Auteur Topic: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij  (gelezen 79548 keer)

Offline mocemole

  • winnaar De Mol pool 2024
  • Forumlid
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #860 Gepost op: 1-03-2022, 18:48:25 »
Zo is het voor deze tunnel nog te verkopen ja. Al vergeet je de beste kandidaat van het hele spel te verklaren.
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

En dat terwijl Hila (Kim's bondje) haar toen zeer waarschijnlijk niet verdacht. Het is echt volslagen onlogisch dat Fresia Kim dan nu niet zou verdenken. Er valt ook geen parallel te trekken naar andere seizoenen waarin een finalist fout zat, want in al die seizoenen zaten de andere kandidaten net zo fout of kwam de verliezer in de finale vanwege een vrijstelling.
Welmoed is er niet op Kim uitgegaan hoor, maar op Thomas. Ze kan gespreid hebben en Kim hebben meegenomen, maar in Niet de mol zegt ze duidelijk op 10.55 "Ik zit hier ook door jou".
 https://www.youtube.com/watch?v=vZnhZW6JMGM

Offline Rinusoide

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #861 Gepost op: 1-03-2022, 21:12:38 »
De ontknoping nadert, ik heb nog een lijst met potentiële molacties van Kim gemaakt:

1.1 (Af)Troeven

Doet heel goed mee met de opdrachten. Haar groep haalde alle opdrachten. Achteraf had dat niets uitgemaakt, want met het afkopen van de jokers ging al het geld van deze opdracht toch weer uit de pot. Daarnaast lijkt er €100 te ontbreken, die niet nodig was omdat elke joker €200 kostte. Heeft Kim dit achtergehouden?

1.2 Avondklok

Op een gegeven moment komen Fresia en Laetitia bij het groepje van Kim kijken. Glen maakt een terechte opmerking ‘’Geen cijfers zeggen, dan raken we in de war’’ aangevuld door Kim ‘’We hebben de timing van deze nu in ons hoofd’’. Vervolgens gaan er toch getallen over en weer: 1 minuut 15, 3 minuten, meer dan 35 minuten en Kim zegt niets. Ook apart dat haar groepje een zandloper van 1:15 gebruikt, daarmee maak je veel sneller fouten.
Slaapt daarna alleen in een tentje, in een kennelijke poging om de klokken ’s nachts te saboteren? Helaas lukte dat niet.

1.3 Ontmaskerd?

Valt weinig over te zeggen. Elders op dit forum loopt een draadje van inmiddels bijna 50 pagina’s waar dit uitgebreid wordt besproken.

2.1 Binnen en buiten bereik

Zit in de eerste groep. De ideale groep voor de mol, want hoe meer chaos je daar veroorzaakt, hoe minder kans dat de andere groep de opdrachten nog af kan maken. En inderdaad, ze maakt er een regelrechte puinhoop van. Eén hand gaat vol in de honing. Diezelfde hand gaat even later helemaal in de bak met veren, die allemaal blijven plakken en/of alle kanten op dwarrelen. Eet zonder bestek van de taart waardoor Everon er niet meer van wil eten en drinkt tot overmaat van ramp ook nog de fles limonade leeg.

2.2 Prikactie

Gaat als eerste als ‘testpersoon’. Maar in plaats van voorzichtig te werk te gaan, zoals Glen deed, steekt ze haar stok volledig in de rijen met ballonnen en prikt meteen minstens één gouden ballon door. Dat kost al meteen €150.

2.3 Ver gelijken

Herkent haar Zweedse vlag niet, wat al één keer geld kost. Wanneer Laetitia over een Bijbel begint, zegt Kim dat ze die nooit heeft gezien. Maar zodra er geopperd wordt om een tijdschrift te nemen vindt ze dat ineens prima. Later blijkt dat er wel degelijk een boek/Bijbel nodig was, een tijdschrift was niet goed genoeg.

3.1 Net of net niet

Unlucky momentje hier, zodra ze Everon helpt met schieten is de eerste bal meteen raak. Maar daarna gaat het minder. Ze staat maar wat doelloos toe te kijken bij Arno die al het werk doet zonder zelf echt iets bij te dragen, terwijl Everon weer in zijn eentje verder moet. Er gaat geen bal meer goed.

