Chat met Rik van de Westelaken

 

Rik heeft net z'n eerste seizoen met glans afgesloten en neemt nu de tijd om de brandende vragen van de molfans te beantwoorden. 

Hieronder een log van de chat die op 11 maart 2019 werd gehouden.

Rood: Rik
Groen: host (Molcrazy) en andere Actieve Leden (Daisy, Dennis, Elise, Nieky, Starlight)

 

<@Molcrazy> goeie avond molloten
<@Molcrazy> en goeie avond aan presentator Rik!
<+rikwonooitwidm> goedenavond!
<@Molcrazy> Rik, ik hoop dat je er klaar voor bent
<+rikwonooitwidm> ik geloof van wel
<+rikwonooitwidm> even wennen aan dit scherm :)
<@Molcrazy> na je vuurdoop als presentator, nu je molchatvuurdoop
<@Molcrazy> geen nood rik, het wordt niet groen of rood
<+rikwonooitwidm> hahahaha
<+rikwonooitwidm> lucky me
<@Molcrazy> we gaan van start met de eerste vraag, enigma, you're up!
<+rikwonooitwidm> Ik ben benieuwd!
<@Molcrazy> ENIGMA, je bent!
<+ENIGMA> Dag Rik! Allereerst proficiat met je fantastische debuut als presentator! Ik ben benieuwd wanneer - en hoe - je zelf ontdekte wie de Mol was, en of je vooraf wellicht zelfs de verkeerde Mol voor ogen had? :)
<+rikwonooitwidm> Haha, goede vraag om mee te beginnen. De meest gestelde vraag van de afgelopen tijd! Ik ben dus blanco het spel ingegaan en dacht de eerste dagen dat Evi de Mol was (net als de meeste kandidaten). Halverwege aflevering 2 begon ik te twijfelen. Was het misschien Evelien?
<+rikwonooitwidm> Na de opdracht van de Jokertoren kreeg ik Merel in het oog. Na de Serenade wist ik het zeker... Maar het duurde dus wel even
<+rikwonooitwidm> Dit soort dingen gaan altijd geleidelijk.
<@Molcrazy> toch ontmaskerd dus
<+rikwonooitwidm> Ook als je kandidaat bent
<@Molcrazy> bedankt ENIGMA, we gaan door met radjon!
<+rikwonooitwidm> Ja. Ze was hilarisch op die balkonnetjes. En zo eigenwijs
<+radjon> Hallo Rik, allereerst bedankt voor het geweldige seizoen. Ik zat me het volgende af te vragen: Wie had er bij de test in aflevering 7 minder vragen goed? Jamie of Rick Paul?
<@Molcrazy> oehhh
<+rikwonooitwidm> OEh dat is een goede vraag. Ik heb geen idee, dit soort informatie is niet met mij gedeeld. Uiteindelijk maakte dat ook niet uit...
<+radjon> Okť, dat is jammer.
<@Molcrazy> we gaan door met RoyL!
<+RoyL> Dag Rik, leuk dat je even bij ons langskomt en complimenten voor je presentatiedebuut!!
<+RoyL> Mijn vraag dan: Waar heb je meer van genoten? Kandidaat zijn of presenteren?
<+rikwonooitwidm> Dank jullie wel voor de complimenten, heel fijn dat mijn presentatie bevallen is. Het is fantastisch als kandidaat (zeker als je tot de finale mag blijven) maar ik vind het een verrijking om nu bij het productieteam te horen en mee te mogen praten over mijn lievelingsprogramma
<+rikwonooitwidm> d
<+rikwonooitwidm> Dus ik ben blij dat ik presenteer en nog een keer meega
<@Molcrazy> zolang het duurt natuurlijk, voor je het weet staat Merel daar gezien de traditie van 'winnaar wordt presentator'
<@Molcrazy> aah toch, mooi!
<+rikwonooitwidm> hahaha
<@Molcrazy> op naar MollenvangeR-Art!
<+rikwonooitwidm> Merel was geen winnaar BTW
<+rikwonooitwidm> ;)
<@Molcrazy> juist ^^
<+rikwonooitwidm> maar ik snap dat dat nog moet indalen
<+MollenvangR-Art> Hallo Rik, wat fijn dat ook jij dit jaar maakt voor ons en wat heb je het goed gedaan in je debuutseizoen! Mijn vraag is: Art zei altijd dat hij graag Maxima als kandidaat voor hem had willen hebben, heb jij als presentator ook zo'n wenskandidaat en wie is dat?
