ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
334 gasten en 19 vaste bezoekers (Brtdm, marvin, Nvy, TimvDons, Molino, Convans, De Tunnelvisie, hetoord, SpacyColours, Bubbles, Niuno, Mollenmania, Nieky, Erik Leppen, RoyL, LT_Barclay, josien35, xanneweetwel, Pac)
Activiteitenagenda
Nu bezig
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Wie is de Mol? Vodcast

Door: JvB

punaise

Wie is... de Mol? Vodcast 2012

punaise
Na de podcasts in 2007, 2008, 2009 & 2010 en de vodcast van 2011 is hij er ook dit jaar weer bij: De Wie is de Mol? Vodcast 2012!

De WIDM Vodcast bestaat uit vaste rubrieken. Elke week blikken we terug op de televisie uitzending, aan de hand van fragmenten en de scherpe analyse van de trouwe WIDM-community op het internet. Een soort nabeschouwing van Wie is de Mol dus met vele verrassingen.

De presentatie is in handen van Joeri van Breukelen (op het forum wellicht bekend als JvB), en wordt elk weekend gedurende de televisieserie van WIDM gemaakt. Heb je tips, ideeën of andere dingen voor de show? Stuur Joeri dan een e-mail naar widmvodcast@gmail.com!


Abonneren op de WIDM-vodcast?
of of

Reageren op deze vodcast? Dat kan op ons forum!
 

punaise

Aflevering 10

punaise
Wekenlang waren we bezig met een zoektocht naar het antwoord op de simpele vraag: Wie is de Mol?. Dat antwoord hebben we inmiddels en er is geen betere locatie om die zoektocht af te sluiten dan op de MolFanDag. De Mol zelf moest optreden en kon helaas niet aanwezig zijn, maar er waren genoeg molloten en kandidaten om mee terug te blikken op het afgelopen seizoen. Geniet van de laatste, speciale en extralange aflevering van de WIDM Vodcast.

 

punaise

Aflevering 9

punaise
Make-up en terugblikken, dat is aflevering 9 in een notendop. Lekker tutten en vervolgens meedoen aan de anticlimaxshow. Geen duidelijkheid over de mol, noch de winnaar of verliezer. Toch lijkt duidelijk te zijn wie het is, nu iets ontdekt is dat wel héél toevallig is. En toeval bestaat niet bij WIDM. Verder strijken we de boel glad in deze aflevering, vervormen we een stem en dansen we op de WIDM Mindfuck Remix!

 

punaise

Aflevering 8

punaise
Jongens... jongens... de mol is een meisje! Dat weten we zeker. Met het vertrek van Tim zijn de finalisten bekend. Maar het blijft een lastige gok welke dame de mol is. In de achtste vodcast bekijken we de mol wellicht door de vrijstelling heen en analyseren we de titels van de afleveringen. Verder krijg je een gratis tip mee, omdat het crisis is. Plus nog iets met hooi...


 

punaise

Aflevering 7

punaise
Niet alleen voor hem zelf, maar ook voor de molloten viel het afscheid van Frits zwaar. Een fantastische kandidaat, maar te fanatiek om de mol te zijn. Wie is dat dan wel? In deze zesde vodcast duiken we op een toeter, husselen we met testvragen en vragen we even aan mijn moeder wie de mol is. Verder voorspellen we de volgende afvaller en maakt de Spaanse broer van NOS-verslaggever Gerri Eickhof zijn opwachting.


 

punaise

Aflevering 6

punaise
Niet alleen voor hem zelf, maar ook voor de molloten viel het afscheid van Frits zwaar. Een fantastische kandidaat, maar te fanatiek om de mol te zijn. Wie is dat dan wel? In deze zesde vodcast duiken we op een toeter, husselen we met testvragen en vragen we even aan mijn moeder wie de mol is. Verder voorspellen we de volgende afvaller en maakt de Spaanse broer van NOS-verslaggever Gerri Eickhof zijn opwachting.


 

punaise

Aflevering 5

punaise
Het koude IJsland heeft de mol achter zich gelaten en we gaan verder in het Wilde Westen, tot voor kort bekend als Spanje. Waarom lichten de letters J en A steeds als laatst op als de locatie in beeld komt? En waarom verdween er bij Frits en Liesbeth ineens geld buiten beeld? Verder gaat Frits fluiten naar z'n centen en maken we aflevering 5 ook geschikt voor jeugdige kijkers.

 

punaise

Aflevering 4

punaise
Waar zijn de beschuit met muisjes? Er is namelijk babynieuws in molland! In de vierde aflevering van de WIDM Vodcast duiken we extra diep in een poging de mol te ontmaskeren. Kan het kruis van Liesbeth List ons wat meer vertellen en waarom ontbreekt er precies één logo? Verder trekt Frits een jurk aan en hoe zit het eigenlijk met de MolFanDag 2012?

 

punaise

Aflevering 3

punaise
De zoektocht naar de mol gaat door in het koude IJsland. En na drie afleveringen beginnen dingen op te vallen die wekelijks terugkeren. Wat betekenen ze? We gaan er proberen achter te komen in deze aflevering van de vodcast. Verder aandacht voor modern Pim Pam Pet, de enige echte joker en een Wie Kent De Moljonairs-vraag in hogere sferen.

 

punaise

Aflevering 2

punaise
Nu de rook is opgetrokken kunnen we eens goed analyseren wat er allemaal gebeurde in de tweede aflevering van WIDM 2012. Leidt een wiskundige reeks naar Marit en er is toch niet weer een afvallerstheorie? Verder spelen we achttienletterwoorden-Lingo en Wie Kent De Moljonairs? en bewijzen we Dio een laatste eer.

 

punaise

Aflevering 1

punaise
Met een recordaantal kijkers is het jachtseizoen op de mol voor de twaalfde keer begonnen. Maar hebben de molloten na één aflevering al enig idee wie het zou kunnen zijn? Mysterieuze curriculum vitae's, petten en klokken. Plus moljonairs en antwoord op de vraag waarom schrijvers nóóit mee moeten doen aan WIDM.

 

punaise

Voorbeschouwing

punaise
Vanaf donderdag 5 januari 2012 is Wie is de Mol? weer elke week te zien om 20:30 uur op Nederland 1. Ook de Wie is de Mol? Vodcast keert terug dit jaar! In deze aflevering blikken we alvast vooruit op wat gaat komen in het twaalfde seizoen van Wie is de Mol?.

 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.146 seconden met 13 queries.