Auteur Topic: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...  (gelezen 2532 keer)

Offline Luc

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #20 Gepost op: 9-05-2018, 18:52:32 »
Laat ik nu ook molpunten toekennen.

1:1. Levend begraven : Lloyd krijgt het molpunt. Haalt het kleinste bedrag binnen, kreeg zo de portofoon in handen (waarmee hij mogelijk knoeide) en de controle over al dan niet op tijd vinden van de duurste kist.
1:2. Mariachi Band: een molpunt voor Bahador die niets terecht bracht van zijn opdracht en voor Lloyd die geen enkel punt scoorde bij het basketballen.
1:3. Cliffhanger: Lloyd kwam als eerste naar beneden en gaf een verkeerd antwoord en krijgt dus het molpunt.
2:1. Jagen op Joke: Lloyd, hij zat in de beste positie en schoot (met de goedkeuring van Jeffrey) Joke dood voor er geld gebrand werd. Het willen te paard gaan en niet in galop is natuurlijk ook verdacht maar hierdoor hebben de ruiters geen invloed op de jacht op Joke (en drongen op aan te wachten met schieten).
2:2. Baseball en 5e klas vragen: Alle 3 sloegen ze eens verkeerd en konden ze rode ballen verstoppen maar Bahador en Lloyd krijgen het molpunt. Pieter scoorde als enige een homerun en dat is tenslotte minder verdacht dan geen homerun scoren.
3:1. Feest!: alle 3 een molpunt. Pieter zat in een erg moeilijke opdracht en kon (samen met Pascale en Katrien) geen enkele sombrero-danser aanwijzen. Lloyd en Bahador gaven meerdere verkeerde antwoorden en dronken 3 tequila’s leeg (maar waren toch nog niet positief).
3:2. Racen: Pieter krijgt het molpunt, zocht de juiste antwoorden niet en stak 4 verkeerde antwoorden in de lucht.
3:3. Koffertjes: Bahador krijgt het molpunt. Zelf een 0-koffer pakken en een koffer met een hoog bedrag toekennen aan de mogelijke afvaller vind ik veel subtieler en effectiever dan gewoonweg 2 pasvragen kopen.
4:1. Fietskoeriers: alle 3 finalisten waren verdacht maar het molpunt gaat naar Lloyd. Dat hij hetzelfde raadsel 2x fout oploste en met de bakfiets veel tijd verloor waardoor het laatste (juiste) pakket niet op tijd kon worden gebracht geeft de doorslag.
4:2. Worstelen/Escaperoom: Lloyd: in de escaperoom, een opdracht die moest mislukken anders kregen wij de grappige beelden van de ontploffende bom niet te zien, heb je natuurlijk veel meer sabotagemogelijkheden dan bij het worstelen en beslis je ook over het slagen van de worstelopdracht.
4:3. Iets met liften/trappen: iedereen wilde natuurlijk een vrijstelling maar Lloyd zat duidelijk in de beste positie. Door achter Joke te lopen en haar op te jagen pakte zij op het nippertje de vrijstelling.
5.1. Pretpark: Een molpunt voor Bahador die verkeerd telde en daardoor veel tijd verloor en één voor Pieter die wel de droedel vond maar op een omslachtige manier wilde uitbeelden.
5:2. Drive in: Bahador reed na een luttel bedrag al naar het hotel. Vind ik tenslotte subtieler dan Pieter die door wilde gaan maar hierdoor zijn geld verspeelde (wat als zijn partner het antwoord wist?). Voor beiden een molpunt.
5:3. Mexican Standoff: er moeten pasvragen in het spel komen, anders was het schieten niet doorgegaan. Lloyd dus.
6:1. Gracht van fortuin: Lloyd loste de toograadsels snel op, vond het tweede woord en kreeg hierdoor het vertrouwen van de kandidaten. In de finale koos hij verkeerde letters (voorkennis?) waardoor de superronde (en het verdiende geld in deze opdracht) verloren werd.
6:2. De mol op de proef: uiteindelijk hangt het slagen van deze proef af van de kandidaten die ze moeten ondergaan (en de 3 finalisten hebben ze steeds doorstaan). Laat ik hier geen molpunt toekennen.
6:3. Geitenhoederstocht: of je je enige of alle 5 geiten in de tortillaweide plaatst, het resultaat blijft hetzelfde (niets in de pot) al denk ik dat iedereen in deze fase voor een vrijstelling zou gaan. Ieder dus een molpunt.
7:1. Moltriatlon: Pieter droeg het minste bij en krijgt een molpunt.
7:2. Verborgen camera's: geen molpunten (opdracht slaagt).
7:3. Strijd om molboekjes: Lloyd gaf snel het juiste antwoord 'vrijdag' (wederom voorkennis?), kwam voor de kaars terecht en liet in het finaleduel met Pascale 3600 euro wegtikken.

Bahador: 7
Lloyd: 13
Pieter: 6
« Laatst bewerkt op: 9-05-2018, 22:52:48 door Luc »

Offline VK

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Mollenvanger, soms met succes.
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #21 Gepost op: 9-05-2018, 21:02:56 »
Iemand op het Belgische forum houdt het geld in de gaten (follow the money) waarin hij niet alleen bijhoudt wie hoeveel geld binnenbrengt, maar ook wie hoeveel geld verliest, wie op gunstige en minder gunstige posities staat.
Misschien dat er ook nog bij betrekken?

Ik moet wel bekennen dat als je het zo bij mekaar zet ze alledrie inderdaad wel de mol kunnen zijn  ;) :D ;D . Mogen we ook een “zijn er drie mollen-theorie” beginnen.

En wat is de FTM stand? Linkje is ook goed.
Er zijn veel tunnels die naar verdoemenis leiden

Offline B-mol

  • Forumlid
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #22 Gepost op: 9-05-2018, 22:21:32 »
En wat is de FTM stand? Linkje is ook goed.


Hier is de link:

https://forum.wieisdemol.be/viewtopic.php?f=58&t=2954&start=60

Zijn conclusies in het kort:
- Baha verdient het meest, Pieter het minst
- Lloyd verliest het meeste geld, Baha het minste
- Lloyd is het vaakst aanwezig als er geld verloren wordt.
« Laatst bewerkt op: 9-05-2018, 22:25:42 door B-mol »
Graven, graven, graven...

Offline VK

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Mollenvanger, soms met succes.
Re: [terugblik finalisten met screenshots] De Mol...
« Reactie #23 Gepost op: 9-05-2018, 22:57:09 »
Dank
Er zijn veel tunnels die naar verdoemenis leiden