3.2 Waar rook is, is vuur

Loopt door het hele parcours heen en probeert naar eigen zeggen alle kistjes, maar geen enkele wil er open. Ze pakt ook geen extra leven en wordt even later afgeschoten. Geen geld.

3.3 Vakbondje

Wederom een ongelukkig momentje. Ze wordt hier volledig schaakmat gezet door Welmoed die vanaf het begin al oppert om óf voor geld óf voor de vrijstellingen te gaan. Ze kijkt heel aarzelend en zegt slapjes ‘’Oké’’. Welmoed laat vervolgens het zakje op €1500 vallen. Kim doet vervolgens hetzelfde, het kwaad was al geschied.
Nog een extra pluspunt: In aflevering 1 werd gestemd op wie de penningmeester werd. Kim wilde het niet zijn. Als mol wil je graag tegenover een medekandidaat staan, die €1500 voor een zwarte vrijstelling ging er echt wel uit.

4.1 Luid sprekers

Geeft als laatste een correct getal door aan Rik, als enige, om de goede kandidaat te spelen, terwijl dit maar €150 betrof. Zelf heeft ze geen getal doorgegeven aan Sahil, dit werd ook door Rik bevestigd.

4.2 Hoog spel spelen

Vindt €250 in haar bakje en reageert hier teleurgesteld op. Deze €250 houdt ze vervolgens achter tot aan het einde van de serie. Onduidelijk in hoeverre de mol in deze opdracht op de hoogte was van wat er in welk bakje zat.

4.3 Huis(ont)houden

Noemt een foutief verschil (een lijst die aan de verkeerde kant zou hangen). De vijfde moesten ze gokken. Heeft Kim wellicht een verschil expres niet opgemerkt?

5.1 Uit de lucht gegrepen

Gaat heel fanatiek in alle drie de richtingen op 3 meter graven, wat op haar briefje stond. Ze vindt uiteraard niets, want deze info was niet voor haarzelf. Vervolgens krijgt ze van Hila te horen dat het geld op 6 meter ligt. Maar vervolgens gaat ze niet meer zoeken naar geld, maar gaat ze lekker zitten badderen in de modder.

5.2 Zwanenmeer

Kim gaat steeds het water in om de stellingen op de zwanen te bekijken. Telkens moet je dan de sup weer op zien te komen en doordat je natte voeten krijgt gaat het trappen zwaarder en glijd je heel snel van de trappers af. Probeert ook tijd te rekken met de stelling ‘’wordt happy van afwassen’’, ze gelooft het naar eigen zeggen niet. Kost allemaal tijd. Helaas had ze de eindsprint net verkeerd ingeschat en kwamen ze net op tijd binnen.

5.3 Tijdsbeeld

Kim-Lian oppert wakkert de discussie voor alles of niets te spelen, voor €2000. Ik gok dat ook dit een gevalletje ‘gegokt en verloren’ werd, want de opdracht lukte wel degelijk. Verder vond ik deze opdracht erg chaotisch gemonteerd en kan ik er weinig mee, dus wellicht dat iemand hier aanvullingen heeft. Heeft Kim nog ergens iets geprobeerd?

[Deel 2 hieronder]
« Laatst bewerkt op: 1-03-2022, 21:18:45 door Rinusoide »

Offline Rinusoide

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #862 Gepost op: 1-03-2022, 21:13:07 »
6.1 In het verschiet

Geld/kistjes/pijlen weggooien is hier quasi onmogelijk. De andere groep wist hoeveel geld er op het spel stond. Kim blijft hier heel dicht bij de ingang op een plek waar er drie kistjes bij elkaar liggen. Hier vist ze er maar twee van op en gaat meteen weer naar buiten. Dit zorgt ervoor dat dit derde kistje sowieso al niet meer boven gaat komen omdat Thomas en Sahil een stuk verder waren. Ook betekent dit dat de badmeesters hun aandacht nog maar op 2 personen hoeven te vestigen die ook nog eens dicht bij elkaar zaten. Meerdere keren werd er een kistje terug in het water geduwd. Kim kreeg een van de kistjes niet open maar dit werd door Thomas rechtgezet.