<+MollenvangR-Art> dat jij ook dit jaar tijd maakt* woordje vergeten (en nee dat was geen molactie)
<@Molcrazy> haha
<+rikwonooitwidm> oef, dat is een heel goede vraag! Mij lijkt het heel leuk om Jort Kelder mee te nemen, ik wil hem wel in zo'n drukke groep zien verkeren haha
<+rikwonooitwidm> Benieuwd hoe lang hij dat trekt
<@Molcrazy> wie weet, we gaan het zien
<@Molcrazy> op naar pepijnbrem!
<+pepijnbrem> Mijn vragen zijn: Ben je zaterdag bij de molfandag? Ik ben er ook, Waarom hebben jullie besloten om alleen in aflevering 1 een nieuwe soort test uit te proberen qua montage?
<+rikwonooitwidm> Ik ben er zaterdag! En wat betreft de montage van de eerste executie: daar ga ik niet over, maar ik weet dat regisseur Rick M graag een spannende executie wilde. Dus niet eerst 10x een test en daarna 10x een executie. Ik was het daarmee eens, het is belangrijk om af en toe een nieuwe aanpak te kiezen. Dat zijn we aan onze fans verplicht
<+pepijnbrem> a oke dan zie ik je zaterdag!
<@Molcrazy> yep, de rooftopexecutie kon ook tellen!
<@Molcrazy> we gaan door met Pjotr!
<@Molcrazy> ik switch even naar Erik
<+Erik> Hi Rik, erg leuk dat je hiervoor (prive)tijd vrij maakt! Een relatief korte vraag: Wie had een rood scherm gekregen in aflevering 6?
<@Molcrazy> interessant
<+rikwonooitwidm> Ik snap de vraag, maar een antwoord heb ik niet. Alleen 2 mensen in ons team weten dat - en opnieuw is dat informatie die uiteindelijk ook niet terzake deed, want ze mochten allemaal door.
<+Erik> Ok! jammer :)
<@Molcrazy> dan gaan we nu toch ťcht naar Pjotr
<+Pjotr> Ha Rik! Bedankt dat je tijd voor ons maakt! Ik heb van je genoten als presentator! Mijn vraag stel ik ook namens Mark,Nelleke en Elger van de Trust Nobody podcast: Zat er een diepere gedachte achter de bordjes bij het ziplinen of was dit totaal random?
<+Pjotr> De volgorde ervan
<+rikwonooitwidm> Hey Pjotr, ik heb veel over die theorie gelezen. Ik vind het een mooie theorie, maar bij mijn weten zat er geen hint in over de mogelijke afvaller. Het spel is soms gewoon het spel. "Niets is wat het lijkt". Overigens wel geweldig om jullie theorieen te lezen.
<+Pjotr> Oke, bedankt!
<@Molcrazy> tijd voor JesseM!
<+JesseM> Hallo Rik, mijn vraag: Is het een bewuste keus geweest om dit seizoen geen zwarte vrijstelling in het spel te brengen?
<+rikwonooitwidm> Voor zover ik weet: Ja!. Het spijt me dat ik je niet meer inzichten kan verschaffen
<+JesseM> oke, in ieder geval bedankt
<@Molcrazy> ach, die sluier van mysterie moet er ook zijn
<@Molcrazy> over naar xanneweetwel
<+xanneweetwel> Hey Rik, ik ben benieuwd of er een opdracht binnen dit seizoen is die jij ook graag had willen doen in jouw seizoen?
<+rikwonooitwidm> Ik had heel graag 'Ver Tellen', 'Serenade' en 'Vlag uithangen' gedaan. En de abseil-opdracht had me ook heel spannend geleken - al heb ik hoogtevreed. Maar ik had het waarschijnlijk wel gedaan....
<+rikwonooitwidm> hoogtevrees natuurlijk
<+xanneweetwel> leuk! bedankt :)
<@Molcrazy> we gaan verder met Joost2!
<+Joost2> Rik, waarom besloot je om af te stappen van de klassieke zin: het doen en laten van de mol bij de intro naar de test?
<+rikwonooitwidm> Rick M en ik vonden het wel tijd voor een kleine opfrisbeurt van de teksten. Niet dat er iets mis was met 'doen en laten' maar is natuurlijk gewoon een synoniem voor 'het gedrag'
<+Joost2> Aha, was het je eigen idee trouwens?
