Funstuff Overzicht

Naast de serieuze pagina's waar we op mollenjacht zijn, hebben we leuke extra's, oftewel: de funstuff! Zo kun je nog langer dan ooit tevoren met Wie is de Mol? bezig zijn. Test je molkennis in quizzen en puzzels, bedenk de origineelste beschrijvingen in het onderschriftenspel en geniet van de tekeningen van talentvolle molloten.

Heb jij zelf Funstuff en wil je dit graag delen via deze pagina? Neem dan contact op met putyourHANSup!.

Ga naar:
::vergroot:: Onderschriftenspel
::vergroot:: Puzzels
::vergroot:: De vriendliefjes
::vergroot:: WIDM-Quiz
::vergroot:: De Speurtocht door het Archief
::vergroot:: Columns
::vergroot:: Avatars
::vergroot:: Het widm-lettertype

Onderschriftenspel

In het onderschriftenspel wordt er een screenshot uit de aflevering gepost. Daarbij bedenken de forummers de grappigste onderschriften. Nadat al die onderschriften zijn verzameld, kan er gestemd worden op de genomineerde onderschriften. Het onderschrift met de meeste stemmen wint. Aan het einde van het seizoen kiezen we nog het onderschrift der onderschriften. Deze persoon krijgt ook een plekje in onze Hall of Fame. Het onderschriftenspel is HIER te vinden en wordt dit seizoen geleid door Lucy.

De winnaar is bekend: monkeysuncle, gefeliciteerd! ::bravo::


Patrick: "Ik wist welk sleuteltje ik moest hebben. Maar ja, je doet er verder niets mee."


Alle winnende onderschriften vind je HIER.


Puzzels

In het puzzeltopic verschijnt elke zondag- en woensdagavond rond 20u00 een puzzel (soms wijkt dat tijdstip iets af, we proberen op voorhand een richttijd te geven). Het concept blijft hetzelfde als de vorige editie: je kunt je oplossing pm-en naar degene die de puzzel online heeft gezet (D*N of putyourHANSup!) totdat de volgende puzzel online staat. Is je oplossing correct, dan krijg je punten voor het klassement! Daarbij geldt: hoe sneller je bent, hoe meer je kunt verdienen.

1e: 14 punten
2e: 12 punten
3e: 10 punten
4e: 8 punten
5e: 7 punten
6e: 6 punten
7e: 5 punten
8e: 4 punten
9e: 3 punten
10e: 2 punten
11e en verder: 1 punt

Wie aan het eind van de reeks de meeste punten bij elkaar heeft gesprokkeld, verdient een plekje in onze Hall of Fame. En die winnaar is inmiddels bekend: michael90, gefeliciteerd! ::bravo::


De vriendliefjes

Ook dit seizoen is vriendlief weer terug met zijn prachtige tekeningen! Vind HIER een overzicht van de tekeningen van dit seizoen.WIDM-Quiz

Ons aller Pac kwam met een geweldig topic vol quizvragen over de roemruchte geschiedenis van het tv-programma. Hij stelde de eerste vraag en wie als eerste het juiste antwoord gaf, mocht een volgende vraag stellen. Het resultaat: een indrukwekkende aaneenschakeling van interessante widm-feitjes! Wil je ook mee quizzen? Volg dan het topic op de voet, post het juiste antwoord en wie weet stel jij de volgende vraag! Klik HIER.


De Speurtocht door het Archief

Nog meer funstuff dit seizoen: hulpdakdekker organiseert een heuse speurtocht door het forumarchief!

Hoe werkt het?
1. Elke week post hulpdakdekker een of meerdere raadsels.
2. De archiefpagina van een voorgaand seizoen is de oplossing. Hierop staat een emoticon:

3. Pm hulpdakdekker dat je het raadsel hebt opgelost + de locatie.
4. Krijg puntjes!

Meer informatie en alle raadsels (en oplossingen) kun je HIER vinden in het topic waar de zoektocht in goede banen wordt geleid. Struin door al die pagina's forumhistorie en vind die unieke emoticon!

De meester in raadsels oplossen is inmiddels bekend: gefeliciteerd, Squirleon! ::bravo::


Columns

Op het forum kunnen we allemaal onze meningen over het programma kwijt in de topics, maar je kunt nog verder gaan. Channel je innerlijke Aaf of Paulien en schrijf een leuke column voor onze site! Je zult een miljoenenpubliek bereiken. Stuur je column via pm naar putyourHANSup!. Met een beetje geluk verschijnt jouw tekst op de site en kunnen je mede-forummers HIER in het topic hun mening geven over jouw schrijfkunsten. Wie weet word je wel ontdekt door een uitgever!

Een overzicht van alle columns staat HIER.


Avatars

Ook dit seizoen zijn ze er weer: die leuke avatars! Laat zien wie jouw Mol of favoriete kandidaat is. Er zijn bewegende en stilstaande avatars.

Ga naar "profiel" en klik achtereenvolgens op "profiel wijzigen", "forumprofiel", "kies een avatar uit de galerij", "Wie is de Mol 2020 Renaissance":Voorbeeld bewegend:Voorbeeld stilstaand:Voobeeld "fun":Heinz zal in de loop van het seizoen bewegende avatars van grappige momenten toevoegen aan de galerij!


Het widm-lettertype


Wil jij het lettertype van Wie is de Mol? op jouw computer? Volg dan deze korte gebruiksaanwijzing:

  • Klik HIER om het lettertype te downloaden.
  • Bewaar het lettertype in de volgende map: C:\Windows\Fonts.
  • Klaar is Kees! Het lettertype zou nu automatisch bij je lettertypes moeten staan. Soms moet je eerst je computer even opnieuw opstarten.