6.2 Reddingsactie

Pakt een €10 boei van de groene boot die goed hing. Als Sahil hier later langs vaart, hangt er opeens €25 en €50, zonder de €10 ervoor. Heeft Kim hiermee zitten klooien? Ook pakt Kim-Lian €100 van de rode boot. Als ze op het laatst de gele boot moeten afmaken mist er een boei van €100. De €100 die Kim-Lian had. Waarom is die niet aangekomen?

7.1 Vakmanscha(a)p

Zegt meteen aan het begin al een keer ‘schaap’. Later blijkt er vaker schaap gezegd te zijn dan in de uitzending getoond is, heeft Kim dit buiten beeld nog een paar keer gedaan? Verder besluit ze met Fresia om een hele kudde schapen in het Kim-hok te stoppen, onder het mom van ‘meer Kims dan Fresia’s’. Wat natuurlijk onzin is, omdat een fout schaap ruim 3x zwaarder telde dan een goed schaap. Verder had Kim een zeer passende outfit voor deze opdracht en vroeg ze zich voor de opdracht af of ze misschien iets met dieren zouden gaan doen.

7.2 De boot missen?

Vreemde montage hier. Er wordt gesuggereerd dat Everon de boef heeft gefotografeerd, maar dit werd pas getoond toen Rik het geld ging uitdelen. Everon wist zelf ook niet zeker of hij de boef had gefotografeerd. Misschien was het Kim zelf? De beelden lijken namelijk niet overal te kloppen.
Maar mocht dat niet gebeurd zijn en Kim de opdracht goed te hebben uitgevoerd, denk ik dat ze meer plezier heeft gehecht aan het langsvaren. Dat gaan we sowieso nog terugzien

8.1 Carpet diem

Kim gaat heel fanatiek de hele straat bedekken, helemaal in het midden op een kruispunt. Dit is niet handig, want je hebt zo al heel veel kleden nodig om bij een zijstraat te komen. Verder worden er op den duur kleden weggehaald door de winkeliers. Heeft Kim aan de winkeliers gevraagd om kleden weer terug te halen?

8.2 Heftig

Net als Tijdsbeeld een hele chaotische montage waar ik niet veel mee kan, dus voor mij niet duidelijk of er tijdens deze opdracht iets fout gaat. Maar Kim past op het einde wel een heel mooi stukje omgekeerde psychologie toe, door een van de laatste containers zonder enige reden nog weg te laten halen. Juist vanwege dit kiezen Everon en Thomas voor deze container, die uiteindelijk leeg blijkt te zijn.

8.3 Zand erover

Doet bizar weinig. Volgt Everon die voornamelijk strandstoelen lijkt te scannen en gaat ook nog eens een kinderschepje halen wat niet echt veel zoden aan de dijk zet. Wellicht dat sommige plekken wel degelijk goed waren, maar dat ze niet diep genoeg heeft gegraven. Met de onderdelen die ze uiteindelijk hebben besluiten ze om één step te maken. Uitgerekend Kim pakt deze step om triomfantelijk bij Rik aan te komen.

9.1 Alarmerend

Maakt er een potje van in de control room. Ze geeft bij Fresia en Everon duidelijke instructies waar het geld ligt, maar bij de alarmen gaat het mis. Bij Fresia zegt ze niet duidelijk waar de alarmen zitten. Verder beweert ze dat Fresia langs 2 alarmen moet om bij een sleutel te komen, maar het zijn er 3. Fresia loopt tegen een alarm aan, waarna het van kwaad tot erger gaat. Fresia af.
Bij Everon gaat het ook fout, Everon vraagt of er aan zijn linkerhand een alarm zit. Kim wijst heel snel een verkeerde kamer aan waar geen alarm zit waarop zij en Fresia ‘’nee’’ antwoorden. Vervolgens loopt Everon vol in op een alarm.
Zelf lijkt ze de opdracht heel goed te doen, maar er lijkt heel veel geknipt te zijn in haar stuk. Heeft ze maar wat nutteloos zitten ronddolen in het huis en een deel van het geld niet meegenomen?