<+rikwonooitwidm> ja. Rick heeft me gevraagd wat alternatieven te bedenken en die hebben we doorgesproken. Dit is m geworden!
<@Molcrazy> mooi!
<@Molcrazy> we gaan door met Broek
<+Broek> Hey hallo Rik, super tof dat je hier tijd voor wilt vrijmaken! Wij molloten hebben nog teveel vragen en open eindjes... Eentje daarvan is: door wie werd de paal weggegooid?
<+rikwonooitwidm> Snap ik... Het liefst willen we alles tot op de laatste komma verklaard hebben, maar soms blijven er mysteries... Ik heb van Merel begrepen dat zij die stang niet in het gras heeft gegooid, maar dat het Niels was. Opmerkelijke actie he?
<+Broek> Zekers... Thanks en succes het volgende jubileumseizoen! Je bent een waardig vervanger...
<+rikwonooitwidm> Dank je wel!
<@Molcrazy> hulpmollen, je vindt ze overal
<@Molcrazy> we gaan door met molloot200
<+rikwonooitwidm> haha, ja dat blijkt maar weer
<+Molloot200> Dag Rik! Bedankt voor wederom een mooi jaar WIDM en ik kijk uit naar een vast en zeker fantastisch jubileumseizoen 20! Dan mijn vraagÖ Heb je zelf als lid van het productieteam ook opdrachten van te voren uitgeprobeerd? Zo ja, welke en hoe goed gingen ze jou af?
<+rikwonooitwidm> Hey Molloot200, helaas was daar weinig tijd voor op locatie. Wel hebben we vooraf met elkaar veel gediscussieerd over de opdrachten en de aanpak van dit seizoen. Ik heb nog steeds de blik van de (oud-)kandidaat en heb dus soms een verfrissende blik
<+Molloot200> Leuk om te horen! Dank :-)
<+rikwonooitwidm> heb ik begrepen haha
<@Molcrazy> tijd om te spelen, iPlayNL
<+iPlayNL> Hey Rik! Weet je als presentator voor de executie wie er gaat afvallen? Zo ja, heb je wel eens moeite met je gezicht recht houden als je de afvaller zijn/haar naam opnoemt?
<@Molcrazy> mooie vraag
<+rikwonooitwidm> Vlak voor de executie hoor ik wie er afvalt en welke volgorde we bepalen. Dat laatste moeten de cameramensen weten, dus wij als ploeg weten wat er gaat gebeuren. Als je goed gekeken hebt, had ik geen poker-face bij de executie van Evelien. Mijn gezicht sprak boekdelen, toen ik haar naam noemde wist ze eigenlijk al door mijn gezicht dat het gedaan was. Ik ben er wel wat meer op gaan letten, daarna.
<+rikwonooitwidm> Maar ik had echt medelijden met haar
<@Molcrazy> mja, geen makkelijke executie
<@Molcrazy> we gaan door met MollendeMoller
<+rikwonooitwidm> het was best 'ijskoud' van Niels ;)
<@Molcrazy> hehe
<+MollendeMoller> Hoi Rik, wat fijn dat je tijd wil maken voor ons. Hier komt mijn vraag: Art zei dat hij wel eens meehielp met opdrachten bedenken. Doe jij dit zelf ook? En is daar wat van te zien geweest in seizoen 19?
<+rikwonooitwidm> Nou ik heb bijvoorbeeld meegedacht over onze gevulde Joker. In het eerste plan zou in sommige jokers geld zitten. Ik heb toen aangegeven dat ik dacht dat geen enkele kandidaat zijn joker zou opofferen voor geld. Althans, ik zou het niet doen. Een week later kwam Rick M met het plan om er vrijstellingen in te stoppen.Daar werd ik als oud-kanidaat wel enthousiast van
<@Molcrazy> zeker!
<@Molcrazy> we gaan door met Pac!
<+MollendeMoller> Aah, interessante informatie.
<+Pac> Hee Rik! Allereerst ook van mij nog een groot compliment voor je presentatiedebuut!
<+Pac> Je bent nu zowel kandidaat als deel van het team geweest. Zijn er bepaalde productiegeheimen die als kandidaat aan je voorbij gingen? Die achter je rug (of recht voor je neus!) gebeuren zonder dat je dat doorhad als kandidaat?
