Sven.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #343 Gepost op: 28-01-2018, 08:39:36 »
Aaargh, weer een aflevering verder, weer niks opgeschoten in mijn Stine/Simone dilemma.

Waarom Stine verdacht was:
-Bij de eerste opdracht heeft ze de telefoon sowieso een keer uitgeduwd / buiten het bereik gehouden. Misschien zelfs vaker. En dan “oeps was buiten het bereik”.
-Ik vond haar heel vaag en onprettig bij het doorgeven van de aanwijzingen. Ze liet vaak cruciale dingen weg, waar dat dan later snel nog door Emilio werd gecorrigeerd (dat tafereel met de man met het schild en het zwaard).
-Bij de tweede opdracht was ze de enige die bij vraag 1 voor “nee” koos. Volgens het moldagboek moest de mol alleen lopen als de kandidaat vraag 1 met “ja” beantwoordde. Stine kon toch niet bij zichzelf lopen, dus vandaar de “nee”?
-Wilde in de derde opdracht niet ziplinen. Volgens mij ook deels uit angst. Ze zou moeten als ze weet dat ze toch een lege envelop brengt en de volle er nog hangt uit goodwill. Maar nu (blijkbaar Emilio) hem al mee had genomen, hoefde ze niet meer een kon ze angst boven een kandidatenactie laten gaan.
-Reageert nog steeds zo secundair dat ik het vaag vind. Kan je wel in “Dus ik ben” doen, maar in sommige opdrachten in WIDM mag je wel iets enthousiaster of geschokter reageren.
WIDM-Pool: 2013 #346 - 2014 #206 - 2015 #194 - 2016 #72 - 2017 #93 - 2018 #82 - 2019 #135 - 2020 #3 - Renaissance #92

Offline Joost2

  • winnaar pool pelgrimscode 2013
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #344 Gepost op: 28-01-2018, 10:04:01 »
De telefoon buiten bereik houden werkt, nee antwoorden zorgt ervoor dat je niet bij jezelf moet langs lopen (maar een vrouw van de productie), vervolgens inderdaad voor zich uit kijken bij de onthulling om vooral je gezicht in de plooi te kunnen houden en dan net zoals Inge je werkelijke angst uitvergroten en een polsblessure veinzen ja nee Stine had in elke opdracht het voor elkaar. Goede vooruitzichten ook als mol, juist bij  deze opdrachten weet je perfect hoe je moet handelen of reageren.
Petra, Sigrid, John, Astrid, Lottie, Fré/Peggy, Dick, Dunya, Viv, Arjen, Anna, Hade, Janine/Carolien, Sophie, Chris, Ellie, Sigrid, Jan, Sarah, Nathan

Offline Lo

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #345 Gepost op: 28-01-2018, 10:18:57 »
Ja precies (al zou ik niet weten waarom iemand van de productie zou moeten langslopen, het is altijd gewoon een kolderiek stukje tussen Art en mol dan). Maar ik dacht eerst wel gelijk, het zal toch niet zo worden dat iedereen weer dezelfde antwoorden geeft BEHALVE Stine en Simone... en jaaaaaaaaaaaaa hoor... alleen die weken af. Maar ja, als je NIET wilt weten wie de mol is omdat je weet dat je dan vlak langs jezelf moet gaan lopen, wat niet kan want je kunt jezelf niet dupliceren, is toch wel veel sterker dan Simone die gewoon de vraag kreeg of zij de mol is.

Precies hetzelfde gebeurde bij dat abseilen... toch niet WEER dat S en S tot het laatst wachten?! Want alleen dan oefen je invloed uit. Je wilt niet dat er veel mensen gaan; je wilt ontmoedigen. De enige die echter daadwerkelijk daartoe bijdraagt is Stine die al vanaf het begin twijfel aandraagt... zij wat aan de pols, dan mag een ander ook wat aandragen als smoes... en in de loop van het spel werd het wel goed duidelijk dat Simone altijd wel zou gaan en Stine niet. Ook dat de kabel knapte bij Simone had geen invloed... had dat dan voor in het spel gedaan, dan had iedereen de schrik goed te pakken gehad en waren er minder gegaan. Natuurlijk, dat Stine uiteindelijk niet ging had geen invloed meer want het geld was al aan de overkant. Dus ze bleef er wel onverdacht bij. Toch was het weer een zo groot mogelijke joekel van een molstreek hier.