9.2 Afrekenen

Vliegt door de hele winkel heen om vervolgens slechts één T-shirt af te rekenen. Dat levert slechts €50 op en zorgt ervoor dat de vakkenvuller meteen weet waar ze is. Vervolgens propt ze haar hele karretje vol met Duits wasmiddel (fout) en keukenrol (fout), waarna ze afgeschoten wordt. Everon moet vervolgens haar karretje opzoeken en alles overstapelen in zijn karretje, wat tijd kost en herrie maakt. En die producten waren sowieso al fout. Verder begint ze een hele waslijst op te noemen in de porto wat echt niets opschiet en Everon al meerdere malen heeft gezegd dat ze stil moesten zijn.

9.3 Binnenskamers

Doet het eerste deel van de opdracht goed mee, daar valt toch niet te mollen. Bij de letters achter op de foto’s gaat het vervolgens helemaal mis. Pakt een verkeerde foto en legt deze bij de foto’s waar ze zeker van waren. Zodra ze de foto’s omdraaien legt ze meteen de focus op ‘ENT’ (op de foto die fout was) en maakt er direct ‘AGENT’ van. Fresia vult het aan met ‘Bridge Agent’ en Kim gaat er meteen in mee om een meerderheid te creëren. Daar ging €1000.
« Laatst bewerkt op: 1-03-2022, 21:15:12 door Rinusoide »

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #863 Gepost op: 1-03-2022, 21:36:07 »
Kleine toevoeging bij 3.2 laat Kim de portofoon vallen. Everon pakt hem daarna weer op.

Offline Talpavenator

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
  • Tunnel? Ik zit helemaal niet in een tunnel
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #864 Gepost op: 1-03-2022, 21:46:12 »
De ontknoping nadert, ik heb nog een lijst met potentiële molacties van Kim gemaakt:

5.1 Uit de lucht gegrepen

Gaat heel fanatiek in alle drie de richtingen op 3 meter graven, wat op haar briefje stond. Ze vindt uiteraard niets, want deze info was niet voor haarzelf. Vervolgens krijgt ze van Hila te horen dat het geld op 6 meter ligt. Maar vervolgens gaat ze niet meer zoeken naar geld, maar gaat ze lekker zitten badderen in de modder.


Met sommige kan ik het eens zijn, maar met deze niet. Het modderbad van Kim is zeer duidelijk aan het begin van de opdracht. We zien haar verwoed graven (op de verkeerde afstand), terwijl ze onder de modder zit. Op het moment dat ze de informatie 6 m van Hila krijgt zit ze onder de modder en daarna zien we haar pas haar modderbad nemen en een gemonteerde stem uit de porto. Nee, chronologisch klopt hier geen hout van.
Het wordt makkelijker als je denkt, dus vooral niet stoppen met denken. Kan zeker handig zijn om de mol te vinden.

Offline Chardo

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • True Art
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #865 Gepost op: 2-03-2022, 16:22:45 »
Welmoed is er niet op Kim uitgegaan hoor, maar op Thomas. Ze kan gespreid hebben en Kim hebben meegenomen, maar in Niet de mol zegt ze duidelijk op 10.55 "Ik zit hier ook door jou".
 https://www.youtube.com/watch?v=vZnhZW6JMGM

Het gaat om dat spreiden inderdaad. Natuurlijk zegt Welmoed dat daar tegen Thomas, die is op dat moment onderwerp van het gesprek en Kim niet. Ze zei ook een paar afleveringen geleden dat iedereen er op Sahil is uitgegaan, wat ook weer klopt want Sahil zat ook bij haar verdachtenlijstje.

Waar het dus op neer komt is dat Welmoed ook al op Kim-Lian zat in aflevering 3, terwijl het heel onwaarschijnlijk is dat Hila op Kim zat daar. En ik kan me niet herinneren dat er in het verleden een kandidaat zo vroeg op de Mol heeft gespreid (los van aflevering 1 afvaller zit op Mol gehussel) en er toch uit is gevlogen, terwijl anderen dat niet deden. Ik schat Welmoed met haar studieachtergrond ook zeker kapabel genoeg in om een test naar plan in te vullen en niks uit het gesprek naderhand duidt erop dat Welmoed toch niet gedaan heeft wat ze van plan was.