<+Pac> Het liefst een geheim dat je mag delen :P
<@Molcrazy> dan is het wel geen geheim meer he Pac ^^
<+Pac> Je kunt het maar vragen ^^
<@Molcrazy> dat klopt
<+rikwonooitwidm> Dank je wel Pac! Wat een goede vraag... Wat me eigenlijk pas opviel in Colombia: dat er eigenlijk best veel ter plaatse nog gemaakt of geregeld moet worden. De ploeg is enorm goed in improviseren. Als kandidaat denk je dat alles ruim vantevoren vastligt, maar niets is minder waar. En dat het team niet altijd conrole heeft over het spel en de kandidaten.
<@Molcrazy> dat verbaast me wel
<@Molcrazy> we gaan door met Willem!
<+Pac> Aha!
<+Pac> Dank!
<+Willem> Hi Rik, allereerst gefeliciteerd met het prachtige seizoen! Ik heb weer genoten ;) Ik vroeg me af wat er gebeurt nadat de drie finalisten, na het maken van de finale test, tegenover jou staan en jij de woorden hebt gezegd: "Dat ziet u volgende week." Gaan de camera's dan direct uit of is er nog een nabespreking o.i.d.?
<+rikwonooitwidm> Zoals bijvoorbeeld bij Russisch Roulette: dat Merel een enveloppe pakte met twee rode schermen was puur toeval. Eigenlijk hadden we met 4 kandidaten naar aflevering 9 gewild
<@Molcrazy> zo zo
<@Molcrazy> het is tijd voor Godjira!
<+Willem> Het lijkt mij frustrerend als kandidaat om dan nog maanden te moeten wachten op dat ene antwoord...
<+Godjira> Hoi Rik, waarom was er geen dagboek van de mol?
<+rikwonooitwidm> We hebben de finale in zijn geheel opgenomen in Colombia, dus inclusief Merel die naar voren stapt. Eerst een variant voor aflevering 9, zonder Merel maar met mijn 'volgende week'. En daarna de definitieve, inclusief Merel. Uiteindelijk is toch besloten om het LIVE te doen, dus Niels en Sarah moesten een extra geheim bewaren
<@Molcrazy> pfoe
<@Molcrazy> we gaan door met San
<+rikwonooitwidm> En dat was alleen maar heel leuk. Het lijkt me ook heel erg om maanden te moeten wachten, Ruben had er vorig jaar soms slechte dromen van haha
<@Molcrazy> haha
<+San> Hoi Rik! Bedankt voor je tijd :) Ik vroeg met af wat de leukste/meest vergezochte/ingewikkelde theorie is die jij dit seizoen voorbij hebt zien komen?
<+San> me*
<+rikwonooitwidm> Ik vond de 'Vision of Love' theorie heeel erg tof. Die tekst leek op Sarah als Mol te slaan - maar was gewoon puut toeval
<+rikwonooitwidm> puut
<+rikwonooitwidm> puur hahaha
<+rikwonooitwidm> Ik weet niet waarom er geen Moldagboek was, btw.
<+San> Ah ja die hielp bij de Sarahtunnel inderdaad ;) Bedankt!
<+rikwonooitwidm> Ik had m niet gemist eigenlijk.
<@Molcrazy> op naar Rinusoide
<+Rinusoide> Goedenavond Rik! Complimenten voor het goede presenteren van je eerste seizoen!
<+Rinusoide> Mijn vraag is: Hoe vond je Merel als mol? Heb je molacties gezien die je echt spectaculair vond?
<+rikwonooitwidm> Dank je Rinusoide. Ik heb van Merel genoten, omdat ze echt een heel menselijke mol was: inderdaad een kameleon met verschillende kanten zoals wij allemaal. Ik vond haar tijdens 'Ver tellen' vrij briljant, het is moeilijk om mensen te overtuigen van een totale onzin-theorie als 'lepeltje lepeltje"
<@Molcrazy> hehe, precies
<+rikwonooitwidm> en natuurlijk dat stelen tijdens de laser-opdracht is heel slinks
<@Molcrazy> en ook gewaagd, als ze geld verliest ...
<@Molcrazy> we gaan door met Loetjef!
<+Rinusoide> Bedankt! Ik vond Merel zelf ook ontzettend goed en gedurfd spelen! :)
<+rikwonooitwidm> exact. Ik zou het niet kunnen
<+Loetjef_> Hoi Rik! Allereerst dank voor een heerlijk seizoen! Wat mij betreft een prachtig debuut :) Dan mijn vraag: Hoe heb jij jouw ervaring als kandidaat in het spel meegenomen in jouw rol als presentator?