Verdere duidelijke molstreken; het tunnelen, want de mol wil natuurlijk ondergronds zitten. Extra pluspunt dat Emilio wel wilde want die verdenkt haar niet, zo weet ze, dus ze kon dan vrijuit mollen... hand omhoog dus. Lukte ook fantastisch natuurlijk door de mislukte communicatie wat puur uit haar kwam.... Loes en Emilio stonden op totaal onbelangrijke posten, het enige wat zij steeds deden was de hakkelende Stine corrigeren ("in godsnaam!", roepen ze nog uit haha, en dat het een galerij was, wat veel duidelijk is dan 'bogen'). Het was ook typisch dat Stine totaal geen info gaf, pas toen Olcay erop stond dat ze vertelde wat er dan op de plaatjes stond begon ze het schoorvoetend te vertellen, en pas toen bleken dat allemaal herkenningspunten te zijn waardoor ze alsnog verder kwamen. Emilio nog "kun je dat ook gewoon even normaal omschrijven??!!" haha. Heel duidelijk moment ook van obvious liegen is als zij de verbinding verliest halverwege de beschrijvingen wat de groep haar kwalijk neemt, en Emilio dan vraagt wat er gebeurt, of zij hebben opgehangen. "Uhh.. ja..", zegt ze dan. Draait zich ook helemaal weg bij dat antwoord... totale leugen.

Simone deed ondertussen allemaal perfecte dingen, leidde de groep naar de herkende punten bijv. het theater... bleek ook correct en er was toen nog zat tijd, dat was pas op de helft. Maar toen ging Stine weer vertragen "blijf maar even rustig daar wachten op nieuwe instructies van ons" hahaha. Dat terwijl Simone intussen zelfs bij politieagenten gaat vragen waar de straat is en dan roept "ja dit is hem" terwijl iedereen daar verder nog radeloos heen en weer rende... weer een puur goede kandidaatsactie. Simone roept ook wanhopig op het eind nog "ja dat zegt Stine nu pas!" dus ik denk ook wel dat zij veel in de test op haar inzet.

Het is dat Loes daar beneden Emilio ook gek zat te maken anders was hij wel weer op Stine gaan inzetten. Jan zat totaal niet op Stine maar had een vrijstelling anders was hij er beslist uit gegaan (en UITERAARD zette Stine daarom de ZV niet in. Maar in dat bondjesgesprek overtuigt hij Emilio wel van de kwalijke dingen die vooral Simone heeft gedaan en dat moet Emilio totaal op het verkeerde been gezet hebben. En later ook dat gesprek met Olcay (slapie Stine). Na het abseilen omarmt Emilio haar ook helemaal en lopen ze zo samen weg. Dus de verdenking die hij op haar had verleden weken is helemaal weg, dat zegt hij ook in de test want hij spreidt over 4 waarbij GEEN Stine meer...

Ik denk trouwens dat Stine die clown was op de achtergrond bij Emilio in het park. Die komt 2x voor, 1x op afstand scherp en dan nog 1x heel waas maar vlakbij, linksonder in beeld. En in het laatste shot is ze opeens weg... kortom... is voorbij gelopen. Die kleuren komen waas bij de rest ook terug... Emilio was dus de eerste die bij Art moest komen dus daar is het het meest logisch dat we de mol duidelijk vinden. Het zijn van die snipperkorte overgangen, moet je op still krijgen dan kan je dat vastleggen, maar zelf een digibeet daarin.

« Laatst bewerkt op: 28-01-2018, 13:58:07 door Lo »
De Waarzegster voorspelde toch de Toekoms goed door Anna te volgen :)

Offline Rogue

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Hear me roar.
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #346 Gepost op: 28-01-2018, 12:18:35 »
Ik heb een steenbok gezien vlak voor de test. Stine is een steenbok. Ik zit nog steeds vol op haar. Zeker na deze aflevering. 
Power is always dangerous. It attracts the worst and corrupts the best.

Offline Lo

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #347 Gepost op: 28-01-2018, 12:43:27 »
Wat grappig, ik schreef net elders over dat bokkensprongetje. Was ik trouwens de eerste die de gekleurde 'clown' had gespot, ik heb niet alle topics doorgelezen? Iemand anders had het wel nagekeken en het klopte. Als je goed kijkt zie je de kleurtjes ook bij de andere kandidaten voorbij komen, maar dan letterlijk 'voorbij komen', als in een beweging. Dus de waas tussen de vragen door. Bij Emilio is het een stand still, daarom is die zo mooi... je ziet haar op afstand, dan de waas full frontal-stil, dan volgende beeld weg. Bij de rest is het steeds 1x een bewegende waas. Bij Stine zelf zie je dat dan weer niet.... hmmmm gek, waarom zou dat zijn ::regenboog:: ::regenboog:: ::regenboog::
De Waarzegster voorspelde toch de Toekoms goed door Anna te volgen :)

Offline Nigel

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Winnaar Realitynet's Song Contest Helsinki 2017
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #348 Gepost op: 28-01-2018, 12:52:03 »
Nu ben ik er best wel zeker van Stine is de Mol! Als Stine niet de Mol is denk ik dat ze volgende week afvalt.
Mijn Mollen; 2015: Carolina Dijkhuizen, 2016: Taeke Taekema, 2017: Thomas Cammaert, 2018: Simone Weimans

Offline Rogue

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Hear me roar.
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #349 Gepost op: 28-01-2018, 13:01:27 »
Loes is trouwens ook een steenbok zie ik net.
Maar verdenk haar steeds minder.
Power is always dangerous. It attracts the worst and corrupts the best.