Welmoed zat (net als Thomas, Laetitia en Sahil) op Kim-Lian. Het kan dus haast niet dat Hila verder is gekomen en Fresia in de finale staat. Het is een van de vele loopholes in deze tunnel. Ik zou er heel graag een verklaring voor willen zien, los van dingen als: 'Uit deze blik in Fresia's ogen kan ik precies haar gedachten lezen en zie ik dat ze op Kim-Lian zat in plaats van Everon en Welmoed zat veel te veel te spreiden, moet je niet doen in afleveirng 3. Thomas zat ondanks zijn biechten vol op Everon en Sahil zat vol op Thomas want dat maak je op het zijn dagboek.'

tl;dr: het klopt gewoon niet.

Offline Rinusoide

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #866 Gepost op: 2-03-2022, 17:23:32 »
In aflevering 3 noemde Welmoed inderdaad o.a. Kim-Lian en Hila noemde o.a. Fresia (en niet Kim).
Als we kijken naar de testvragen die in beeld komen:

5. Is de mol in het water geweest tijdens de opdracht 'Net of net niet'?
Kim en Fresia zijn beide in het water geweest.

11. Werd de mol afgeschoten tijdens de opdracht 'Waar rook is, is vuur?'
Kim en Fresia werden beide afgeschoten.

12. Heeft de mol een kistje geopend tijdens de opdracht 'Waar rook is, is vuur?'
Kim en Fresia hebben beide geen kistje geopend.
Ook zaten Kim en Fresia in dezelfde groep. Dus als daar een vraag over is geweest, delen Kim en Fresia ook daar één antwoord.

Verder zijn er nog een aantal vragen te bedenken waar Kim en Fresia één antwoord delen:
Is de mol man/vrouw
Is de mol penningmeester
Heeft de mol de opdracht Vakbondje vroegtijdig beëindigd door het zakje te laten vallen

Conclusie, als Kim de mol is kun je een heel eind komen zelfs als je de hele test op Fresia invult. En aangezien Welmoed 4 namen noemde (Thomas, Kim, Hila, Sahil) en Hila maar 2 (Thomas, Fresia) is het niet onwaarschijnlijk dat Hila deze test beter heeft gemaakt.



« Laatst bewerkt op: 2-03-2022, 17:26:48 door Rinusoide »

Offline Chardo

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • True Art
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #867 Gepost op: 2-03-2022, 17:51:59 »
Het is niet alleen Hila trouwens. Ook Arno, Fresia en Everon noemen Kim niet. Het staat toch heel raar als iemand eruit gaat die de Mol wel op het spoor was, zo vroeg in het spel. Dan heb je zoveel in montage lopen sturen, ook met de exit van Sahil en Thomas erbij. En dan betekent dat, dat iedereen al deels Kim in het vizier had vanaf aflevering 3. In jaren dat zoiets dergelijks ook is voorgevallen, zoals 2012, gaan ze juist het zo monteren dat je al die verdenkingen niet hoort.

Dan heb je nu dus de meest verdachte Mol ooit, niet alleen voor de kijkers maar ook de kandidaten. En dan heb je ook nog eens een Mol die individueel zeker het meeste geld van bijna iedereen heeft verdiend. Dat is zo raar gemonteerd, gecast en uitgevoerd door de Kim en gaat volledig in tegen alle voorgaande jaren.

Offline Tunnelgraver

  • Forumlid
  • Een uur lang winnaar De Mol Pool 2021 ;-) (2e...)
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #868 Gepost op: 2-03-2022, 18:53:43 »
Dan heb je nu dus de meest verdachte Mol ooit, niet alleen voor de kijkers maar ook de kandidaten.

Inderdaad. En dat past totaal niet bij de opmerking 'beste seizoen in vijf jaar tijd'.
2019 the double: NL en B Mol ontmaskerd. 2021  de bubble double: wederom NL en B Mol ontmaskerd. 2022: B Mol goed voor ze het zelf wist. 2023: eitje!

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #869 Gepost op: 2-03-2022, 18:56:54 »
Er hebben maar 2 mensen op Kim gezeten. Dus dat valt reuze mee.

Offline Tunnelgraver

  • Forumlid
  • Een uur lang winnaar De Mol Pool 2021 ;-) (2e...)
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #870 Gepost op: 2-03-2022, 18:59:39 »
@Sanmol: lees nog even goed wat Chardo schreef.     ::vergroot::
2019 the double: NL en B Mol ontmaskerd. 2021  de bubble double: wederom NL en B Mol ontmaskerd. 2022: B Mol goed voor ze het zelf wist. 2023: eitje!