<+rikwonooitwidm> Ik denk dat ik vooral bij de exit-gesprekken met de afvallers mijn kandidaten-ervaring meenam: ik kon mezelf goed verplaatsen in het feit dat je het allerleukste programma van Nederland moet verlaten. (heb het gelukkig nooit meegemaakt, maar ik ben er empathisch genoeg voor om me dat voor te kunnen stellen)
<+Loetjef_> ah ja, mooi! dankjewel!
<@Molcrazy> aha
<@Molcrazy> het is tijd voor daisy!
<@Daisy> Hoi Rik. Wat superleuk dat je hier tijd voor hebt vrijgemaakt. Op ons forum zitten zelfs leden uit het buitenland, die wegens tijdsverschil niet bij deze chat aanwezig kunnen zijn. Daarom stel ik deze vraag namens user gamehelp 16. Zijn vraag is: Hoe is het contact met de locals verlopen bij de opdracht 'Vlag uithangen'. En vooral, heeft iedereen zijn was weer netjes teruggekregen? :D
<@Molcrazy> :D
<+rikwonooitwidm> Ik weet dat buutbewoners vantevoren wel verteld is dat er opnames zouden zijn, maar niet wat precies de bedoeling was. De mensen daar waren blij verrast, vonden al die camera's geweldig en hielpen in no time mee. Ik heb begrepen dat de was uiteindelijk weer keruig opgevouwen bij de juiste adressen is gekomen!
<@Molcrazy> behulpzaam waren ze in ieder geval!
<@Daisy> Leuk op te lezen Rik, dank je voor het antwoord!
<+rikwonooitwidm> Was echt een geweldige opdracht om mee te maken, leuker nog dan op beeld vond ik
<@Molcrazy> ik stel een vraag namens Lukie4: Rik, ga je er volgend jaar als presentator opnieuw voor kiezen om niet te weten wie de Mol is?
<+rikwonooitwidm> Nee, ik ben nu .mooi op tijd om me uitgebreid voor te bereiden op seizoen 20. En ik wil nu alles weten, om beter te kunnen presenteren. Dan kan ik meer spelen met mijn teksten, daar verheug ik me op. Ben nu niet bang dat ik me nog zal verspreken haha
<@Molcrazy> mooi!
<@Molcrazy> Rik, het is tijd voor alweer de laatste drie vragen
<@Molcrazy> de eerste daarvan is voor Molduck
<+rikwonooitwidm> oke, time flies
<+molduck> hoi bedankt Rik voor een leuk seizoen
<+molduck> mijn vraag waarom is het Twitter account @IkBenDeMol niet actief geweest dit seizoen?
<+rikwonooitwidm> Ik zal al jullie complimenten over brengen aan het hele team trouwens! Wat betreft Twitter: ik weet het niet zeker, maar ik kan me voorstellen dat de afnemende relevantie van Twitter daar deels een rol bij speelt. En het blijft lastig om hints te geven aan de kijker. Jullie zijn inmiddels zulke geoefende speurneuzen dat het steeds moeilijker is om hints in de uitzendingen te stoppen die niet gelijk door iedereen ontdekt worden.
<@Molcrazy> dat klopt ;)
<+rikwonooitwidm> We willen allemaal wel aanwijzingen vinden, maar als je na 3 afleverinmgen al weet wie de Mol is, is het seizoen gelijk verpest
<@Molcrazy> de voorlaatste vraag wordt gesteld door Dennis
<@Molcrazy> zo is dat
<@Dennis> Hoi Rik, super dat je hier bent om zoveel vragen te beantwoorden! Hier een vraag namens naam, maar waar ik zelf ook wel erg benieuwd naar ben: Rik, waar zou je ooit nog eens wie is de mol? willen presenteren?
<+rikwonooitwidm> ooooooh mag ik even? Ik zou heel graag naar Nieuw-Zeeland willen. Of Chili. Of een mooi afrikaans land, helemaal in een andere wereld.
<@Dennis> Dat zijn geen verkeerde keuzes nee ;)
<@Molcrazy> Nieuw-Zeeland, schitterend zou dat zijn. Overigens, ik hoorde van Rick dat hij naar Zuid-Afrika is, maar dit zal je wel niet kunnen bevestigen ...