Offline Enigma TV

  • Forumlid
  • ENIGMA | De Uitverkorene
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #350 Gepost op: 28-01-2018, 13:34:47 »
Edit: Theorie die ik had bleek niet te kloppen. Dacht dat Stine bij de zipline een jurk aan had.  ::ohno::
« Laatst bewerkt op: 28-01-2018, 14:05:07 door Tweestrijd »

Offline Lo

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #351 Gepost op: 28-01-2018, 13:56:12 »
Er zit toch ook wel iets beweging in dat tweede fragment (de waas, komt ca. 20 seconden na 25.35 van de clown met duidelijke pruik en camera voor de neus) maar duidelijk dezelfde tuinbroek, en dus in beweging om 'vlak langs' te gaan. Het klopt als een bus want het komt dus alleen NA dat ja geantwoord is op de vraag of je de mol wilt weten... immers anders zou ze niet langslopen.
De Waarzegster voorspelde toch de Toekoms goed door Anna te volgen :)

Offline Sven.

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #352 Gepost op: 28-01-2018, 14:12:33 »
Kan je screenshots maken? Ik zie nergens een clown na 3 keer het fragment van Emilio kijken...
WIDM-Pool: 2013 #346 - 2014 #206 - 2015 #194 - 2016 #72 - 2017 #93 - 2018 #82 - 2019 #135 - 2020 #3 - Renaissance #92

Offline Juuls247

  • Forumlid
  • Horen | Zien | Zwijgen
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #353 Gepost op: 28-01-2018, 14:17:30 »
Kan je screenshots maken? Ik zie nergens een clown na 3 keer het fragment van Emilio kijken...
Is ook geen clown (imho), volgens mij hebben ze het over deze persoon in het rood:
Meer L

Offline Lo

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #354 Gepost op: 28-01-2018, 14:20:45 »
Ja klopt ::bravo::. Dat zou ik dus niet kunnen he, zo'n foto plaatsen.

Ik noem dat een clown ja ::rofl::

Zie dus ook 20 seconden hierna....
De Waarzegster voorspelde toch de Toekoms goed door Anna te volgen :)

Offline Juuls247

  • Forumlid
  • Horen | Zien | Zwijgen
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #355 Gepost op: 28-01-2018, 14:22:04 »
Maar als dit al een vermomd iemand moet zijn, dan lijkt mij qua postuur dit meer een Loes of Jan  :P
Niet mijn mollen, maar in mijn optiek heeft Stine wel een ander postuur?
Meer L

Offline Lo

  • Forumlid
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #356 Gepost op: 28-01-2018, 14:28:58 »
Dacht ik niet. Maar dat zij daar zo single staat, klaar om vlak langs te gaan lopen, en het leek mij ook nogal een wit snoetje daarachter die camera of wat het ook is... en dan die grote krullenbol, ik dacht toen ik het voor het eerst zag aan een geschminkte clown met alles erop en eraan. Nu zie ik ook een soort dekmantel rond de schouders, dus nog meer vermomming.
De Waarzegster voorspelde toch de Toekoms goed door Anna te volgen :)

Offline Run

  • winnaar WIDM-pool 2017
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #357 Gepost op: 28-01-2018, 16:03:36 »
Dus nadat Stine vorige keer met kluitjes in het riet gestuurd werd door Simone aan de portofoon (zie ook haar nonverbale gedrag vlak na die opdracht, behoorlijk gefrustreerd zo te zien) stemt ze nu op Emilio? Vreemd.  ???

Offline Mol2024

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Niets is wat het lijkt
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #358 Gepost op: 28-01-2018, 17:04:45 »
De aflevering heette vooruitzicht.
Stine staat in de tunnel en heeft de telefoon vast. Je ziet dan op het scherm "visie' staan. De groep boven de grond belt naar de Tunnel en de groep in de Tunnel belt naar Visie. Zo heette de opdracht.
Goed, Stine heeft dus de telefoon vast met visie onder de grond. De titel heet vooruitzicht. Stine's visie, haar vizier, haar vooruitzicht is in een tunnel. Ze is de Mol.


Offline Lama1997

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [kandidaat] Stine Jensen
« Reactie #359 Gepost op: 28-01-2018, 17:11:02 »
Ik heb de aflevering nog een keer teruggezien en er zijn me twee dingen opgevallen (hoop niet dat het al ergens gemeld is):

- Volgens het dagboek van de mol is de mol alleen door het park gelopen, wanneer een kandidaat ja antwoordde bij de eerste vraag. Na het spel zegt Art nadrukkelijk dat de mol bij iedereen langsliep. Betekent dit dat Stine de mol is omdat zij geen ja antwoordde? Want dan is de mol inderdaad bij ALLE kandidaten langsgeweest
- bij de derde opdracht zegt ze dat ze eerst wilt zien hoe de polsbewegingen gaan bij de andere kandidaten (hierbij deed ze bewegingen na van het tokkelen). Maar hoe wist ze dat ze die polsbewegingen moest maken?