Overzicht opdrachten

Overzicht opdrachten

Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Ontmaskerd? (8.6)
2. ver gelijken (8.4)
3. Binnen en buiten bereik (8)
4. (Af)troeven (7.5)
5. Avondklok (6.7)
  1. Prikactie (6.5)
2. Avondklok (6.7)
3. (Af)troeven (7.5)
4. Binnen en buiten bereik (8)
5. ver gelijken (8.4)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 (Af)troeven
De mol heeft de kandidaten in 2 groepen verdeeld. Met kleine opdrachtjes kunnen er troeven of geld verdiend worden. Aan het eind kunnen de kandidaten van de aftroeven groep ervoor kiezen om de troeven uit het spel te halen voor 200 euro per stuk.
7.5 Log in!
 Avondklok
Met behulp van 3 zandlopers moeten de kandidaten 3 tablets om precies 23:22 stilzetten. Ze mogen maximaal 10 minuten ervandaan zitten.
6.7 Log in!
 Ontmaskerd?
De kandidaten moeten een pleidooi houden voor een livestream. De kijkers mogen stemmen op wie zij denken dat de mol is. De 2 kandidaat met de minste stemmen krijgt een vrijstelling. Deze mag ook nog een andere kandidaat aanwijzen. Heeft de mol een vrijstelling, dan gaat er 5000 euro uit de pot. Heeft het publiek de mol de meeste stemmen gegeven, dan gaat er 5000 euro in de pot.
8.6 Log in!
Aflevering 2
 Binnen en buiten bereik
De kandidaten moeten in een theater allerlei mini-opdrachtjes uitvoeren in 2 groepen, waarbij een draaiende schijf en een pot honing een belangrijke rol spelen.
8 Log in!
 Prikactie
De kandidaten moeten vanaf een rijdende jeep groene ballonnen doorprikken. De rode ballonnen moeten juist blijven hangen. De gouden ballonnen leveren alleen in de laatste ronde geld op.
6.5 Log in!
 ver gelijken
De kandidaten moeten foto's reconstrueren. De mol heeft een aantal elementen uitgekozen die terug moeten komen in deze foto's. De hoeveelheid geld die te verdienen is hangt ook af van of de kandidaten zichzelf herkennen in een door Fresia en Thomas' gemaakte foto waarbij lichttechniek een belangrijke rol speelt.
8.4 Log in!