Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Ga naar dé fansite van Angela Groothuizen

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
349 gasten en 6 vaste bezoekers (Selmar, Lampje, kwarkje, Newbie2, Molloot200, foxhunter)
RealityTV vandaag
Wie is de mol?
Aflevering 3 - NPO 1 20:30
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight
Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
 1 
 Gepost op: Vandaag om 06:10:46 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door trialk
verken

 2 
 Gepost op: Vandaag om 05:25:04 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door trialk
Stingray relipop

 3 
 Gepost op: Vandaag om 04:48:38 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door trialk
Q blijft  lastig af en toe en  Qweet die antwoorden niet te staan  Huh

 4 
 Gepost op: Vandaag om 04:45:36 
Gestart door Nieky - Laatste bericht door trialk
irritante reclames  sorry Gig je hebt natuurlijk gelik eh ... Gras . spriet.

 5 
 Gepost op: Vandaag om 04:06:50 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Muldvarpen
Inderdaad, die bult was echt veel te groot om te gaan schuiven, echt kwam niet in de buurt. Vergelijk het maar met een berg sneeuw, het verschil wat je kunt scheppen en wat je nog net kunt schuiven is niet z groot.
Belangrijkste is dat iedereen meteen aan de slag gaat en elkaar niet in de weg rijdt. Dat bereik je het best door vanaf twee kanten te werken. De grote machines zet je vooraan om dat in ieder geval weg te hebben, maar die kleintjes bereik je eigenlijk niet zo veel mee.

 6 
 Gepost op: Vandaag om 03:30:39 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door cinner
Als de NOS zo moeilijk zou zijn, dan konden nieuwslezers nog steeds niet deelnemen. Je kan onmogelijk zeggen dat mensen mee mogen doen met het programma, zolang ze de mol maar niet zijn.

Ik zit in elk geval vast in de Simone tunnel. In aflevering 1 doet ze niet veel maar toonde ze zich intelligent op precies de juiste momenten zodat de opdracht slaagde maar zonder geld. Het eerste telefoontje was gratis maar ze heeft wel gebeld voor 500 euro blijkt later, ze heeft de info dat de hints geld kosten niet gedeeld lijkt het. Bella wilde niet bellen, dus denk ik dat Simone stiekem een maal heeft gebeld.

In aflevering 2 neemt ze dan weer alleen verkeerde beslissingen. Ze roept de gehele marktopdracht dat mensen moeten verzamelen bij Art, wat alleen maar veel tijd kost. Als er informatie door gegeven moet worden kan ze ineens de porto niet goed bedienen. Ze leidt ook af met compleet onzinnige opmerkingen als bij de notenbar 'het zijn trouwens walnoten maar dat terzijde'. Op een gegeven moment weet ze de foto mee te nemen maar zonder geld heeft die groep weinig aan het vinden van de goede persoon. Ze lijkt geen aanwijzingen te geven hen bij de juiste persoon te vinden. Iemand die zo bij de pinken is, bedenkt toch dat er honderd briefjes voor honderd vakjes zijn? Toch zegt ze bijna tegelijkertijd met Jan dat er dubbele briefjes nodig zijn. Als blijkt dat dat niet zo is, vraagt ze voor haar doen nogal dommig 'ow echt?'.

Voor de hotelkamers komt ze als eerste bij de balie aan. Ze pakt op tijd een sleutel voor een dubbele kamer en wil bij Bella blijven. Dat druist volens mij een beetje in tegen haar eerdere gedrag bij het ontbijt waar ze met molboekje in de hand alles van iedereen wil weten.

Bij de theateropdracht zien we niet veel van haar. Ze lijkt gewoon achterover te leunen en de chaos te bekijken.

De graafopdracht zegt ze enorm in haar element te zijn, de mol houdt ook van graven. Verder lijkt ze nou niet veel bij te dragen. Haar bak is steeds half gevuld en we zien haar alleen van de rest weg, bijna alsof ze ergens anders een beetje gezellig bezig is. Op de porto komt ze dan weer wat paniekeriger over waarbij ze voortdurend de verkeerde persoon aanspreekt.

Vooral vind ik haar gedrag te wisselend. Ze gaat van een 'ik begrijp niets' naar behoorlijk slim opgemerkt en vice versa. Het ene moment is ze de rust zelve, andere momenten is ze dan roepend aan het rondrennen als een kip zonder kop.

Het enige wat me af en toe uit de tunnel doet gluren, is dat ik geen enkele mogelijke hint met haar in verband kan brengen. Waar ik wel een hint meen te zien en die aan Emilio of Jan zou kunnen toeschrijven. Of nou ja, niet helemaal waar. We zien veel vrouwenbeelden, journaal tijdstippen (zes uur, acht uur) en ze wordt soms wat vreemd in beeld gebracht.

 7 
 Gepost op: Vandaag om 02:56:42 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door cinner
Denk dat de berg te groot was om het met schuiven af te kunnen. Bovendien hangt het er vanaf hoe de opdracht wordt vertelt. Als Art de nadruk legt op scheppen, zullen de kandidaten in die lijn gaan bedenken wat te doen. En wat hier al gezegd is, Jan komt tenminste met een plan en probeert druk te motiveren terwijl hij zelf aardig wat werk verzet. Vond hem heel onmols.

Verder was het maar moeilijk te zien. We krijgen wat beelden door elkaar . Volgens mij gaat Olcay naar het toilet gedurende het oefenen. En is de rest leuk kris kras door elkaar gemonteerd.

Het enige opvallende vond ik de opmerking van Simone. Ze vindt het graven heel rustgevend en leuk. Een mol ook?


 8 
 Gepost op: Vandaag om 02:47:03 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door cinner
Heb zitten plussen en minnen voor in mijn ogen kandidaten acties en mogelijke mol acties. Dan steekt Simone er met kop en schouders boven uit. Ze wil steeds maar weer bij Art verzamelen, lijkt daarmee tijd te willen verspelen. Dan is ze er met de foto vandoor maar daar hebben ze niets aan want ze hebben het geld niet. En ze praat alle foute beslissingen na. Bv Jan zegt twee briefjes en Simone roept bijna tegelijkertijd 'ja, twee briefjes' en herhaalt dat nog tot iedereen druk bezig is. Ruben en Jan hebben een min-actie maar ook plus acties. De rest lijkt vooral kandidaten acties te vertonen. Behalve Bella, die doet werkelijk absoluut helemaal niets  Hilarisch

Overigens lijkt de weerspiegeling in de bril van de willekeurige mijnheer Jan te zijn. Spijkerjasje en zwarte broek. Maar dat kan ook niets zijn.

Ik kom zo niet uit de Simone tunnel in elk geval.


 9 
 Gepost op: Vandaag om 02:35:03 
Gestart door cinner - Laatste bericht door cinner
Dat van die TV kan heel makkelijk verklaard worden door het feit dat in de montage de hotelkamers enigszins hetzelfde eruit moesten zien, om te onderdrukken dat er verschillen zijn. Uiteraard vanwege de welbekende plottwist van aflevering 1.

Ik verwacht in ieder geval dat dit puur montage is en zeker geen hint.

Waarom zou de montage dat voor enkele seconden doen en de rest van de tijd het normale beeld laten zien?

 10 
 Gepost op: Vandaag om 01:39:14 
Gestart door Lukie4 - Laatste bericht door FS
Als ze er uit ligt, is het ook behoorlijk vreemd dat de productie deze aankondiging toestaat. Morgen mogelijk een kleine rechtzetting? Wink
Lets hope so

Pagina's: [1] 2 3 4 ... 10
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.308 seconden met 17 queries.