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #871 Gepost op: 2-03-2022, 19:00:53 »
@Sanmol: lees nog even goed wat Chardo schreef.     ::vergroot::

Tja, als ik vijf namen noem is er een kans dat ik de mol ook noem. Het gaat erom wie op het einde Kim noemt. En dat zijn er maar twee.

Offline Belgian Mol

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #872 Gepost op: 3-03-2022, 08:41:14 »
Ik lees hier toch dingen die niet kloppen, kijk niet de mol en de uitleg van de afvallers bij Rik achteraf. Kim was in het vizier, maar ze zijn er toch op andere uitgegaan hoor.

Hila op Sahil of Thomas
Arno op Sahil
Sahil op Thomas
Laetitia inderdaad op Kim, maar had pech met het vraagteken en de vrijstelling van Fresia
Thomas mogelijks vol op Everon eruit
Fresia heeft de finaletest ingevuld op Everon

Ik zie jullie probleem niet en ik zeg geen gekke dingen, gewoon de dingen die wij in beeld zien.

Iedereen hier zat ook heel de tijd te beweren dat Kim wel op Fresia zat, nee nee, geloof gewoon de montage en wat we weten, want de afgelopen jaren klopt dat vrij goed hoor.

Offline Chardo

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • True Art
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #873 Gepost op: 3-03-2022, 10:52:46 »
Je vergeet Welmoed in je tunnelvisie



En nog steeds is Thomas en Sahil die niet op Kim hebben ingezet nergens te bewijzen en wel door allebei gezegd.

Offline Belgian Mol

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #874 Gepost op: 3-03-2022, 11:10:47 »
Je vergeet Welmoed in je tunnelvisie



En nog steeds is Thomas en Sahil die niet op Kim hebben ingezet nergens te bewijzen en wel door allebei gezegd.

Net wel gezegd, kijk niet de mol + reacties achteraf... Jij bent de persoon met tunnelvisie. Welmoed ook eruit op Sahil, ook te zien/bewijzen. Ik sluit Fresia niet uit als mol, dus je kan mij moeilijk beschuldigen van extreme tunnelvisie.

Offline JanMOL

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #875 Gepost op: 3-03-2022, 12:05:24 »
Thomas mogelijks vol op Everon eruit

Maar ook mogelijk vol op Kim, of 50/50 (of een andere verdeling) op hen allebei toch?

Offline Chardo

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • True Art
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #876 Gepost op: 3-03-2022, 12:19:08 »
Net wel gezegd, kijk niet de mol + reacties achteraf... Jij bent de persoon met tunnelvisie. Welmoed ook eruit op Sahil, ook te zien/bewijzen. Ik sluit Fresia niet uit als mol, dus je kan mij moeilijk beschuldigen van extreme tunnelvisie.

In mijn optiek heb je in het algemeen tunnelvisie als je de gegeven waarheid (zoals uitgesproken verdenkingen) gaat verdraaien en er andere aanwijzingen bij gaat zoeken waarom het niet zo is. Sahil enkel op Thomas, Welmoed enkel op Thomas/Sahil of Thomas enkel op Everon is nergens bewezen en als ze op Kim zaten dan is dat toch juist een reden om niet meer Kim-Lian te verdenken? Als je geen tunnelvisie hebt dan moet je dat toch willen accepteren in plaats van alle manieren zoeken het te verdedigen?


Offline FS

  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #877 Gepost op: 3-03-2022, 12:35:14 »
 ::rofl:: Die gifjes

Offline Sanmol

  • Forumlid
  • Muscat / professionele speurneus
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #878 Gepost op: 3-03-2022, 12:37:53 »
Ik vertrouw al jaren de verdenkingen niet meer. Om Anita (seizoen 20) te quoten: ''had ik dat gezegd? daar kan ik mij niks van herinneren''.

Offline Grabmill

  • Forumlid
Re: [Kandidaat] Kim-Lian van der Meij
« Reactie #879 Gepost op: 3-03-2022, 12:41:34 »
En ik heb eerder ook al gepost (misschien in een andere thread):
Zelfs als je de mol goed hebt, betekent dat zeker niet automatisch dat je alle vragen goed hebt.