<@Molcrazy> en dan de allerlaatste vraag
<@Molcrazy> we schakelen nog over naar Heinz
<+Heinz> Hoi Rik! Uitstekend debuut als molpresentator en leuk dat je dit doet. Mijn vraag is: wordt er achter de schermen behalve hard gewerkt en flink gestrest ook gelachen? En kon je als nieuwkomer meegaan in die humor? :D
<+rikwonooitwidm> my lips are sealed haha
<@Molcrazy> haha
<+rikwonooitwidm> Na al het harde werk wordt er zeker ook ontspannen door een groot deel van de crew. Lekker een duik in een zwembad, laat op de avond, met een drankje erbij. En inderdaad veel lachen. Ik kende nog veel crew van mijn tijd als kandidaat, dus ik voielde me snel thuis. Het is een hechte club, met zeer goede vakmensen. Work hard, play hard. Heel tof team!
<+Heinz> Goed om te horen! :)
<@Molcrazy> Rik, hartelijk bedankt voor je tijd en antwoorden! Je bent met glans geslaagd!
<@Molcrazy> Bedankt aan de mensen achter de schermen voor hun hulp!
<@Molcrazy>  En natuurlijk ook aan iedereen die mee kwam chatten!
<+rikwonooitwidm> Gelukkig maar, jullie zijn toch een beetje de Hardcore fans van het eerste uur, we vinden het belangrijk wat jullie vinden
<@Molcrazy> Sommigen van ons zie je misschien zaterdag wel Rik
<@Molcrazy> En complimenten aan de crew ook
<+rikwonooitwidm> Dank voor jullie vragen en de complimenten voor het seizoen geef ik door! Tot zaterdag  - voor wie erbij is!
<@Molcrazy> Doei!
<+rikwonooitwidm> Daaaag!
<Moltijd> tot ziens
<@Daisy> Bedankt Rik!
<Pac> Bedankt!
<Hulpmol> Dank je wel, Rik!
<xanneweetwel> bedankt Rik, tot molgend jaar :)
<@Starlight> Bedankt Rik!
<radjon> Bedankt en tot ziens!
<Pjotr> Bedankt Rik!
<pepijnbrem> Doei!
<molstopper> Bedankt!
<@Dennis> Bedankt Rik! :)
<Rinusoide> Bedankt Rik!
<Joost2> Merci Rik!
<Erik> Dank voor je tijd Rik! succes binnenkort met het nieuwe seizoen!
<Mark> doei
<San> Bedankt!
<@Nieky> Bedankt Rik! Erg tof dat je hiervoor tijd vrij gemaakt hebt! Bedankt voor je antwoorden en je uitstekende presentatiedebuut!
<taupe89> Bedankt!
<bodejos> dankjewel Rik
<MollendeMoller> Bedankt Rik!!!
<K3001> Bedankt voor je tijd Rik!
<Molletje> Bedankt!
<pepijnbrem> tot zaterdag!
<vveerraak> doeii
<I_Am_Grootjen> Bedankt Rik!
<Pjotr> Doeeeg!
<babs> Doei RIk!
<Emar> Doei rik!,
<Josine> Bedankt! En tot het nieuwe seizoen!
<Johannes> Dankjewel Rik!
<Whiskers> Bedankt Rik !
<Dennis89> Bedankt muis!
<Moloot2212> Dankjewel Rik was Tof dat je er was !
<babs> GROET BABS
<Loetjef_> Dank Rik!
<MonkeyMol> Bedankt voor je tijd Rik!
<mrchipie> beddankt rik
<+rikwonooitwidm> Graag gedaan allemaal, fijn dat jullie zo massaal gekeken hebben
<babs> Fucking bedankt
<MollenvangR-Art> Nogmaals bedankt Rik! veel succes met seizoen 20 en wie weet tot volgend jaar! :)
<Joost2h> Tot de molfandag
<Stroopwafel> Dankje Rik :)
<DigiMol> Super dit, bedankt!
<JesseM> Bedankt Rik!
<babs> Heel erg bedankt Rik!
<Willem> Bedankt Rik! Als Mol-fan vanaf het eerste uur heb ik weer extreem genoten!
<Emar> Heel erg bedankt!!
<mrchipie> tot volgend jaar je was een super presentator
<DigiMol> En complimenten voor je eerste seizoen, top gedaan!
<annebeestje>  Bedankt Rik, eindbaas Rick en crew!
<Broek_> Veel plezier in het jubileum seizoen!
<taupe89> Veel succes!
<Blip> Bedankt Rik, leuk dat je hier was!
<Tunneltelevisie> Bedankt!
<pepijnbrem> Doei!
<Blip> Doe de groeten aan Lieverd en Schat!
<Thingy> bedankt allemaal voor deze leuke en interessante chat ;-)